Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Da^ I kad hodas bos cuju se stopala pljus pljus fljak fpjak

Smarate s tim bugovima.
Bug koji ti se desi se mozda nikada nece desiti nekom drugom. A druga stvar, bolje da to prijavite na oficijelni forum. Ovdje to niko nece popravljati.

Nego sad kad ste krenuli sa ovim pesmama iz CPa naleteh na ovu seriju Cyberpunk: Edgerunners, vredi li pogledati jel ima veze sa igrom ili ne?
Obavezno, odlična je. I koristi englesku sinhronizaciju, bolja je od japanske (ovo je onaj izuzetak od 0.1%, jer je u 99,9% slučajeva bolja japanska sinhronizacija).
Jedina veza sa igrom je da se dešava u istom gradu i da postoje određene reference u igri na likove iz serije, ništa više od toga.
Ali atmosfera je pravi kiberpank. ☝️

Smarate s tim bugovima.
Bug koji ti se desi se mozda nikada nece desiti nekom drugom. A druga stvar, bolje da to prijavite na oficijelni forum. Ovdje to niko nece popravljati.
Sam šalje report, da je neka druga igra ne bih sigurno nastavio. Juce Cyberpsycho misija house on the hill 7 pucanja, na kraju uspeo da predjem samo sa pištoljem. Nije bilo ni do video settovanja, ni do RT, izgleda oruzje... Upravu si ubismo sa bugovima 😁

Naletim na BD sa prvom scenom Edgerunners, nema sta stvarno znaju šta rade.

Mene je oduševila atmosfera igre. Jeste, nestaju automobili, spawn sa nebesa pa eksplodiraju jer se zabiju u neki most iznad ili drugo vozilo koje tu prolazi jer je očigledno da RedEngine nije baš najbolji u savladavanju vertikalnog sadržaja. Međutim i uz sve te bubice i bubetine grad deluje živo. Da li je moglo da bude više borbi bandi, policijskih akcija, jurnjava atomobilima, MaxTac akcija i to sve nevezano za igrača, da moglo je ali nije kada su menjali igru koliko puta tokom svih tih godina, odlično je još ispala.
Iskreno se nadam da su naučili i da će Orion da odrade kako treba. Ako bude tako, onda će to biti vrhunska igra. Da im je fokus tokom celog razvoja bio kao za DLC imali bi vanserijsku igru.

Nadam se da ce Orion tematski imati dodirnih tačaka sa Blade Runnerom.

Završih i Phantom Liberty, skidam kapu kako su je uradili. Bilo mi je poprilično lako pošto sam odigrao posle završene osnovne igre, ali mislim da je to samo doprinelo dinamici i atmosferi, kao da sam glumio u nekom dobrom špijunskom trileru :D Istina, ja sam i osnovnu igru odigrao na Normal :) Toliko mi se ceo paket svideo, da mu se možda i vratim i odradim od početka još jednom zajedno sa Phantom Liberty za nekoliko godina kada dođe Orion.

Nisi bio ovako oštar sa Starfild :p

A da tamo si bio napadač,sad si odbrana,ja i mene zbunim :p

Ne sjecas se ti mojih postova u vezi ove igre, to jest kada se pojavila. Bilo je kritike. Ali oni bar sami popravljaju svoje igre.

Igrajuci ponovo iz pocetka, skontao sam da je Heist misija, narocito kraj misije, tesko smaranje. Nikako da se zavrsi, non stop se kontrola uzima igracu, dijalozi koji traju i traju, pola tih skriptovanih sekvenci ne moze da se prekine, predugo i bas je smaracina. Takodje sama radnja i razvoj dogadjaja u istoj su prilicno cudni, pejsing je upitan, trenutak kada igramo deonicau sa Kijano Rivsom se prerano pojavljuje to bih ostavio za malo kasnije. Recimo, ekspanzija ima mnogo bolju tu uvdnu misiju sa boss fightom na kraju koji je bas spektakularan. Vidi se da su naucili iz gresaka.

"The remaining $21.7 million was channelled towards promotional activities such as trailer creation, influencer partnerships, and various marketing tactics"

Evo jos jedan game breaking bug ko izabere Sun ending flatlinujes kako udjes u delima letelicu, da se izbegne ovaj bug mora da se otvori mapa pre ulaska, hahaha

Mene novi zavrsetak (Things Done Changed) igre bacio u depresiju morao sam da ucitam prethodni save. Jeste realan ali bas se osetis bespomocno. Sad budzenija do kraja, malo izivljavanja po nejači i dosta. Mislim da nemam igru sa preko 100h pored CP (ne racunajuci PES) prosto volim da zavrsim igru za 10ak sati ali ovde priča vozi i vozi...

Definitvno ekspanzija ima bolju pricu od osnovne igre.

Koja su vam naj oružja?

Pistolj-

Pride od Rogue. T5-Iconic

Razlog headshot je kill u 95% slucajeva, ostalih 5% se resava sa nekihm quickhackom i headshotom ako je jaci protivnik.

Laika T5+-Iconic. Ne znam okle mi, razara. Ali samo dva metka po loadu.

Sačmara-

Satara naravno, T5+, nema sta o ovom oruzjz puno da se pise. Bombona

SMG-

Warden T5+, Smart smg koji salje 4 projektila, mozda nema neki stats ali meni lezi samo tako. Za kola je odlican.

Assault Rifle

Divided we stand T5 Iconic, smart dobija se u misiji valjda sa 6th streetom gde se cirka i gadjaju mete. Pre god ipo sam je dobio pa nisam najsigurniji da li je 6th street ili neka druga banda.

Da li igra kažnjava mnogo ako se nekada za odgovore bira mamje ljubazna opcija dijaloga?

Koliko ja znam nema nikakvog uticaja.

"The remaining $21.7 million was channelled towards promotional activities such as trailer creation, influencer partnerships, and various marketing tactics"
Nevjerovatno koje se tu samo cifre vrte, sa osnovnom igrom ispade najskuplja igra ikada (dobro StarCitizen ne racunam).
Mene novi zavrsetak (Things Done Changed) igre bacio u depresiju morao sam da ucitam prethodni save. Jeste realan ali bas se osetis bespomocno. Sad budzenija do kraja, malo izivljavanja po nejači i dosta. Mislim da nemam igru sa preko 100h pored CP (ne racunajuci PES) prosto volim da zavrsim igru za 10ak sati ali ovde priča vozi i vozi...

Definitvno ekspanzija ima bolju pricu od osnovne igre.

Koja su vam naj oružja?

Pistolj-

Pride od Rogue. T5-Iconic

Razlog headshot je kill u 95% slucajeva, ostalih 5% se resava sa nekihm quickhackom i headshotom ako je jaci protivnik.

Laika T5+-Iconic. Ne znam okle mi, razara. Ali samo dva metka po loadu.

Sačmara-

Satara naravno, T5+, nema sta o ovom oruzjz puno da se pise. Bombona

SMG-

Warden T5+, Smart smg koji salje 4 projektila, mozda nema neki stats ali meni lezi samo tako. Za kola je odlican.

Assault Rifle

Divided we stand T5 Iconic, smart dobija se u misiji valjda sa 6th streetom gde se cirka i gadjaju mete. Pre god ipo sam je dobio pa nisam najsigurniji da li je 6th street ili neka druga banda.
1697012901799.png
Cisto sa estetkse strane, ovo mi je najomiljenije oruzje sto se dizajna tice, placementa na ekranu, animacije sve je kako treba. :)

Poslednja izmena:
Skippy je isto gotivan, najjaci je sa premature discharge kad kaze it happens 😂😂😂

P.S. meni je prvo igranje bilo sa Sendijem, sad cyberdeck i hakovi. Krecem da čistim mapu sa Sendijem i malo ću da bezerkujem.

Krenuo sam i novi save sa mačkicom, pa ima da je pravim 3 dana. Druga frizurica, malo sminke, mozda zavrsi i sa kiticom 😂

Prilozi

• 18b1e1602f78-screenshotUrl.jpg
    18b1e1602f78-screenshotUrl.jpg
    274.1 KB · Pregleda: 75
PS5, jedna od prvih misija... imam dva sata da ubijem dok se ne otvori bar. Vozim se motorom i dođem do dela grada gde iskoči poruka nothing for you there, resetuje mi poziciju i okrene motor u suprotnom smeru. Krenem nazad ka baru i random me vraća na istu tu poziciju sa nekim manjim učitavanjem :) Bez obzira dal sam na kilometar od bara, 600 ili 300m. Vidim da me neće pustiti i dočepam se fast travel pointa... igra krešuje uz error report

Skippy je isto gotivan, najjaci je sa premature discharge kad kaze it happens 😂😂😂

P.S. meni je prvo igranje bilo sa Sendijem, sad cyberdeck i hakovi. Krecem da čistim mapu sa Sendijem i malo ću da bezerkujem.

Krenuo sam i novi save sa mačkicom, pa ima da je pravim 3 dana. Druga frizurica, malo sminke, mozda zavrsi i sa kiticom 😂
Skippy je ljubav, suzicu sam pustio za njegov kvest
image.png

Meni se nesto zabagovalo, koristio sam ga, dobio je ovaj znak uzvicnika i od tada muk. Proslo je sigurno jedno nedelju ingame dana i nista se ne desava.
1697063466978.png

Javiće se on kad dodje vreme.

Danas prvi put vozio sa busnom gumu kroz Biotehnicu. Em odjek zvuka usne gume savrsen em haptic kida koliko je dobar. Al zato gamepad ispraznim sa dve sesije.

Ja oduvek imam 2 Overwatch snajpera, jedan sa uzvicnikom i drugi bez uzvicnika :D

Najjača, odlična kad se sakriju iza covera ili kad si sprat ispod protivnika.

Vrh Dno