Šta je novo?

Dark Souls

Ljudi, pitanje: gde da kupim kljuc, nadjoh ga na amazonu, al vidim da je (only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address). Nesto drugo a da je provereno?

ja sam uzeo odavde

ako prvi put kupujes kod njij , moraces da verifikujes (meni je sistem za verifikaciju zabrljao pa sam morao da im saljem sliku kartice , licnu i pasos za svaki slucaj { sa zamagljenim podaceima koji ih ne interesuju }) , ali se to retko desva tako da tebi mozda ne bude problem.

svaka sledeca kupovina je glatko prosla.
kada ti budu poslali key , skinuces ga i pokretati igru sa steam-a (znaci da je i tamo potreban nalog) i za games for windows live!

Zahvaljujem ljudi, negde sam naleteo na ovaj RU shop al nisam bio siguran da li je za njihovo trziste ili ne, samim tim sam ga i batalio onomad. Sad kad imam zeleno svetlo, bacam se na posao

Nemoj na tom sajtu da kupujes borderlands2, ja sam ga uzeo kad je bio region free, nekih desetak dana je to trajalo, sad je ru region pa mora da se aktivira preko vpn-a, dark souls mozes slobodno da pazaris.

Pa niko nije ni spominjao b2 :)

mislim ni ovo me ne zanima, ali mladji buraz je.. opcinjen, taman da vidim kako izgleda pvp, fala jos jedared

Potpuno ga razumem, ja sam nabio 3 banke znaš već gde a kad legnem da spavam razmišljam kako ću sutra da sredim crnog viteza sa toljagom kad pošaljem klinca kod babe i dede. :banghead:

kako covek koristi undead rapport :d

[youtube]klAV9F4QWEA[/youtube]

kako pravi te zvezde umesto kotrljanja? Koji je to skil?

koristis Dark Wood Grain Ring (pogledaj kako da ga nabavis i uslove koje moras da ispunis u description da bi ta animacija bila omogucena).

Sajt jeste proveren, ali većina igara ima ruska regionalna ograničenja.

ludak :d

[YOUTUBE]glPShSeKUTg[/YOUTUBE]

Vidim da su na tom sajtu veoma dobre cene, zanima me jel proveren, jel neko vec kupovao nesto sa ovog sajta?

U recenici koju si citirao imas i odgovor, "tu sam kupio dark souls i borderlands2" :) .
Dark Souls key na tom sajtu je region free tako da mozes slobodno da pazaris, ako je za neku igru naznaceno da trazi VPN onda mozda i nije pametno da je kupujes.

cura je opicena skroz... izvukla Smough-a na tour po Anor Londo-u.

[youtube]O4NcL2MpTh0[/youtube]

Igram ovu igru na PC-u, ali i pored toga sto mi je komp i vise nego dobar FPS je uzasan ima li nekog fixa za ovo?

Ako si ubacio dsfix i ljudski ga podesio onda ne znam šta još možeš da uradiš. U dsfix.ini stavi aa quality na najvišu vrednost, stavi dof na veliku vrednost pa će skalirati, uključi vsync. U igri uđi u video podešavanja i isključi aa, vući će podešavanja iz ini fajla. Ne znam šta drugo može još.

Ds fix resava sve probleme, igra klizi bez ikakvih fps dropova samo treba pravilno podesiti. Kad otvoris dsfix.ini svaki red koji ima # ispred ti je objasnjenje. Lepo sve iscitaj, ne treba puno da se podesava. Ja jedino nisam uspeo da sklonim crne trake na monitoru, puca mi igra. Imam zadnji fix, v1,9.

^skini 2.1 tamo su ta pucanja resena cini mi se.

za crne trake moras da iskljucis iz igre prvo full screen a posle i aa (mada ti je to obavezno za dsfix).

inace ja i dalje imam fps dropove a nemam pojma kako su to drugi resavali. masina je iz potpisa.

Ne radi mi taj 2.1, puca kad ukljucim najbitniju opciju unlock fps. Nebitno, lepo mi radi i 1.9.

Jedno pitanje za vas koji imate steam kljuceve. Ne mogu nikako u store-u da otvorim ds, javlja neku gresku vec par dana. Hteo sam da kupim key sa jednog od ovih linkova pa me zanima koja je procedura kad imam kljuc, tj. kako se to aktivira i da li je pametnije da sacekam da to proradi ili mogu da pazarim? Nikad nisam kupovao kljuc na drugim mestima, ne bih bas da bacim 20-ak evra.

kada budes pazario key, sa njim ces dobiti i uputstva kako i gde. pogledaj na steam forumu u vezi sa tim store error-om, ja nikad nisam imao slican problem.

Evo kad se ulogujem sa desktopa.

An error was encountered while processing your request:

This item is currently unavailable in your region

Šta misliš, jel da se usudim da pazarim?

heh , ne znam sta da ti kazem. ne uzimaj preko steam-a, igru ces naci jeftinije na cd-key sajtovima, pa ces cd-key-em koji budes dobio da aktiviras igru na steamu.

ja sam uzao za rusko trziste i meni odlicno radi igra na english , sve bez problema.

Vrh Dno