...posto sam planirao da se vratim do onog gnezda i pokusam da se sklupcam u ljudskoj formi pored jaja... to sam razmisljao da ce mozda tako nesto da se desi, posto kao zombi nisam nista tamo uradio.
koji je max poena za skilove? 😛 😀
Ljudi kako bijete one zmajeve u valley of drakes? Dok mu ja frljim combustion nema me vise a trebam previse puta oruzjem da ga udarim. Mozda sam se rano zaleteo, sl 30?
Izvinjavam se,nisam u toku..Da li je izasao patch za kontrole? Ili moram da pazarim kontroler?
inace ti zmajevi su ti za farmanje titanite chunk-ova , s`tim sto drop rate zavisi koliko humanity-a imas i koje iteme koristis.
^ tacno , prevarih se , oni ispustaju dragon scale (onaj kovac u anor londu zna sa njima) a titanite shunkove neki drugi ali u blizini zmajeva :d
Izasao fix 1.1, donosi SMAA, DoF radial blur, i najbitnije AO koji radi i na ATI kartama.
Pogledajte prilog 95796
Pogledajte prilog 95797
Ne moze da se pobedi onaj knight Artorias , kako mu se skine pola healtha (a skida se tesko) on poludi , pocne da vezuje i udarce i skokove , ma ne moze mu se nista.
Moram da ga preskocim i vratim mu se malo spremniji 😡
To je neki zvanični fix ili onaj community? Tek treba da počnem da igram ds za neki dan kad završim me3 pa da se pripremim 😉 Link?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari