Šta je novo?

Dark Souls 3

Presla se igra. Postojala je fora da se uzme na XBox One japanska verizja i da se onda igra na Engleskom. Dosta lici na Bloodborne sa jedne strane ali je kompleksnija. Jedino su mi malo bossovi bili laksi. Tipa - zadnji boss je roknut iz 4tog pokusaja, dok mi je u Bloodborne trebalo 4 dana. Napravio sam dosta videa igre, pa koga nije briga oko spojlera moze da vidi na youtub-u mnogo toga. Meni najdrazi je Fashion Souls fazon pa sam showcase-ovao sve armor setove koja sam skupio u prvom playthrough

[YOUTUBE]kMhSDRVFIiw[/YOUTUBE]

Ja sam samo odgledao pola minuta onog bosa sto nosi hilera na ledjima (odlicna ideja) ili vec sta je i izgleda preje....o?!

Ja sam samo odgledao pola minuta onog bosa sto nosi hilera na ledjima (odlicna ideja) ili vec sta je i izgleda preje....o?!

Izgleda sjajno taj boss. Dva princa. Ovaj na ledjima rezurektuje brata ako njega ubijes prvog. Nije problem u izgledu ili mehanikama. Samo mi je bilo kase. Mozda zato sto sam Bloodborne toliko apsolvirao, pa sam ovde malo grindao za level i razumeo bolje mehanike kad ih vidim.

Ovaj lik je fino uradio armor & weapon showcase.

Sad mi se baš nešto igra. Full str knight i 2h great sword ....

Presla se igra. Postojala je fora da se uzme na XBox One japanska verizja i da se onda igra na Engleskom. Dosta lici na Bloodborne sa jedne strane ali je kompleksnija. Jedino su mi malo bossovi bili laksi. Tipa - zadnji boss je roknut iz 4tog pokusaja, dok mi je u Bloodborne trebalo 4 dana. Napravio sam dosta videa igre, pa koga nije briga oko spojlera moze da vidi na youtub-u mnogo toga. Meni najdrazi je Fashion Souls fazon pa sam showcase-ovao sve armor setove koja sam skupio u prvom playthrough

[YOUTUBE]kMhSDRVFIiw[/YOUTUBE]

Ne čudi me da su ti bosevi bili lakši... Xbox verzija je nerfovana, i u pitanju je tzv media preview build(verzija 1.0) i 12. Aprila dobija patch 1.01 koji će izjednačiti težinu sa PC i PS4 verzijama. Imaš na reddit-u temu o tome a i strimove na Twich-u gde se vidi da je razlika u težini prilična. Naravno, nisam odoleo da ne pogledam :)

Weapon art ili kako ga zovu deluje freaking awesome! Ne mogu da dočekam 12ti! Taman sam pri kraju DLC u DS2

@Skot
Kakve su tehnicke karakteristike DS3 u odnosu na DS1? Dok sam DS1 jos mogao da progutam, DS2 me je bas razocarao, cak mi je grafika delovala slabije u odnosu na DS1. Govorim o X360 verzijama.

superiorne.

@Skot
Kakve su tehnicke karakteristike DS3 u odnosu na DS1? Dok sam DS1 jos mogao da progutam, DS2 me je bas razocarao, cak mi je grafika delovala slabije u odnosu na DS1. Govorim o X360 verzijama.
Ma PS4 radi stabilno 30 FPS ali postoji frame pacing koji je problem samo u početku dok se ne navikneš. Bitno je da skoro sigurno nema laga u odzivu komandi kao u prve 2 igre.
Xbox One verzija ima ozbiljnih problema sa FPS dropovima, možda reše patch om ali ne verujem.
PC verzija koliko vidimo iz ovih testova radi extra i izgleda odlično. Tipa GTX770 tera 50-60 FPS fullHD. Nije zahtevna igra nešto preterano.

Uzeo sam DS3 preko G2A, kakva su iskustva ako je još neko uzeo-da li ste dobili ključeve ili se čeka release date?

Ne bih se ni upuštao u kupovinu da sam znao... dao bih 1500 dinara više i uzeo preko Stima. Tek kad sam platio pisalo je obaveštenje da ću ključ dobiti neki dan pre ili na dan izlaska, a u mejlu piše na dan izlaska.

Meni je stigo kljuc kupljen na kinguin.net preko g2play.net, skida se :banana:

Cancelovao G2A i uzeo kao covek sa drugog mesta... preloading. =)

Bolje radi na 750ti nego na konzolama. Dug su put presli od Dark Souls porta.

Meni preload poceo veselo - posle par minuta Steam prekinuo internet konekciju, i tako par puta - kao da nesto zagusi net i ni makac.
Na netu video gomilu ljudi sa istim problemom, ali nigde normalnog resenja. Par njih je pomenulo los ruter kao moguci uzrok, pomislih eto meni srece sa ovom SBB krshadijom. Srecom setim se da zamenim mesta kablovima za LAN i internet, i proradilo. Ovaj ubaceni ASUS je izgleda zreo za zamenu, a integrusa odradjuje posao extra. Za sada kuc kuc ostalo jos 30tak minuta. :)

Radi u full-u, jeste neko reci ce overkill za 1080p grafa, ali i 1440p sljaka bez da padne.

Max vs Low, jedva vidljiva razlika ako nekog zanima stavicu u spoilerima linkove kad okacim, radim i za gtx960 za koji minut. Ovako gameplay gotivan, bolji od dvojke, naigrao se Witchera pa imam malo problema da se povratim.

Meni radi ocajno, doduse, ja sam na nekom Win10 Insider Preview, sad cu da reinstaliram, pa da vidim jel bolje.

GTX960 na medium detaljima ~ 50-60fps, low ~ 60, sve preko u detaljima dropovi do 40 pa i do 30. Sad ne znam kako oceniti port, na 980ti radi lepo, vidim vec se zale sa crash-ovima. Btw koristim starije drajvere, testirano nema bust u performansama ni 1%.

Sad radi ok sa obicnim Win10, zakucano na 60fps na max podesavanjima.

R9 380x + i5 4460 drže 60FPS na High, samo sam senke odmah stavio medium, nisam ni testirao drugačije. Sviđa mi se GP, za divno čudo još nisam umro, a kad se samo setim prve souls igre... :d

Meni preload poceo veselo - posle par minuta Steam prekinuo internet konekciju, i tako par puta - kao da nesto zagusi net i ni makac.
Na netu video gomilu ljudi sa istim problemom, ali nigde normalnog resenja. Par njih je pomenulo los ruter kao moguci uzrok, pomislih eto meni srece sa ovom SBB krshadijom. Srecom setim se da zamenim mesta kablovima za LAN i internet, i proradilo. Ovaj ubaceni ASUS je izgleda zreo za zamenu, a integrusa odradjuje posao extra. Za sada kuc kuc ostalo jos 30tak minuta. :)

Praise the nearest data center!!

Nazad
Vrh Dno