Šta je novo?

D3 - Digitalna tv (SBB)

@Chaki Isto s..... se i meni desilo. Ako saznas kako da ga povratis molim te javi. Postavi ovde a i ja cu ako nadjem.

Bas naprotiv, zvucnici su podeseni na veoma tiho. Nije mi jasno kako su mogli da naprave ovakav propust. Zaista je nesnosno.

Ja sam imao takvih problema samo kada ostavim na pojačalu prilično pojačano a na D3 smanjeno, pa kod prebacivanja baš pukne. Ako puca kod prebacivanja čak i na malim pojačanjima traži da ti zamene risiver.

D3 im je takav krš da je to neverovatno. Svako uključivanje izauiva info sa greškom koju nisu uklonili više od mesec dana.
A mene njihov radnik ubeđuje da mi je loš signal, pa mi epg ne radi lepo, otuda kao greška, iako kažem da sam istu grešku video i u njihovoj poslovnici!

Rešio oba problema :) Internet aplikacije na tv-u mu bukvalno proradile same od sebe, ja pretpostavljam da se radilo o nekoj inicijalizaciji novog modema, jedino što mi nije logično da je to trajalo celih 6 dana!? Uglavnom, otvorile su mi se sve aplikacije i imaju konekciju.

Što se tiče daljinskog, izašao mi tehničar iz podrške na teren i kako nije znao šta je u pitanju dao mi novi daljinski, gde sve radi, a koji sam odmah kodirao (ovaj put mi prošao prvi kod za Samsung sa uputstva :)) i sad mi daljinski funkcioniše upravo onako kako sam želeo tj. Sa power button palim i gasim tv, a ne d3, a isto se odnosi i na volume +/-. Analogna tel. mi ni ne treba, pa nemam ni potrebe za daljinskim od tv-a. Pozdrav

@Chaki Isto s..... se i meni desilo. Ako saznas kako da ga povratis molim te javi. Postavi ovde a i ja cu ako nadjem.
Evo pise u onom pdf-u kako vratiti na default!

Follow these
steps if you want to control volume through
the set-top box:
1. Hold the STB key until both device keys
begin to fl ash. Then release the STB key.
2. Press the Volume + key. The STB key
stops fl ashing and remains on.
3. Press the Volume – key. The STB key
turns off while you press Volume – and
turns on again when you release Volume –.
4. Press the STB key. The STB key fl ashes
three times.

Samo ja i dalje nisam za moj tv nasao pravi kod.

Greška 28 3-4 puta u toku gledanja jednog filma.

Vraćanje 72 sata u unazad danima prekida i korisnik ostaje uskraćen. Jednom rečju očaj

p.s.
Oni bi još i dodatno d anaplaćuju ovu uslugu

Greška 28 3-4 puta u toku gledanja jednog filma.

Vraćanje 72 sata u unazad danima prekida i korisnik ostaje uskraćen. Jednom rečju očaj

p.s.
Oni bi još i dodatno d anaplaćuju ovu uslugu

To sto ne radi, ne znaci da ne zele da zarade, na tome. :-devil-:

Neko primetio kako je RTSHD, samo standardni RTS1 sa razvucenom slikom, i dodatnim ''HD'' logom?

Tako je, sav video materijal koji snima i emituje RTS je i dalje u standardnoj rezoluciji, tj. isto kao i na običnom RTS1, a od HD-a puštaju uglavnom samo sportske prenose.

Tako je, sav video materijal koji snima i emituje RTS je i dalje u standardnoj rezoluciji, tj. isto kao i na običnom RTS1, a od HD-a puštaju uglavnom samo sportske prenose.

To sam upravo video, ide sad utakmica.
Sramota, i to ocekuju da dodatno placam?!
Nekim cudom ga imam sad, ne znam ni zasto.

RTS HD je kanal koji postoji na dve pozicije, jedan je na kanalu 101 u okviru HD paketa a drugi je na kanalu 218 u okviru start paketa.

RTS HD je kanal koji postoji na dve pozicije, jedan je na kanalu 101 u okviru HD paketa a drugi je na kanalu 218 u okviru start paketa.

Zato ga imam na dva mesta? Ali ja ni nemam HD paket, nisam ga doplatio, a imam FOX HD kanale i RTSHD (na dva mesta).

Inace imam jedno glupo pitanje, ima li negde da izbacim iz liste kanale koje nemam i radio? Jer su samo gubljenje vremena.

Ne znam, možda si još uvek u promo periodu ako si nov korisnik D3. Što se tiče izbacivanja kanala to nije moguće, ne mogu se menjati postojeće liste kanala ali možeš kreirati svoje favorite liste i tu ubaciti samo kanale koje želiš.

To za favorite sam video, nego sam se pitao da li moze ovako, posto sam nisam nasao.
Imam teoriju da stoje kanali koje nemas, cisto da te stimulise, da doplatis za njih.

Zašto hdmi radi i kad kad je d3 2 risiver isključen? Tv detektuje kao da signal postoji, samo je crn ekran?

Pa jeste lolcina jer u suprotnom piše nema hdmi signala i ekran se isključuje sam nakon 10tak minuta a ovako svetli crna pozadina.

Kako podesiti tj odabrati određene kanale i kako im pristupiti.

U meniju i uspem da napravim listu ali posle toj listi ne mogu da pristupim

Pritisneš na daljinskom FAV dugme i onda ti izađe meni, poslednju opciju promeniš na listu koju si kreirao.

Posle odabira kanala u meniju najlogičnije bi da se "pozovu" prososkom na dugme FAVourite

Poenta i jeste što pritiskom umesto liste kanala dobijam meni u kome može da se bira D3 i radio ali se potvrđivanjem ili biranjem liste D3 nedobijaju odabrani kanali a prilagođene liste sa specifičnim kanalima i nazivom iste nema

Zašto hdmi radi i kad kad je d3 2 risiver isključen? Tv detektuje kao da signal postoji, samo je crn ekran?

Neko napisa da je to od zadnjeg ažuriranja softvera. Imam isti problem, valjda ce da isprave... Inace uredjaj je krs. Tv gledam jednom u 10 dana i redovno se zaglupi, gledaj ispočetka puca na svakih pola sata i sl. Jako neozbiljno od SBB-a.

Posle odabira kanala u meniju najlogičnije bi da se "pozovu" prososkom na dugme FAVourite

Poenta i jeste što pritiskom umesto liste kanala dobijam meni u kome može da se bira D3 i radio ali se potvrđivanjem ili biranjem liste D3 nedobijaju odabrani kanali a prilagođene liste sa specifičnim kanalima i nazivom iste nema

Kad pritisneš dugme FAV iskače meni "dodatne opcije" čija je poslednja opcija "promena liste kanala". Staneš na to i strelicama levo-desno odabereš svoju listu kanala koju si prethodno kreirao i potvrdiš izbor. Od tada pa na dalje, svaki put kad upališ risiver biće ti aktivna ta lista i programi će se ređati od 1 pa naviše, redom koji si napravio. Tako je kod mene.

Moraš prvo tamo kroz menije formirati tvoje lista kanala. Njih posle vidiš pritiskom na FAV. Dakle, ideš u MENU, levo/desno u MOJE LISTE, klik dole te dobijaš mogućnost da formiraš nove liste, sa kanalima koje sam izabereš.

Tako je bar na ovom starom CISCO HD receiveru. Slično je i na novom.

Kad pritisneš dugme FAV iskače meni "dodatne opcije" čija je poslednja opcija "promena liste kanala". Staneš na to i strelicama levo-desno odabereš svoju listu kanala koju si prethodno kreirao i potvrdiš izbor. Od tada pa na dalje, svaki put kad upališ risiver biće ti aktivna ta lista i programi će se ređati od 1 pa naviše, redom koji si napravio. Tako je kod mene.

Moraš prvo tamo kroz menije formirati tvoje lista kanala. Njih posle vidiš pritiskom na FAV. Dakle, ideš u MENU, levo/desno u MOJE LISTE, klik dole te dobijaš mogućnost da formiraš nove liste, sa kanalima koje sam izabereš.

Ergo u meniju se naprave liste - napravljeno. Pritisne se FAV dugme i pod moje liste imaju samo dve opcije D3 i radio. Dakle nigde ni pomena o listama koje su napravljene

Postoji problem da kod biranja FAV lista ide D3>D3 Radio>D3>D3 Radio>D3>D3 Radio>Movies>Sports>Documentaries>Kids>Entertainment>Music>HD>Full>TV>Radio> pa tek onda liste koje je korisnik napravio. To sam video na dva risivera, ne znam imaju li svi ovaj problem. I naravno, te predefinisane liste se ne mogu menjati, ali pošto koristim samo moje liste to mi ne smeta toliko.

Poslednja izmena:
Da li sam te dobro shvatio treba 15-16 puta da se prešalta da bi se došlo do lista?!

Mnogo si negativan, ne valja ti to :)
Ali ajde mala pomoć, ako umesto > klikneš na < trebaće ti samo jedno šaltanje da dođeš do svojih lista. Genijalno zar ne?
I kada jednom dodješ do svojih fav lista uvek ostaje na toj poziciji, ne vraća se više na one predefinisane.

Opcija nije postojala i posle nekoliko poziva korisničkom centru utvrđeno d aje problem bio do neispravnog softvera

Vrh Dno