Šta je novo?

D3 - Digitalna tv (SBB)

Kako ide ukljucivanje dodatnih paketa?Cuo sam da moze preko d3 prijemnika,ali da se ta opcija pojavljuje samo 1.u mesecu!?Jel moze neko sa iskustvom da kaze nesto malo vise o tome?

Odradio sve ,pise uspesno ste se registrovali,treba jos da verifikujem mail,ali mail nikako ne stize?!

Koliko traje promotivni period u kome imamo sve kanale?
Potpisao sam silver duo paket.

Ja uzeo d3 25.10 ,i trajece mi do 1.12..Znaci u sustini mesec dana,stim sto ako neko uzme krajem nekog meseca ,traje do kraja sledeceg,kao kod mene.

Napokon mi stize mail od mojsbb,usao unutra ,ali nema nigde opcije za bilo kakvo menjanje ili ukljucivanje dodatnih paketa,osim aktiviranje usluge d3go i promena sifre?!

Mail koji sam uneo prilikom reg.(kao korisnicko ime) i sifra koju sam naveo.Tu je problem?Jel to [email protected] pise u ovom novom ugovoru ?Ne mogu da ga nadjem pa sam br.racuna i onog ostalog sto traze prilikom reg.uzeo sa racuna kog sam platio.Dakle logovao sam se korisnickim imenom i sifrom koja stize u povratnom mailu od sbb posle aktivacije.

Poslednja izmena:
Tako i treba, ja sam imao problem ako se logujem samo sa korisničkim imenom bez @sbb.rs pa sam dobijao manje opcija. A ako si koristio neki drugi mail i to uneo kao korisničko ime onda nije to problem, moraš ih pozvati da vide o čemu se radi.

Ne znam ,kontaktirao sam ih na twitteru ,javili su se i trazili podatke da im posaljem.Poslao i sada cekam odgovor.

@edit Stigao mi je odgovor da sam u promotivnom periodu i da dok je tako ne mogu da menjam nista.Ok ,meni on istice za dan,dva ,pa cu probati posle tog.Eto ako je jos neko imao slican problem.

Poslednja izmena:
Ne pratim ovu temu pa ne znam mozda se nekome vec desilo slicno. Sestra je prosula casu vode na D3 i od tad ne radi kontam da je nesto crklo. Pa me zanima sad kad zovnem sbb da li da im lepo kazem sta je bilo ili da kazem da je crkao sam od sebe? i koja je procedura za zamenu uredjaja?
samo ovako svetli sve ukljuceno

CAM00023.jpg

Pa provaliće sigurno o čemu se radi. Ali ako su iole normalna firma zameniće ti to jer si neki tamo korsnik kojeg će takvim potezom zadržati i koji im plaća ne male pare svakog meseca. Sigurno su ukalkulisali takve nepredvidjene troškove

Ako samo prijaviš da ne radi, doći će serviser i doneti drugi.

Šta će oni posle raditi sa njime, da li će provaliti da je od vode i da je baš taj bio baš kod tebe (pošto na popravke idu đuture), teško ti sada možemo reći.

Moguće je i da ih SBB ne popravlja (jer se takvi uređaji u principu i ne servsiraju) već ih samo menjaju a stare recikliraju.

Zvao sam ih danas rekao sta je bilo. Prijavljena je reklamacija i dolazi serviser u roku od 1-2 radna dana da vidi sta je i da zameni uredjaj. Javljam kako je proslo.. hvala vam za info :)

Evo da javim kako je proslo... nisam trebao biti iskren kad sam ih zvao :D
Dosao lik zamenio uredjaj sve ok, ja mu rekao sta je bilo i on hteo samo da zameni i to je to, ali kad je zvao tamo da aktiviraju rekli da mora da se plati 4000 din jer je uredjaj ostecen krivicom korisnika. Tako da ce doci to da se naplati uz neki od sledecih racuna, ali ne moram sve odjednom nego razvucem na par meseci kao u ratama da bude...

Ono tv unazad 72 casa ,jel se naplacuje?Koristim samo D3 digitalnu ,uz HD paket,znaci nikakve gold,silver varijante.Na ovom linku pise ne,ali je od pre neki mesec http://www.sbb.rs/cms/view.php?id=5479 Ne znam jel se menjalo sta?

Poslednja izmena:
Evo da javim kako je proslo... nisam trebao biti iskren kad sam ih zvao :D
Dosao lik zamenio uredjaj sve ok, ja mu rekao sta je bilo i on hteo samo da zameni i to je to, ali kad je zvao tamo da aktiviraju rekli da mora da se plati 4000 din jer je uredjaj ostecen krivicom korisnika. Tako da ce doci to da se naplati uz neki od sledecih racuna, ali ne moram sve odjednom nego razvucem na par meseci kao u ratama da bude...

Eto, ipak su ispali džukele, mislio sam da će bar ovde da se pokažu kao neka ozbiljna firma

Dzukele bili i bice, zato ja vec 4 godine gledam i ne placam :smoke:

Ono tv unazad 72 casa ,jel se naplacuje?Koristim samo D3 digitalnu ,uz HD paket,znaci nikakve gold,silver varijante.Na ovom linku pise ne,ali je od pre neki mesec http://www.sbb.rs/cms/view.php?id=5479 Ne znam jel se menjalo sta?

I mene zanima ovo pa ako neko zna bio bih mu zahvalan :)
Poslednjih 15ak dana sam koristio ovu opciju, a nisam razmisljao u pravcu da moze da se placa naknadno :)

Još uvek je besplatno, jer ne radi još uvek dobro, kada krenu da naplaćuju javi će!

Imam problem sa D3 V2.0 (Cisco 4682DVB) i USB snimanjem. Naime, koji god USB fleš da ubodem, on korektno radi par meseci pa naprasno crkne. Do sada 4 komada crkla, od dva od 32 i dva od 64gb... Zvao sam SBB tehničku podršku, oni kaži da garantuju rad samo sa eksternim hard diskovima.

Da li ima ko sličan problem? Ja sam ubeđen da nešto nije u redu sa mojim primerkom D3 risivera, a SBB to ne uvažava i kažu da probam sa HDD-om.

Ili ako je to zaista tako ovaj Cisco dizajniran, onda je đubre!

Poslednja izmena:
Nije predviđeno da se koristi sa fleš diskovima jer risiver konstantno snima na isti, čim ga upališ počne snimanje kanala koji trenutno gledaš, a sa obzirom na ograničen broj upisa kod fleš diskova nije ni čudo što crkavaju posle kratkog vremena. Lepo ti kažu ovi iz SBB-a (koliko god to zvučalo neverovatno :) ), risiver je namenjen isključivo za rad sa klasičnim USB hdd-om.

Poslednja izmena:
Upravo tako, plus što su mnogi prijavljivali usporen rad risivera kad se ubode flash. Eksterni disk ili ništa.

Po lampici sa fleša, primetio sam da radi i kada je D3 risiver isključen???

OK, uzeću eksterni HDD, nekako mi bilo logično da je fleš bolji izbor, nema pokretnih delova, manja potrošnja, itd.... Dakle problem je što D3 non-stop drnda fleš, a fleševi to ne trpe pa crknu... A meni nekako logično bilo da je fleš memorija izdržljivija od hard-diskova.

Nigde kod fleševa nije naveden neki deklarisan broj upisa. A takođe sećam se i Win7 opcije ReadyBoost, zar nija ona bila predviđena da kešira HDD, zar ne drnda to flesh još više...

Poslednja izmena:
ljudi ovu akciju sto su pustili u sbbu da daju sve kanale od 15 dec. do 15 jan. jel radi nekome hbo?
svi mi rade osim hbo a to mi najbolji kanal.

Ne radi HBO HD ako nemaš HBO paket.

HBO paket je radio prošle godine tokom praznika.

Sada su koliko vidim otključali par Discovery i NG kanala, i neke muzičke.

Nazad
Vrh Dno