Наравно, под условом да може да се заобиђе заштита и да неко има такву картицу.Уз њу више није ни потребно снимање на флешку или усб хард, једини проблем је што их нешто не виђам у понуди код нас а тамо где сам видео су ми прескупе. Знаш неку повољну понуду, баш би ми добро дошла једна таква?
Daje IKOM sada kartice, ne moraš risiver da uzimaš i kupuješ, samo napomeneš. Ja imam na 2 TV, dva različita paketa. Pozoveš telefonom i raspitaš se.Ikom, mozda ako ti daju karticu (a moraju da ti daju ako uzmes digitaliju, naravno sa njihovim risiverom, risiver spakujes u ormar a karticu izvadis) pa kupis conax modul i to sve strpas u tv ako ima ci slot, ali moraces da pitas ljude koji koriste ikom, ja nisam korisnik pa ne mogu tacno da ti kazem.
Ne mogu ti reći da li je normalno, ali i meni se događa. Biće da je zbog HDCP-a. Zato uvek prvo prebacim na taj ulaz, pa tek onda uključim risiver.Da li je ovo normalno?
D3 digitalni risiver mi je povezan preko HDMI kabla sa TV-om i risiver je uvek uključen. Ali kada ugasim TV i ponovo ga uključim (svejedno da li je to odmah ili posle nekog vremena), nemam nikakvog signala, TV se ponaša kao da je risiver isključen. Onda moram da ugasim i ponovo upalim risiver da bi ga TV prepoznao i prikazao sliku.
Da li je ovo normalno?
Da li se i vama sporo listaju kanali u EPG-u, treba mu po 2-3 sekunde da prebaci na sledeći kanal?
Rešio sam ovo tako što sam promenio sledeće:
Podešavanja - tehnička podešavanja - sistem info - EPG datasource - Stream (umesto Online).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari