Šta je novo?

Dark Souls II

A bre što nervira mouse kursor kad igraš na padu, pojavljuje se u svim menijima na sred ekrana.

downloading :)

Nebo i zemlja :)

E ljudi, pitanje, ako neko ima predstavu. U Rusiji sam privremeno i prvi put na steamu vidim ovakvo obaveštenje:

Notice: Purchases made in Russian Federation can only be added to your library if you are in Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Republic of Moldova, Russian Federation, Tajikistan, Turkmenistan, Ukraine and Uzbekistan.

Izgleda da neće biti problem ako ovde kupim a kasnije se budem igrao od kuće?

Do sada je uglavnom kod ovakvih obaveštenja pisalo "only playable in..." ili "Not giftable in your territory"

Posalji email support-u za svaki slucaj. Ne bi naglasili da nema razlike...

Ma ne dopada mi se baš da im skrećem pažnju na moj nalog, mnogima sam činio uslugu i kupovao igre odavde :d

E ljudi, pitanje, ako neko ima predstavu. U Rusiji sam privremeno i prvi put na steamu vidim ovakvo obaveštenje:

Notice: Purchases made in Russian Federation can only be added to your library if you are in Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Republic of Moldova, Russian Federation, Tajikistan, Turkmenistan, Ukraine and Uzbekistan.

Izgleda da neće biti problem ako ovde kupim a kasnije se budem igrao od kuće?

Do sada je uglavnom kod ovakvih obaveštenja pisalo "only playable in..." ili "Not giftable in your territory"

Da nije kojim slučajem igra brutalno jeftinija u Rusiji and co?

If so, to mi zvuči na D3 ludilo kada je shitload ljudi kupovalo igru za 20e za Rusko tržište...

Za nas, gologuzane sa jeftinim ulaznicama, da li ce igra trcati na slabijim masinama? Pitam, cisto da znam da li da idem u nabavku uopste, hvala :) ! (sve je u moja masina)

Koliko ja znam, ovo nije slucaj samo sa Rusijom. Igra je izgleda podeljena na regione, ali ne u klasicnom smislu. Online play je i dalje global, ali je bitno gde kupis igru u kontekstu gde ces moci da je igras. Tako znam (sa nekih foruma) da ne mozes da kupis igru u juznoj Americi i da je igras u Evropi.

Inace, juce sam primetio da je krenuo preload na steam-u, kad je krenuo nemam pojma. Igra je skinuta i sad sam u dilemi kako da izdelim igranje na ps3 i pc... agony of choice :D

Ipak sam kupio igru, region lock se odnosi samo na kupovinu, trade i gifting, ne i na igranje. Barem je kod ove igre to slučaj (kao i kod Tropico 5 koliko vidim).
Mnoge druge igre imaju region lock i na igranje, tj ako je kupite u RU npr samo u RU možete i da igrate (Skyrim, X-COM etc...)

Kao što rekoh već duže sam u Rusiji ali prvi put vidim ovakav Notice i super što su stavili, barem da znamo na čemu smo.

Zanimljivo i da u računu koji stiže na email piše da sam kupio pre-order ROW verziju :) nadam se da je tako, cena je ista kao juče pa je moguće ali ipak nije pisalo dok sam kupovao, ne znam.
Ima nekih 10 oružja valjda kao pre order bonus, nije da mi treba nego onako :d

Ključ stigao, igra aktivirana!,)
15frhh0.jpg
Sada nestrpljivo čekam da se igra skine pa da uronim u DS 2 svet, tamo me mnoge hard core RPG avanture čekaju..

Poslednja izmena:
Jel ima neko problema sa pokretanjem igre i bagovima?

Koliko sam video na steam discussion page, dosta njih. poslao bih ti link, ali je izgleda steam down trenutno, ali bio je topic sa vise od 900 poruka. Licno nisam probao jos uvek, mada mislim da su to samo decije bolesti koje ce se srediti za dan-dva.

U svakom slucaju ako mi bude tako nastavljam na PS3, a mislio sam da izdelim 50-50 posto imam neke drugare koji su jos uvek "uninitiated" u Souls igrama, pa da im malko pomognem. To pop their cherry, kako se kaze :D

edit: http://steamcommunity.com/app/236430/discussions/0/558754259683457381/

Poslednja izmena:
hard core :d

Moze li vec jednom da se prestane sa ovim off-topic glupostima na skoro svaki njego post??
Ima li moderatora uopste? Ne ulazim u temu da citam i gledam ove ******stine.

@kartelusm
Nikakav razlog za brigu, u sličaju skoro svake nove igre gomila ljudi se javi na steam forumu sa sličnim problemima.. Obično crashovanje već prva zakrpa sredi ili sami igrači otkriju rešenje koji pomaže većini ljudi sa sličnim problemom.

Ima li moderatora uopste? Ne ulazim u temu da citam i gledam ove ******stine.
Izgleda ih ovaj deo foruma ne interesuje. No, ja stavih par "najekstremnijih" trollova na ignore pa sada mi teme mnogo čistije izgledaju..:)

Poslednja izmena:
Ja uopste ne brinem, G@W je postavio pitanje na koje sam imao odgovor, to je sve.

Pa dobro, ti uvek imaš opciju da igru na konzoli svojoj igraš tako da i nemaš razloga za brigu.:) Ali kao što rekoh, to da se gomila igrača sa takvim problemima u prvim danima po izlasku igre javi, to je normalna stvar.

Dante spremno doceka igru :p

...koja ,so far, kicks asses!

Ja nikako ne mogu da pokrenem, dobijam odmah crash na početku.

Narodnjak. Napunjen. Probao sve i ne radi.

Vrh Dno