Šta je novo?

Dahua televizori

johnterry

Poštovan
Učlanjen(a)
21.05.2021
Poena
55
Da li ga neko ima? Kakvi su utisci? Na "sajtu koji deli crne vaucere" ima da se kupi Dahua 65 inca za 41 000. Uz vaucer moze da se spusti na 36 000. Da li se isplati uzeti kao totalnu nepoznanicu? Logikom kakve su im kamere, ne bi trebalo da je losiji od Vox, Fox, Tesle i ostalih slicnih

Odes u podrsavanja pa blutut uredjaji. Kliknes na dodaj blutut pa upari eon daljinski. Eon daljinski prebaci u mod za uparivanje.
@Gileb daj pojasni postupak... Mislim sve uradim po tvojem savetu i sve to proradi.. Ali čim ugasim TV sve se "raspari" i ne radi nijedna komada dok ponovo ne uparim TV i DALJINSKI i sve tako u krug. Dok je TV upaljen sve je ok radi sve odlično.
Ako je neko uspeo da upari ovaj EoN daljinski sa TV daj neka mi pomogne i pojasni kako?

20$ za daljinac?Kupi eon i poveži za 500 din.
Kako da se poveže? Imam EON daljinski i povezivanje uspešno... ali čim se ugasi TV uparivanje se poništi... Nikako da skontao kako da ostane u uparivanju. Bukvalno čim ugasim TV u roku od
10-tak min. on se RASPARI. Da napomenem na drugim uređajima daljinski radi besprekorno! 🙋🏻‍♂️

Jesi li ga raspario sa svih drugih uredjaja? Ako jesi,onda nesto ne podnosi Dahuu. Men's godinama rade na razbija raznim uredjajima.

Kupio ga pre 3 nedelje otprilike i za sad jedino na šta ne mogu da se naviknem jeste 60fps sadržaj i voleo bih kad bih ikako mogao to da vratim na 30 ☺️

Inače upakovan jako ozbiljno, i zvučnici su me prijatno iznenadili. Probijanje nisam primetio i ne vidim za sada ništa zbog čega ga ne bih preporučio drugima.

Štaviše planiram da uzmem i onaj 22" monitor kad iskoči neki popust na ananasu ponovo.

Prilozi

• C360_20250210-161807-49.jpg
    C360_20250210-161807-49.jpg
    283.9 KB · Pregleda: 83
Kupio ga pre 3 nedelje otprilike i za sad jedino na šta ne mogu da se naviknem jeste 60fps sadržaj i voleo bih kad bih ikako mogao to da vratim na 30 ☺️

Inače upakovan jako ozbiljno, i zvučnici su me prijatno iznenadili. Probijanje nisam primetio i ne vidim za sada ništa zbog čega ga ne bih preporučio drugima.

Štaviše planiram da uzmem i onaj 22" monitor kad iskoči neki popust na ananasu ponovo.
Reci mi da to nije folija i dalje na TV-u? 🤣

Pa isključi MJC?

Reci mi da to nije folija i dalje na TV-u? 🤣
Jeste. Dok ga nisam postavio na nosač nisam hteo da skidam 😂 😂

Nego kad smo kod nosača, moj model kao da nije imao 4 rupe za fiksiranje vertikalnih šina.

Jel takav slučaj i kod ostalih? 🤔

Ima 4 ali su donje plastične

Ja ga uzeo sa vaučerom za 39.200 sa dostavom sredinom januara preko ananasa

Pozdrav svima!
Dali je neko uspeo da reši ovaj model tj da nabavi i da mu radi neki "kulturniji" daljinski upravljač. Ovaj što dolazi uz tv je TOTALNO BZVZ....

PS. (meni EON daljinski radi... Ali se stalno rasparuje) 😔

Nazad
Vrh Dno