ma nasao sam fiks *urac, , iskoristio demo.exe nego ljudi
ovo je brooka ! najbolja zabava posle vampire - the bloodlines ! manje pompezna od gothic3 i obliviona a vise pruza (sad ce filip da pljuje ali neka, zabole me). jednostavno a dobro ! grafika vrh ! hl2 engine sa volumetricima iz FEAR-a, HDR, sta vise traziti (sem malo bolje optimizacije ili vise kesa za graficku
) borbe su ok, nije ko u oblivionu samo seckati levo desno i zadrzati pucanj da udaris jace vec ima fora za ovo ono...+ magije..ja sretan igra tece glatko, inventorijum jednostvan, prava zabava kad dodjes sa posla i oces da se igras kvalitetno bez da jases konja i smaras se fast travelom i propustis pola igre, kazem, koncept mi je kao vamp -bloodlines, sto je ekstra ! Igra mi izgleda i radi bolje od gothic 3, prica je ok, zabava je bolja, nema nekih bagova (naspram g3) milina za razonodu, tako ja razmiljam sa poslom od 9 do 5 i 26 godina, e sad to je moje misljenje, odo da se igram 
ovo je brooka ! najbolja zabava posle vampire - the bloodlines ! manje pompezna od gothic3 i obliviona a vise pruza (sad ce filip da pljuje ali neka, zabole me). jednostavno a dobro ! grafika vrh ! hl2 engine sa volumetricima iz FEAR-a, HDR, sta vise traziti (sem malo bolje optimizacije ili vise kesa za graficku