Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Mislim da više ne bih video svetlost dana.

Preskupa investicija a PSVR2 ovo nema leba ikada da potera.

Razvoj ekspanzije koštao skoro kao ceo Witcher 3 :oops:
Idriz verovatno svukao dosta, nije on Kijanu.
Na igri je radilo 3600 ljudi ako se gleda ceo angažman.

Jel se čini još nekom da je pop-up izraženiji u 2.01 nego u 2.0? Možda umišljam ali sve mi deluje nekako mutnije nego pre i artefakti u DLSS su izraženiji.

Ja sam to skontao kada sam poceo igrati 2.0. Pa onda se mislim, mozda je placebo. Ne cudi me da je i sa 2.1 jer mi se sve cini da režu na modelima da poture silne RT gluposti i ispoštuju Nvidiu. Kao sto su developeri skidali vrata sa kuca u PUBG da bi je optimizirali.

Danas odigram jednu misiju, krenem van objekta. U razmaku od 20 metara isti NPC, samo drugi glas ima (PS5).

Nesto kontam da ce ljudi kopati po torrentima zadnju pre 2.0 verziju. Jesus..

Kad pomenu snajper, jel ima jači od o'fivea?
Mislim da nisam koristio taj ofive, u sustini snajper i nozeve najmanje koristim. A ovaj sto sam dobio nemam pojma kako se zove ali sam ga pokupio na nekom NCPD questu koji nije bio naivan, mislim u Japantownu.

Kod mene iz loseg u gore, juce igram sve normalno, sinoc snimim ugasim, sad krenem nece load "saved data is damaged and cannot be loaded" drugi load, treci nista, tek je hteo neki od pre 3 dana i ode mi 9 lvla u vodu, idem da otaljam samo sto pre ovaj dlc i da brisem, kolko mi je legla na pocetku sad mi presela skroz,

^ jel narodna verzija ili original?

^ to je bas teska glupost kad se desi, verujem da si odlepio. Reko da je na narodnoj verziji pa mozda i da covek razume.

Ja za sada najgori bag koji sam video/doživeo je da auto prođe kroz auto...ostalo top fercera još uvek.

Ima bagova puna kesa, ali vecinom se benigni ili se rese reloadom, ali mi je fascinantno da od 1,3 ne mogu da poprave side job sa Misty da ti pogleda tarrot karte i ne postoji nacin da se zaboidje to, rip 100%

misija Tomorrow Never Ends ne moze da se zavrsi jer ne mozes da interaktujes a njom stoji i blene u zid i to je to....

Evo jedan od smesnijih bugova od danas
1696779283488.png

Dva puta sam prelazio igru, na izlasku i pre dve i po godine i nisam imao taj bug. (Steam narodnjaci, ne GOG narodnjaci)
Drago mi je zbog tebe barem si moga da zavrsis sve, ali nazalost nisam jedini sa ovim problemom gog legit verzija

Au kolko bugova, izgleda profesionalna deformacija ali ovo je stvarno previse.

Misija sa kolima i proximity metrom, kad dotaknem auto nece vise da povecava procenat. Primetim tamam ono sto sam pominjao da je ugao kamere low visok a high nizak da mi je sada kamera nisko. Reko odbagovalo (opravili, sta vec) se i odem prebacim na high vratim se u igru izbaci me iz misije, mission failed 🤔😅

I ponovo mi flipne ovo high low kad sam ucitao save ponovo. Sto se misije tice auto i kad izadje iz range ne krece ponvo procenat da se uvecava kad se problizim. Moram sam da ih sprzim hackovima kako bi im uzeo vozilo.

Poslednja izmena:
Ne igra mi se kada vidim da i dalje ima bagova. Čekao sam toliko baš da bi ih popravili sve. Zagrizli su veliki zalogaj sa ovom igrom u odnosu na svetove kakve su pravili ranije.

Ako budeš čekao da isprave sve bug-ove onda nikada nećeš igrati CP2077.
Lično nisam naleteo na ništa "game breaking" do sada.

^^
Vala bas, ima svojih bubica i buba ali vredi svakog ulozenog minuta. Jel moglo bolje, jeste i to mnogo ali igra je zabavna. Mali milion gluposti i sitnica na koje moze da se naleti koje cine svet zivim (naspram one mrtve prirode od Starfilda). Jeste sve kljakavo i zabagovano na bezbroj nacina al taj osecaj kada chardzas Rostovicev Order i delete brdo ljudi iza zaklona = cheff kiss. Pri tome specovan za Katana build al' prokleti SOLO path ima onih slatkih 25% dmg za heavy hit na freaking 50 lvl, pa mora Rosta da prangija. Btw ako se ciste one policijske lokacije moze i ovo da se slusa:

edit: i moram da ih pohvalim za ovaj loot sto su razbacali svuda po mapi, odlicno. Trckaranje sa jedne lokacije na drugu nikada nije bez nekakve usputne nagrade, bas malopre skakucem naokolo i naletim na les sa jednim perk :D

Poslednja izmena:
Ja sam vrteo ovo na spotify jer su okacili ceo soundtrack xD

Kad sam se ja vratio posle propala 3 dana igranja ovi "bagovi" nestajanja kola, ljudi bez glava su mi smesni sad :D
Nego sad kad ste krenuli sa ovim pesmama iz CPa naleteh na ovu seriju Cyberpunk: Edgerunners, vredi li pogledati jel ima veze sa igrom ili ne?
p.s. Modovi izvinite ako je off, prastajte :p

^^Choomba nemoj da postanes gonk i odgledaj je. Bas je nova.

edit: dogadjaji u igri su nekoliko godina (jedna ili par) nakon anime.
Jedna misija te vodi do Rebekinog stana ali ako oces unutra mozda je bolje da izguglas to da se ne zeznes kao ja i poljubis vrata.

O o o i sa DLC ces imati priliku
da sretnes izvesnu mladu damu koja se pojavila pre nekoliko godina u prvom trejleru za CP sa sve onim seckalicama koje je imala na rukama koje ces moci da.... wink wink

Poslednja izmena:
Pored same muzike koja je fenomenalna i zvukovi u igri su wow. Na primer kada nosiš ronilačko odelo i čuje se kako se krećeš. Neverovatno kolilo su posvetili oaznju zvucnim efektima.

Kad sam se ja vratio posle propala 3 dana igranja ovi "bagovi" nestajanja kola, ljudi bez glava su mi smesni sad :D
Nego sad kad ste krenuli sa ovim pesmama iz CPa naleteh na ovu seriju Cyberpunk: Edgerunners, vredi li pogledati jel ima veze sa igrom ili ne?
p.s. Modovi izvinite ako je off, prastajte :p
Obavezno pogledaj to je vratilo sav hajp za CP pre tog anime igra se prodavala za 5e sad ne mozes nadjes ispod 30e base game xD toliko

Nazad
Vrh Dno