A mene njihov radnik ubeđuje da mi je loš signal, pa mi epg ne radi lepo, otuda kao greška, iako kažem da sam istu grešku video i u njihovoj poslovnici!D3 im je takav krš da je to neverovatno. Svako uključivanje izauiva info sa greškom koju nisu uklonili više od mesec dana.
Evo pise u onom pdf-u kako vratiti na default!@Chaki Isto s..... se i meni desilo. Ako saznas kako da ga povratis molim te javi. Postavi ovde a i ja cu ako nadjem.
Greška 28 3-4 puta u toku gledanja jednog filma.
Vraćanje 72 sata u unazad danima prekida i korisnik ostaje uskraćen. Jednom rečju očaj
p.s.
Oni bi još i dodatno d anaplaćuju ovu uslugu
Tako je, sav video materijal koji snima i emituje RTS je i dalje u standardnoj rezoluciji, tj. isto kao i na običnom RTS1, a od HD-a puštaju uglavnom samo sportske prenose.
RTS HD je kanal koji postoji na dve pozicije, jedan je na kanalu 101 u okviru HD paketa a drugi je na kanalu 218 u okviru start paketa.
..hdmi radi i kad kad je d3 2 risiver isključen....signal postoji, samo je crn ekran?
Zašto hdmi radi i kad kad je d3 2 risiver isključen? Tv detektuje kao da signal postoji, samo je crn ekran?
Posle odabira kanala u meniju najlogičnije bi da se "pozovu" prososkom na dugme FAVourite
Poenta i jeste što pritiskom umesto liste kanala dobijam meni u kome može da se bira D3 i radio ali se potvrđivanjem ili biranjem liste D3 nedobijaju odabrani kanali a prilagođene liste sa specifičnim kanalima i nazivom iste nema
Posle odabira kanala u meniju najlogičnije bi da se "pozovu" prososkom na dugme FAVourite
Poenta i jeste što pritiskom umesto liste kanala dobijam meni u kome može da se bira D3 i radio ali se potvrđivanjem ili biranjem liste D3 nedobijaju odabrani kanali a prilagođene liste sa specifičnim kanalima i nazivom iste nema
Kad pritisneš dugme FAV iskače meni "dodatne opcije" čija je poslednja opcija "promena liste kanala". Staneš na to i strelicama levo-desno odabereš svoju listu kanala koju si prethodno kreirao i potvrdiš izbor. Od tada pa na dalje, svaki put kad upališ risiver biće ti aktivna ta lista i programi će se ređati od 1 pa naviše, redom koji si napravio. Tako je kod mene.
Moraš prvo tamo kroz menije formirati tvoje lista kanala. Njih posle vidiš pritiskom na FAV. Dakle, ideš u MENU, levo/desno u MOJE LISTE, klik dole te dobijaš mogućnost da formiraš nove liste, sa kanalima koje sam izabereš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari