Šta je novo?

Dark Messiah of Might & Magic

Igram polagano i za sada sam stigao da chapter-a 4. Mogu reci da je igra bas, bas dobra. Zabavna je i interesantna. Podesio sam detalje tako da radi lepo i bez problema.

Ma gde je zabavna, igra je glupa ko točak. Bar da je borba interesantna, nego te leše i mlate ko konja. Jedino što valja su modeli ženskih likova :d al bar da ih ima više, nego samo ne dve na početku :)

Ma gde je zabavna, igra je glupa ko točak. Bar da je borba interesantna, nego te leše i mlate ko konja. Jedino što valja su modeli ženskih likova :d al bar da ih ima više, nego samo ne dve na početku :)

Hej, svako ima svoje misljenje i svoje utiske. Moji za sada takvi kako sam napisao.

@voodoo:

meni je borba bas extra, kao srece da je tako u oblivionu bila uradjena... Pada mi na pamet da mozda nisi provalio sve poteze i fazone ? (ili si igrao sa daggerima isl)

Pređoh igru.

Fantastična je. Samo sam primetio jedan problem. A to je izgleda zajedničko za sve novije igre. Mnogo je lako i kratko. Jedna glupa scena je u onim ruševinama kada mi ona riba u glavi podseća da uzmem luk i strelu sa konopcem kako bih se popeo gore. Kao da ja ne znam šta trebam da odradim. Bukvalno ti govori šta treba se radi. To mi se ne sviđa. Igre su pre bile mnogo teže ovo sada je sve mnogo lako na najtežem skill-u.

Probelme sam imao sa grafikom. Mada vidim da ovde neki te probleme rešavaju instalacijom starih drajvera. Kod mene to nije slučaj. Jedino mi je 93.71 rešio problem sa zamrljavanjem slike.

I još jedna jako bitna stvar. Da li se neko seća igre iz 1998 Lands Of Lore-Guardians Of Destiny? Ova igra je čista nabudžena kopija Lands Of Lore-a. Samo pogledajte naouružanje, skrollove, magije, sve je potpuno isto. Ne kažem da je to loše. Naprotiv. Možda je igra baš zbog toga i ovako dobra. Definitivno moram da je obrnem još jednom ali ovaj put ću da budžim magiju.

Pozdrav
jel nekom pukla igra na kraju sedmog nivoa?

Tako kaze i Kuzma u opisu.Vidim napisao je i da je igra na 1 dvd-u.Pretpostavljam da je do toga,odnosno te verzije.Sad vec ima 1.1 patch i imas i da ga "napunis".

Da li je neko imao isti problem kao i ja da kada upadne u vodu povrsina vode kompletno pobeli nemogu da ronim, a stigao sam do dela gde je potrebno upravo to da bi se nastavilo dalje...

problem dark mesaje...

Nije mi jasno zašto je igra toliko loše ocenjena. Meni je baš legla. Zameraju joj što nije pravi RPG, što nema razvijanja karaktera i hit poena, a i priča je plitka. Sa svim se slažem, ali da su igru posmatrali kao najobičniju arkadicu, što ona i jeste, ocene bi bile drugačije. Mislim da je u ovakvim slučajevima najveća antireklama za igru to što PR-ovi izdavača opisuju i najavljuju igru kao ne znam kakvu... sećam se najava za DMMM koje su bile takve da praktično pomisliš da će igra biti pravi open world RPG sa akcentom na borbu (action-driven RPG) i da je to praktično jedina njena razlika u odnosu na recimo Oblivion, koji je story-driven RPG. To su bile nedvosmislene insinuacije, a kada je igra izašla, više je ličila na Pandemonium nego na Oblivion, pa su mnogi bili razočarani, iako je igra sasvim dobra. Tako se meni x puta dešavalo da odem u bioskop i da mi se sasvim prosečan film do jaja svidi zato što su mi ga svi pljuvali (pa sam malo očekivao), ili obrnuto, da mi se vrlo dobar film ne svidi zato što su ga hvalili pa sam očekivao previše...

@byMax:

ma nemaju pojma :D Igra je skroz cool, solidno radi na svim masinama, grafika je odlicna, zabava je tu, kriva ucenja je kratka, prica je zanimljiva, nema nekih bugova u kvestovima, levelovanje je sasvim pristojno i od lika se moze napraviti tacno sta zelis iako nema previse fetova i tako toga.

Sto se heltha tice, pa ima feat za health, dodaje hit poene po levelima, isto kao sto ima feat za manu...magija ima solidno, ja inace nisam neki mag u tako tim igrama, ja sam uglavnom sirovina tipa sto vise strenght-a i sto veci mac i tezi oklop, to je neprijatelju sudnji dan blizi, ali mesiju sam krenuo ponovo da igram kao mag i dosao do pola i onda...pa, prestao sam da je igram jer sam uvatio nesto drugo, ali mogu reci da je prilicno zanimljivo i skroz druga igra za razliku od onoga kad si fighter.

ja bi igri dao ocenu 8 i kusur, bez zezanja, ako mene sa 26 god i pored posla nije smorila, onda mora da valja :D hahaha salim se naravno, mada ima tu i neke istine....

Uf, mage ubiva na mrtvo... Onaj fireball je prava navodeca raketa... A 'de to udari, tu trava ne raste... ;)

yep primetio sam :) Ali cisto da znas, posto nisi igrao kao fighter, ima maceva...brooka maceva, + kombo udarci i speciajali tipa wirlwind itd, a to gde udari ni asfalt ne ostaje :D kad nabudzis strenght i kombo featove, 80% protivnka kje zviznes macem lete 5 metara unazad ODMA i umiru na licu mesta, i to sa obicnim udarcem, power attack ih raskomada ko masina za mlevenje mesa u momentu. Uzasavajuce dobro odradjen efekat i oseaj za filing :) :d zaista vredi igrati i kao fighter i kao mage, kao sto rekoh, dva razlicita sveta

Poslednja izmena:
Nabavio sam ovu igru i tražio sam po netu neke patcheve za teksture recimo i sl. ali osim dva oficijelna ništa drugo nisam našao.

Postoji li neki neoficijelni texture pack?

Hvala panic.

Igra je odlična, borba je sjajno odrađena sa sve probadanjem i nabadanjem protivnika, guranje u provaliju i sl... ni grafika nije loša s obzirom da je igra stara 3 godine. Prosto ne mogu da verujem kakav sam hit propustio.

Hvala panic.

Igra je odlična, borba je sjajno odrađena sa sve probadanjem i nabadanjem protivnika, guranje u provaliju i sl... ni grafika nije loša s obzirom da je igra stara 3 godine. Prosto ne mogu da verujem kakav sam hit propustio.

Imala je los timimg! Izasla je u isto vreme sa velikim Franchise-a
:trust:

^ Kad pre nauci srpski? :D

LOL
Male recenice, mali problem.:d
Velike recenice veliki problem!:zgran:

Sorry bad edit! Sorry za double post!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno