Šta je novo?

Dark Souls 3

Večeras počinju strimovi japanske verzije, treba izdržati još tri nedelje bez gledanja velikih spojlera.

Ma ko da ima nešto posebno da se spojluje u ovakvoj igri.
Ja sam DS2 pola igre gledao na Twichu i posle godinu dana nisam se apsolutno ničeg sećao.
I ovako i onako nam ne gine ili YT ili wiki ako hoćemo da nađemo oružje, tajne itd.

wiki da, yt nikad !

wiki da, yt nikad !
Oćeš da kažeš da si uspeo da kompletiraš neku od Souls igara bez gledanja wiki ili YT? Mislim na trofeje na PS.
Mislim da je to nemoguće iskreno.
Nisam mislio da gledam YT za bossove ili walktrought. Nisam toliko loš gamer još uvek.

i solemnly swear !

najdraže mi je bilo otkrivanje novih oblasti (ds2 uopšte ne računam u jednačinu).
što se čitanja tiče, iščitao sam mnogo toga, obzirom da sam mnogo puta prelazio NG 7+.

Poslednja izmena:
Blago vama, ja sam DS igrao ~70 sati uz prethodno gledanje svakog bosa na yt :d
Mogu da zamislim koliko bi mi trebalo da nisam gledao, tj prilično sam siguran da ne bih prešao nikad (doduše još uvek me čekaju zadnja dva bosa, bilo mi žao da završim igru)

Naravno slažem se da je sr*nje igrati tako i ne preporučujem nikome, DS2 sam prešo dva ili tri bosa ali makar si nisam spojlovao pa kad odem u penziju igraću ko čovek, natenane :type:

Ne znam koja je razlika, znam da mi je neko nudio da kupim Bloodborne japanski i da su kontrole bile zamenjene nešto.

Mapiraš dugmad drugačije i to je to. Pretpostavljam da to može na x1, pošto na ps4 može odavno.

i solemnly swear !

najdraže mi je bilo otkrivanje novih oblasti (ds2 uopšte ne računam u jednačinu).
što se čitanja tiče, iščitao sam mnogo toga, obzirom da sam mnogo puta prelazio NG 7+.

Meni je forum bio no1 izvor informacija, posle sam prešao na wiki i na kraju papir i olovka i piši :) sve oružje koje planiram za upgrade, i šta mi treba od raznih titanita i ruda. YT mi nije padalo na pamet da gledam i tako spojlujem igru.

Prema Digital Foundry DS3 na konzolama ima isti problem kao i Bloodborne, frame pacing, ne izbacuje engine u istim intervalima frejmove, pa se stiče utisak da igra radi na manje FPS, da secka. Dal je moguće da je to toliki problem bio da poprave na Bloodborne enginu?
I da li će toga biti na PC verziji?

Frejm pejsing se vidi samo na xbone (tu i fps pada ispod 25 povremeno). Pc verzija je bagovita još uvek (random problemi sa itemima)
Ali nema problema sa endžinom.
12 tog izlazi day one patch.

Vidi se i na PS4 verziji. Pogledaj digital foundry testove na YT.
Na Xbox je još gore jer pada FPS na 20-25

par youtubera/blogera je dobilo pre-release pc verziju sa engleskim prevodom (japanska ima samo engleski audio, dok su slova njihova, zato još nema krekovane igre).
to su i ovi walktroughovi koje imaš na netu.
dali su im i embargo da ne smeju da postuju gejmplej posle određenog bossa.

svi furaju na max detaljima, i nemaju nikakve tehničke zamerke, osim pomenutih bagova sa određenim itemima koji ne funkcionišu.
kao što rekoh, ispeglana verzija izlazi 12og.

Glupe konzole i 30 FPS. Nisam ni gledao dal bi ovaj moj i5 760 i GTX770 moglo normalno ovo da tera na max 60 FPS. Mada svakako ću uzeti PC verziju kad padne cena. Videću kako radi na PS4 zbog tog frame pacinga, nije mi to nešto dugo smetalo na Bloodborne, kvari utisak o stabilnom FPS ali ne toliko da mnogo kvari užitak igranja. Odziv komandi će biti lighting fast čisto ako nekog zanima jer je isti engine kao i Bloodborne.

i isti princip kao bloodborne.

taj lag sa kontrolama meni nije smetao , jer je logicno da u pocetku lik zbog mase opreme malo sporije odreaguje odnosno izdejstvuje. ne mora tu da obavezno bude smo equipment load koji eto mora da eventualno promeni neke parametre.
nisam bas fan ovog brzeg nacina borbi jer se mnooogo forsira roll , pa mi borbe sa glavonjama deluju kao cirkusska tacka.

Poprilicno detaljan review.
10/10 i kazu najbolja Souls igra do sada.

čeka, ne razumem... Izlazi i na vhs-u?

Valjda će bar da koriste tdk kasete, a ne ove buđave yoko...

Poslednja izmena:
Jednom da se i ja slozim sa IGN review. Gamespot review kao da je pravio neko ko skoro uopste nije igrao Souls igre. De im je onaj debeli Konrad ili kako se zove, za njega su to bile fazon najbolje igre ikad. :D
9.5

Mene samo zanima jesu li jos uvek tu gluposti tipa zakljucavanje animacije pri ispijanju estusa i lock-on neprijatelja.

Ne kontam na šta misliš na zaključavanje animacije? Da ne možeš da se pomeriš?
Lock je takav kakav je, jednostavno ga ne treba uvek koristiti i problem rešen. Više vas na PC u treba da brine nestabilan FPS, ali valjda će to rešiti uskoro nekim patch om.

Ne kontam na šta misliš na zaključavanje animacije? Da ne možeš da se pomeriš?

Da.

Lock je takav kakav je, jednostavno ga ne treba uvek koristiti i problem rešen. Više vas na PC u treba da brine nestabilan FPS, ali valjda će to rešiti uskoro nekim patch om.

Nisam mislio na lock-on koji koristi igrac, vec neprijatelji. Ono, skoci mrcina iz sve snage da te tresne, ti izbegnes i u poslednjem trenutku on se okrene 180 stepeni i i dalje te lupi. :wall:

Sto se fpsa cuo sam samo da ima problema na PS-u, valjda je na pc-u ok.

Poslednja izmena:
Pre bi rekao da je to da igra malo vara i da neprijatelji imaju neograničeno stamine ili su mnogo veći lvl od igrača.
Nema PS4 FPS problem već frame pacing, pa deluje da radi lošije. Xbox verzija radi loše, sad nisam siguran dal je IGN kritikovao PC ili Xbox verziju.
Gledao sam baš danas par review i neprijatelji baš podsećaju na Bloodborne stil.

Nije problem stamina, nek imaju koliko hoce. Mislim na poteze gde im napad ocigledno nije deo move-seta nego posledica lock-ona, onako neprirodno i iznenada promeni pravac i nekako te udari iako ne bi smeo. Ali whatever...
Igrace se svejedno :d

Nije problem stamina, nek imaju koliko hoce. Mislim na poteze gde im napad ocigledno nije deo move-seta nego posledica lock-ona, onako neprirodno i iznenada promeni pravac i nekako te udari iako ne bi smeo. Ali whatever...
Igrace se svejedno :d

"Udari iako ne bi smeo", molim te, igru bas briga sta ti mislis da je normalna fizika :d

Deo cari igre je neocekivana i glupava smrt... pa trcanje nazad po souls uz psovanje majke svima okolo :d

Presla se igra. Postojala je fora da se uzme na XBox One japanska verizja i da se onda igra na Engleskom. Dosta lici na Bloodborne sa jedne strane ali je kompleksnija. Jedino su mi malo bossovi bili laksi. Tipa - zadnji boss je roknut iz 4tog pokusaja, dok mi je u Bloodborne trebalo 4 dana. Napravio sam dosta videa igre, pa koga nije briga oko spojlera moze da vidi na youtub-u mnogo toga. Meni najdrazi je Fashion Souls fazon pa sam showcase-ovao sve armor setove koja sam skupio u prvom playthrough

[YOUTUBE]kMhSDRVFIiw[/YOUTUBE]

Vrh Dno