Jel ima neko problema sa pokretanjem igre i bagovima?
Ja nikako ne mogu da pokrenem, dobijam odmah crash na početku.
Reinstalacija je pomogla i sada sa isključenim sekundarnim monitorom radi, problem je što ja igram na tv-u preko hdmi -ja noću dok dete i žena spavaju. Damn.
Cenim tvoju domišljatost i brigu. Imam original prvi deo, kupiću i drugi ali neću ga igrati onlajn tako da mi nije prioritet trenutno.
Online igranje je coop, vs ili ima oba?
Ko igra na tastaturi... muka
[YOUTUBE]r4mn4dbH6ks[/YOUTUBE]
I ovo je upravo jedan od razloga zbog kojeg igru necu ni probati. Svojevremeno sam podlegao pritisku i odigrao Demon's Souls za PS3. Uopste nisam pao u nesvest, cak naprotiv... Cela ta ideja oko velicanja ovog Blade of Darkness klona u nebesa i nazivajuci ga svojevrsnim spasiocem RPG zanra, (kojem zapravo i ne pripada), mi se ni malo ne svidja. Katastrofalne kontrole iz keca su me odbile od daljeg igranja. Kao sto moze da vidimo iz prilozenog snimka, situacija u dvojci nije nista bolja. Da, imam kontroler. Ne, na pamet mi ne pada da ga koristim za nesto sto navodno treba da vazi za "RPG"...
U potpunosti se slazem za tobom. Ovo je igra za konzole,nikako za PC. Kakav RPG! Ovo je sibacina iz treceg lica sa nekim RPG elementima.I ovo je upravo jedan od razloga zbog kojeg igru necu ni probati. Svojevremeno sam podlegao pritisku i odigrao Demon's Souls za PS3. Uopste nisam pao u nesvest, cak naprotiv... Cela ta ideja oko velicanja ovog Blade of Darkness klona u nebesa i nazivajuci ga svojevrsnim spasiocem RPG zanra, (kojem zapravo i ne pripada), mi se ni malo ne svidja. Katastrofalne kontrole iz keca su me odbile od daljeg igranja. Kao sto moze da vidimo iz prilozenog snimka, situacija u dvojci nije nista bolja. Da, imam kontroler. Ne, na pamet mi ne pada da ga koristim za nesto sto navodno treba da vazi za "RPG"...
U potpunosti se slazem za tobom. Ovo je igra za konzole,nikako za PC. Kakav RPG! Ovo je sibacina iz treceg lica sa nekim RPG elementima.
Proradila je ova verzija, hvala. Hvala i Ivketu, mada nisam ništa dodavao, ovo radi kao što rekoh.Meni nije radio kako treba sa najnovijom verzijom x360ce
Probaj stariju verziju http://www.mediafire.com/download/fp350nfwerd5a1f/x360ce.7z
Kao što Ivke77 reče ubaci sve to tamo gde je exe fajl.
Sa liste preseta u x360ce selektuj logitech cordless rumblepad 2, zatim došteluj kontrole i snimi izmene.
Lose sam se izrazio,ovo je H&S iz treceg lica.God of War je sibacina sa RPG elementima... ako ovo svrstavas u isti kos sa tim... pa recimo da nije bas isto, ni priblizno, uopste, tj. potpuno razlicito
Lose sam se izrazio,ovo je H&S iz treceg lica.
Ne bi bilo lose da ubacite neki info o fps-u/detaljima cisto da znamo kako radi igra...
Ne bi bilo lose da ubacite neki info o fps-u/detaljima cisto da znamo kako radi igra...
Nije sistem borbe poenta RPGa... RPG mora pruzati igracu izbor kako u razvijanju avatara kojeg vodi (sto ima svaki takozvani akcioni RPG) tako i kompleksnu radnju tj. pricu na koju igrac moze da utice direktno ili indirektno (sto ima jako mali broj igara). Samim tim nijedna strogo linearna igra nije RPG ma koliko dobar sistem budzenja lika imala (Diablo series I'm looking at you). Recimo da jednom Stalkeru malo fali da bude RPG tj. da je sistem budzenja lika opsirnije i direktnije izveden mogao bi se zvati RPG.
Vidim da imamo relativno slične konfiguracije, računaj da ćeš imati zakucanih 60 fps-a sa svime na max a CPU i GPU ti neće preći 50% load-a.
Jel ova igra linearna? Nisam igrao keca ali koliko sam skapirao sa gameplay-eva svodi se na ceste i komplikovane okrsaje, tj dosta bossova i mini-bossova, ali da li je pravac kretanja uvek isti, nema nekih zona i slicno pa da mogu sam da se prebacim iz zone u koju i kako hocu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari