E ljudi, pitanje, ako neko ima predstavu. U Rusiji sam privremeno i prvi put na steamu vidim ovakvo obaveštenje:
Notice: Purchases made in Russian Federation can only be added to your library if you are in Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Republic of Moldova, Russian Federation, Tajikistan, Turkmenistan, Ukraine and Uzbekistan.
Izgleda da neće biti problem ako ovde kupim a kasnije se budem igrao od kuće?
Do sada je uglavnom kod ovakvih obaveštenja pisalo "only playable in..." ili "Not giftable in your territory"
Za nas, gologuzane sa jeftinim ulaznicama, da li ce igra trcati na slabijim masinama? Pitam, cisto da znam da li da idem u nabavku uopste, hvala! (sve je u moja masina)
Ključ stigao, igra aktivirana!,)
Pogledajte prilog 140546
Sada nestrpljivo čekam da se igra skine pa da uronim u DS 2 svet, tamo me mnoge hard core RPG avanture čekaju..
Izgleda ih ovaj deo foruma ne interesuje. No, ja stavih par "najekstremnijih" trollova na ignore pa sada mi teme mnogo čistije izgledaju..Ima li moderatora uopste? Ne ulazim u temu da citam i gledam ove ******stine.
Ja nikako ne mogu da pokrenem, dobijam odmah crash na početku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari