...posto sam planirao da se vratim do onog gnezda i pokusam da se sklupcam u ljudskoj formi pored jaja... to sam razmisljao da ce mozda tako nesto da se desi, posto kao zombi nisam nista tamo uradio.
koji je max poena za skilove?![]()
![]()
Ljudi kako bijete one zmajeve u valley of drakes? Dok mu ja frljim combustion nema me vise a trebam previse puta oruzjem da ga udarim. Mozda sam se rano zaleteo, sl 30?
Izvinjavam se,nisam u toku..Da li je izasao patch za kontrole? Ili moram da pazarim kontroler?
inace ti zmajevi su ti za farmanje titanite chunk-ova , s`tim sto drop rate zavisi koliko humanity-a imas i koje iteme koristis.
^ tacno , prevarih se , oni ispustaju dragon scale (onaj kovac u anor londu zna sa njima) a titanite shunkove neki drugi ali u blizini zmajeva :d
Izasao fix 1.1, donosi SMAA, DoF radial blur, i najbitnije AO koji radi i na ATI kartama.
Pogledajte prilog 95796
Pogledajte prilog 95797
Ne moze da se pobedi onaj knight Artorias , kako mu se skine pola healtha (a skida se tesko) on poludi , pocne da vezuje i udarce i skokove , ma ne moze mu se nista.
Moram da ga preskocim i vratim mu se malo spremniji![]()
To je neki zvanični fix ili onaj community? Tek treba da počnem da igram ds za neki dan kad završim me3 pa da se pripremimLink?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari