Mislim da nisam koristio taj ofive, u sustini snajper i nozeve najmanje koristim. A ovaj sto sam dobio nemam pojma kako se zove ali sam ga pokupio na nekom NCPD questu koji nije bio naivan, mislim u Japantownu.Kad pomenu snajper, jel ima jači od o'fivea?
Original^ jel narodna verzija ili original?
misija Tomorrow Never Ends ne moze da se zavrsi jer ne mozes da interaktujes a njom stoji i blene u zid i to je to....
Drago mi je zbog tebe barem si moga da zavrsis sve, ali nazalost nisam jedini sa ovim problemom gog legit verzijaDva puta sam prelazio igru, na izlasku i pre dve i po godine i nisam imao taj bug. (Steam narodnjaci, ne GOG narodnjaci)
Ma igraj kakvi ovo su gluposti od bugova.Ne igra mi se kada vidim da i dalje ima bagova. Čekao sam toliko baš da bi ih popravili sve. Zagrizli su veliki zalogaj sa ovom igrom u odnosu na svetove kakve su pravili ranije.
Obavezno pogledaj to je vratilo sav hajp za CP pre tog anime igra se prodavala za 5e sad ne mozes nadjes ispod 30e base game xD tolikoKad sam se ja vratio posle propala 3 dana igranja ovi "bagovi" nestajanja kola, ljudi bez glava su mi smesni sad
Nego sad kad ste krenuli sa ovim pesmama iz CPa naleteh na ovu seriju Cyberpunk: Edgerunners, vredi li pogledati jel ima veze sa igrom ili ne?
p.s. Modovi izvinite ako je off, prastajte![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari