Možda je problem u tome što se na portal loguješ samo sa korisničkim imenom... a trebalo bi korisnič[email protected].Kod mene na portalu nema opcija za promenu u D3 paketima i uslugama, a poslednji put kada sam zvao vezano za aktivaciju/deaktivaciju dodatnih kanala (pre 2-3 meseca) bilo je kako sam ranije naveo, do 25. u mesecu odjava/prijava za sledeći mesec.
SBB Kraljevo očigledno radi bolje od Beogradskog![]()
Kod mene na portalu nema opcija za promenu u D3 paketima i uslugama, a poslednji put kada sam zvao vezano za aktivaciju/deaktivaciju dodatnih kanala (pre 2-3 meseca) bilo je kako sam ranije naveo, do 25. u mesecu odjava/prijava za sledeći mesec.
SBB Kraljevo očigledno radi bolje od Beogradskog![]()
Mozda je neko vec pitao ali me interesuje sledece.
Tri tv-a, tri razlicite sobe. Uzeo bih neki MIX paket sa netom (nebitna brzina). Kada sam zvao SBB da se raspitam za opcije rrekli su mi da po jednom ugovoru je moguce dobiti najvise 2 digitalna risivera, a to znaci da mi ovaj treci "visi"
E sad praktnicno pitanje, da li je moguce coax, razdelnikom koji bi bio postavljen pre ulaza u bilo koji od ovih digitalnih risivera, dovesti i do trece sobe/tv-a i na tom tv-u imati analogni?
Hvala unapred.
Moguce je. Jedino moze da pravi problem jacina signala (resivo), ali uglavnom radi sve iz prve. Generalno to svi rade, kad vec ne postoji ponuda za tri i vise TV-a.
Resivo (kako?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari