SBB - krajnje neozbiljan, kvalitet usluge ispod svake kritike i kada je u pitanju TV i kada se radi o internetu......D3 vise ne radi nego sto radi, internet cesto prekida, jednom recju - mucenje......jedva cekam da mi istekne ugovor pa da se lepo vratim na IPTV, daleko su pouzdaniji i kvalitetniju uslugu pruzaju....
Tako je i kod mene tj. uopšteno ovde.Meni recimo internet radi odlicno, za ovih par godina koliko sam korisnik nikad nije bilo ozbiljnijih problema. Dok sa d3 uslugom stalno problem.
Koaksijalni kabl se račva na dva dela - jedan ide u ruter, a drugi u D3risiver. Iz D3 risivera ide jedan antenski kabl na RF u TV i jedan HDMI (umesto HDMI-ja može i SCART zavisno od tv-a).
A da probaš sa drugim kablom?
Neće da uvedu CAM-ove jer su očigledno kupili puno tih krš prijemnika, treba vratiti kupovinu.
A da mogu, mogu, jer ih nudi Telemach u Sloveniji.
Onda su mi možda baterije što su došle... Mada od TVa mi radi mnogo bolje :/
edit: jeste, baterije koje su došle su lošeDobro, dobro, ovo je jedan minus manje. Mada i dalje sam na stanovištu da im je resiver užasan
![]()
Tacno sam znao. Ja sam moje odmah bacuo. Ove koje su dosle uz daljinski su no name sa isteklim rokom. Strasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari