Ako mogu u okviru teme da postavim jedno pitanje, a tiče se pomenutog provajdera.
Koliko ste u proseku čekali od instalacije opreme do aktivacije paketa sa detaljima Ugovora?
Uzeh najjeftiniji Fiber Trio paket, Net 25/5 što je treći dan 'leglo' do tada 50/2 (skidalo se ohoho 🙂), prenos telefona - odmah dobio privremeni broj na korišćenje i evo takođe treći dan prenos realizovan i opet koristim svoj stari broj. E sad, ostaje još Sport klub HD paket da mi aktiviraju, zvao, pisao, obećali biće još juče, ali, i dalje ništa... Generalno mislim da su bolji od konkurencije, mada, ne cene recimo lojalnost starih korisnika, koliko, ulažu u nove - novima je ovaj isti paket 4 meseca po dinar, a nama starima je 'poklon' što ostajemo četiri meseca na iznosu trenutne - stare pretplate. Dakle, novi korisnici će imati uštedu cca 13k rsd za najjeftiniji Fiber trio recimo paket, a mi stari oko 2k konkretno u mom slučaju. Njihov sam pretplatnik za KTV 12g, a Neta nekih 8 godina. Drugim rečima, i nema baš neke vajde za dugogodišnje pretplatnike.