Šta je novo?

Dark Souls

...gledao sam okolo da vidim da li mu je nesto ispalo. Pokupio sam posle duse, 50k od njega.

hehe madjionicaru jedan , ja sam se vise mucio , **** me dexterity build :p

obavezno sve istrazi narocito posto si mage, i probaj neki drugi catalyst sa boljim mag. adjustmentom:

Quick Recommendations

(Int ti je za inteligence pa vidi u kom si ti dometu)
Int 12-26: Oolacile Ivory Catalyst
Int 27-40: Sorcerer's/ Beatrice's/ Izalith
Int 41+: Logan's
Int 32+ TCC
TCC is the strongest for all levels above 32. If you are comfortable with halving your number of castings, go with this one. Otherwise, go with either Sorcerer's (and equivalents) or Logan's, depending whether you are above or below 41 Int.
Int 23-31*: Manus Catalyst
Manus Catalyst is the strongest for levels 23-31, and when casting abyss sorceries may be stronger than the TCC at higher Int values if you also have high strength. As with the TCC, go with this one at lower Int values if you're comfortable with halving your castings, otherwise Oolacile/Sorcerer's depending on if you're above or below 27 Int.

Isto korisno za ojacavanje magija:
Head: Crown of Dusk +20%
Head: Crown of the Dark Sun +10%
Ring: Bellowing Dragoncrest Ring + 20% (For Sorcery)

btw, dobra ti je lokacija u infoboxu :d

Poslednja izmena:
Ja jos nisam tukao Artoriasa, kakav je protiv vatre? Ja sam pyromancy/dex/str build. Brzo kastujem firebolte, ako nije otporan ima da padne brze nego kod Uruka. A mozda mu bacim ono usporavanje, mnogo je agilan za moj ukus.

^nisam probao vatru, ali sam primetio da mu obicno soul koplje skida duplo vise nego ono kristalno... na klipu se lepo vidi. To znaci da sam ga gadjao obicnim soulmas projektilima pao bi dosta brze nego ovako.

uruk je koristio pravu vrstu magija i to ih je fino ojacao. protiv vatre je vrlo otporan , ja sam sa nabudzenim fireglow-om +15 (pa posle jos +5 kod one vestice) sa fireballom i fireorbom skidao oko 200 s`tim sto sam ja vise gubio tu healtha posto isuvise sporo castujem.

inace , razlog zbog koga necu kupiti original za pc: :trust:

[YOUTUBE]d9_gktdFZ4E[/YOUTUBE]

(plavi i crveni igraci su invaderi i u principu bi trebalo da zajedno napadaju host-a , ali je crveni invader primetio da je ovaj plavi haker pa se udruzio sa domacinom da ga pobede).

hehe madjionicaru jedan , ja sam se vise mucio , **** me dexterity build :p

obavezno sve istrazi narocito posto si mage, i probaj neki drugi catalyst sa boljim mag. adjustmentom:

...za sada od ovih 3-4 koje imam Loganov je najbolje podesen za moj INT. Do njega se moze doci samo ako se otkupe svi spelovi od Logana, i kada ode iz Dukovih Arhiva on ostavi svoju opremu u kovcegu tu gde je sedeo...
Istrazivao sam malo tu oko arene gde je bio Artorias, i malo po gradu, nasao sam kljuc od kule gde je zatocen Hawkeye, kupio one dve drvene rezbarije od njega i odma ih probao na njemu. On se odusevio i odvalio strelom Crnog Zmaja, a ja sam ga dokosurio onakvog ubogaljenog, ali i kao takav je bio dosta zeznut protivnik... posle mi je Hawkeye dao njegov luk i pitao za prijatelja kovaca u Anor Londou... Moracu da vidim da li se tu krije neki kvest...
Manusa jos nisam nasao... teska mi atmosfera tu po Ulikle gradu pa sam ostavio za neki drugi put :D. Tako sam i za Blightown kada sam prvi put dosao do njega... samo sam se okrenuo i nazad...

edit:
zmajevi u Skyrmiju su ispali kao krilati gustercici naspram ovih ovde :d... parodija

Poslednja izmena:
Kako mu je ovako non stop zakljucan target na ovog plavog?! Ja dok igram, pomjerim li malo misa, ode target lock na nekog drugog...

edit: Sad sam vidio poruku za mouse fix. Hvala.

Poslednja izmena:
zmajevi u Skyrmiju su ispali kao krilati gustercici naspram ovih ovde :d... parodija

a oni bi tamo cak trebali da budu jedan od najjacih protivnika... mozes misliti kakav je skyrim (po tezini) bio meni kada sam nakon nekoliko meseci pvp-a u ovoj igri probao to cudo nevidjeno na pc :p

ja sam u zescem hardwarskom problemu , izgleda da mi je prsla graficka , imam artifekte u bilo kojoj igri omdah nakon loading screen-a.

^...zato sam i spomenuo Skrimy zbog zmajeva bosova. Padaju mnogo lako, a ne moras ni da budes nabudzen da bi ih sredio. Ipak je to igra za siroke mase, da se igraju, pa je mozda zbog toga ispala tako jednostavna. Ima igara na PC-u koje su mnogo teze i zahtevnije od Dark Soulsa, i u kojima je lepo izazovno skoro do kraja igre.

edit:
Ako je vrisnula grafa moja preporuka je 7850... mislim da je trenutno najbolja sto se tice perf/$...

Poslednja izmena:
Ovo i nije toliko teska igra, ja sam pomislio da je to nesto nevidjeno. Jedini razlog sto je igra teza nego sto bi trebalo je check point sistem, ne postoji opcija za proizvoljno snimanje pozicije, nego samo na odredjenim mjestima i jos se svi protivnici respavnuju posle svake snimljene pozicije. To je jedini razlog zasto je ova igra toliko teska, da nema toga bila bi duplo laksa. Cak zbog tog sistema snimanja pozicija dosta podsjeca na stare igre, osjecaj je kao da igras na aparatima u luna paraku. :smoke:

Poslednja izmena:
Bez respawna ne bi bilo grinda. Ovako je Diablo dvica.

Teski si bossovi dok im ne provalis foru, mada grind olaksava stvari.

...ne vredi da se grinda. Ja sam probao i sakupio 500k dusa, podigao skilove za par poena, malo za neku opremu i nikakav dobitak i olaksanje nisam primetio... samo sam vreme gubio.
IMO, mnogo bolje je uciti kroz istrazivanje sveta. Tako se dobijaju novi dobri itemi, oprema i oruzije, i otvaraju se novi predeli i dogadjaji. U igri ima puno skrivenih zagonetki i okidaca... Obavezno bi trebalo obici predele i u ljudskoj formi, jer to onda moze da promeni neka desavanja, da se sretnu novi likovi i neprijatelji koji se pre nisu tu pojavljivali( kao onaj golem u jezeru ).

Poslednja izmena:
Jeste, krilati lav je pitanju :D

Manticore = ljudsko lice, telo lava, krila zmaja i rep skorpiona.
...moze i bez repa :-devil-:
[YOUTUBE]WHihT5kaoJc[/YOUTUBE]

180 poison poena ima na repu... probacu ako moze da se jos nabudzi

Ako je vrisnula grafa moja preporuka je 7850... mislim da je trenutno najbolja sto se tice perf/$...

pa da , ali da li bi to moje napajanje/procesor mogli da isprate. i da , definitivno je riknula grafa. sve ovo kucam iz safe-moda :d
slova nikad nisu bila veca :laugh:

Namuci me Artorias. Probam vatru, skida malo. Probam magiju, jos gore...

Probam divine/occult oruzja, isto nesto malo skida.

Sva sreca pa sam imao Black Knight Sword +4, ali dok se stitim on pojede celu staminu.

Reko ajde da probam nesto sto nikad nisam, da tenkujem.

Mask of a Child, Havel Torso, Havel Legs, Elite Knight Gloves +7 (da bi bio ispod 50% balasta) i samo BKS +4 u dve ruke, nek je bog u pomoci :D

Nikad laksi fajt, da mi nije nestalo stamine sredio bi kod prvog punjenja (ono kad pobegne u cosak i pumpa neko crnilo). Ali sam morao da uradim roll back i posle ga sredio sa jos dva udarca. Skidao sam mu oko 20% po udarcu!

inace su sva ta oruzja koja pokupite od vitezova jako dobra , neka se cak smatraju i overpowered (ne samo zbog dmg , vec i zbog stunt-a koji naprave ako sibnete protivnika).

razmatram radeon 7770 i 7850... ovaj drugi se plasim da ne odradim overkill i da mi napajanje ne bude usko grlo.

Jedini problem koliko vidim je što trenutno ne radi online sa 60fps modom.

Manus je pao i to jako jednostavnom taktikom. Samo sam se dopunjavao potovima i rokao ga magijama. 4 obicna koplja, 4 kristalna i 4-5 teskih velikih strela, a popio sam 8 potova.
... ostala je tamo da lezi na zemlji ona Ulikile carobnica. Nece da prica samo lezi i kuka. Imam neku lekovitu pecurku, ne znam da li da joj dam, bojim se da je ja ne pojedem ako pokusam... Ima li neko ideju sta da radim s njom? Greota bi bio da je ostavim da lezi tamo u mracnom Abyssu

edit:
hmmm_zps27855e87.png

Poslednja izmena:
edit:

...jutros kada sam pokrenuo igru nestade carobnica. Ili sam nesto propustio ili nije bilo bitno.. ***. :/

nisi nista propustio , samo mnoooogo se pomazes wikijima i youtube walktrough-ovima (silver pendant te je odao) :d

To sam nasao tamo gde pise 'i neka bi svetlost'... jednostavna zagonetka provalila bi je i retardirana simpaza. Wolktrough nisam imao potrebu da koristim do sada. Taj privezak sam probavao pored nje u nadi da ce da ozivi.

carobnica se vratila do jezera i ponasa se kao da se nista nije desilo... Ali sam od Elizabet dobio nekoliko pecurki kao nagradu sto sam eliminisao Manusa

Poslednja izmena:
Silver pendant je lako naci. Ono sto je tesko naci je Sif pre bitke sa Manusom. Iako sam citao negde da se nalazi blizu dimne zavese, jedva sam uspeo da provalim tacnu lokaciju.

Ja sam isprobavao sve zivo iz inventa, i one rezbarije, magije za lecenje, ali na nista nije reagovala. Tamo na sredini arene Abyssa je kao neki plitak otkopan grob, i tu sam svasta ubacivao, kao zombi, pa kao covek, i nista...
Manus mi je bio jedan od laksih bosova. Ubio sam ga iz 3-4 pokusaja, a jednom sam i upao u provaliju dok sam trcao preko mosta. Crni Zmaj mi je pravio vise problema, ali zato sto sam pokusavao da se vracam uz merdevine, pa odozgo da ga ubijem....

Poslednja izmena:
Zavrsio sam sinoc igru i odma krenuo novu :d... sad im se svetim za ono maltretiranje na pocetku iz prvog prelaza :-devil-:

^ja sam isto tako... samo jos 3~4 puta :d

jaooo , ko ovo igra online , milina mu i 20x da prelazi :)

Ja cu vala da nafarmam sto se moze nafarmati preko nego sto sredim Gwyn-a. Mislim na budzenje opreme. Sledeci prelazak ce biti ekspresan, u per sati :p

aaaa, podseti me da ostavio par onih embera kod kovaca... Kod onog dzina nisam nista lightning napucao, i ostao mi jedan veliki magic ember u New Londo.
Sada je prelaka igra. Prosao sam kroz Havela kao da nije tu :D.. padaju vec u prvom naletu.

Poslednja izmena:
Kazu da su Four Kings jako teski na NG+. Mene su namucili i pri prvom prelasku jer ih je vraski tesko pogoditi.

Za sada po lakoci prednjace i to sledecim redom: Pinwheel, Taurus Demon, Asylum Demon, Ceaseless Discharge, Seath the Scaleless, Artorias, Bed of Chaos...

ja sam Four Kingse iz prve presao, a ostali mi za kraj. Ali Bad of Chaos me mucio sa onim provalijama, metlao me levo desno kao krpu... Onda sam uzeo gardian oklop i onaj prsten sa vukom sa napucanim poise, i otkotrljao se kao covek :d

Vrh Dno