http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=360&id=484Dodatni STB uređaji Vam omogućavaju dodatni komfor, jer odabrane Live TV pakete, kao i sve snimljene sadržaje, možete da pratite na više TV prijemnika. Takođe, iznajmljene filmove elektronske videoteke (VoD) možete nezavisno pratiti na svim TV prijemnicima. Korisnik može imati, ukoliko postoje tehničke mogućnosti, najviše 4 dodatna STB uređaja, tj najviše 5 STB uređaja ukupno.
А сад наставак, ако хоћеш још теве програма, онда узмеш додатни уговор којим добијаш основне Д3 програме за ваљда 200 кинте или ако хоћеш ХД, онда те кошта 460. Наравно, за те паре нема још 50/2,5, нема Пинк, ХБО и слични додаци ... само класична телевизија. Ваљда си то хтео.
Moram da dupliram post, ali imam mozda prelazno alternativno resenje a to je da koristim D3GO. Povezao bih laptop sa TV-om svaki put kada gledam televiziju, sto se nadam da je izvodljivo. Nego, zna li neko da li preko D3GO imam sve kanale identicne kao i preko D3 dekodera? Ako imam, onda cu ovo morati da koristim kao alternativu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari