Šta je novo?

Cyberpunk 2077

@emaremare Ali nije Tech ako si na to mislio (zbog probijanja covera), ova mi je mnooogo bolja aka. brza. Cuknuo sam kolima vojnika ispred jedne od baza u Dogtownu (ona kod piramide) i krenulo krljanje. Izasao sam iz auta kada je krenuo da pisti da ce da eksplodira i rek'o aj da vidim dal' moze sve da se pocisti sa Testerom. ~180 sekundi kasnije video sam da moze. Baguje quick melee i pucanje nakon njegua u Sandiju, nece da puca ali van Sandija radi ko podmazano. Za chiscenje chonky boysa dusu dalo i to na very hard, mogu da mislim sta radi na nizim tezinama. Btw sa ovim explosive rounds nabije se Pyromaniac x5 dok si reko piksla i onih 50% mitigation chance dodje bas lepo.

A da moja je tech i ima bolt shot ali jeste spora.

Sad gledam to je testera a ja mislio ma sataru.

P.S. sad gledam moju testeru a vidim da ti je prazan jedan mod. Mozes da jos ubrzas s amodom +20 weapons swap speed -25% reload speed.

Ja na zalost nemam eksplozivnu municiju.

Jel neko izvalio da li modovi mogu da se skidaju sa puske a d anije disassemnly?

Poslednja izmena:
MINUS bre, miiiiinus, usporava, blento. Ma cekam da dobijem ++ Testeru, a mod koji imam je... Jel imas DLC? Ako imas i ti mozes da imas ovaj mod ako nemas onda ***. Cekaj bre, ako disassembly onda dobijes modove nazad (ovaj mod ne racunam on je specijalan)? Btw ovo stavis na ruku posto je Testera sa svojim nenormalnim reloadom idealna.
1697101663315.png

Imam dlc a imam i taj mikrogenerator, vid cu da iskopam negde taj mod pa da probam.

za tier 5++ treba dlc?

Mislim da je mislio na Firecracker weapon mod. Mada mislim da je on dosao sa 2.0

Znaci mislim 😂

Dzabe kad sam prošišao pored chimere 😅. Tacnije pogledao levo desno gde je core nisam ga video i mastavio.

Definitivo sa ovim buildom ne mogu da idem na napucavanje i sandy, nemam tu brzinu i snagu. Ona rupa u dogtoenu gde su na mapi 3 lobanje nešto tipa jako protivnici. 5 puta poginuo, vratuo cyberdeck i prošao stealth+malo makljaze kao kroz sir. Hakovanje i smart oruzja bukvalno smanje tezinu igre za 1 nivo.

Zato sam i "kukao"; ja sam nabudzio ono moje smart cudo na ~1200dmg i ti sa tri lobanje padaju samotako.

Hajde ko igra na PS5 neka podeli kako je konfigurisao kontrole, nišanjenje izgleda kao da sam u tenku, mali pomeraj levo pomera 10 stepeni levo. Neigrivo. Probao sam sa reddita uputstva i nešto malo je bolje ali uopšte nije smooth iskustvo

Nikad nista ne diram sto se tice podesavanja, uvek na default koju god igru igram i nikada problem.

Od kad sam navezbao nisanjenje na RE2 gasim sve assistove i nemam problema. Samo vežba...

Prilozi

• 18b288cb78984-screenshotUrl.jpg
    18b288cb78984-screenshotUrl.jpg
    113.8 KB · Pregleda: 62
Aim Assist na Light/Light ili Off/Off, a ovo ostalo ovako:

d5dd8z.png

Sad sam probao ova štelovanja, savršeno.

Kako si dosao do ovoga? Trial and error ili...?

I jesi li dirao dead zone?

Od kad sam navezbao nisanjenje na RE2 gasim sve assistove i nemam problema. Samo vežba...
Ne koristim aim assist naravno. Igram na gejmpadu i multi i singl odavno. Jednostavno je nišanjenje potpuno nefludino, malo se popravilo sa podešavanjem koje sam našao na redditu. Sad ću da probam podešavanja što je postavio DeRadicci...

Gotovo. Dobra prica skroz. Zao mi sto nemam vremena da predjem sve u komadu opet, kao witchera 3 sto sam.

Ne znam cime vi cepate po neprijatelju, al evo mali deo mog arsenala. Nisam hteo sve ni da nadogradjujem do kraja, smori kad sve instant headshotujem.

Prilozi

• Screenshot 2023-10-14 214714.jpg
    Screenshot 2023-10-14 214714.jpg
    77.4 KB · Pregleda: 34
  • Screenshot 2023-10-14 214643.jpg
    Screenshot 2023-10-14 214643.jpg
    94.1 KB · Pregleda: 31
  • Screenshot 2023-10-14 214618.jpg
    Screenshot 2023-10-14 214618.jpg
    89.8 KB · Pregleda: 30
  • Screenshot 2023-10-14 214450.jpg
    Screenshot 2023-10-14 214450.jpg
    88.9 KB · Pregleda: 41
Ja nisam izdrzao i nakon ~130h, preshao Phantom, ali glavnu igru otprilike stigao toliko da otkljucam DLC, nisam dalje nesto igrao, odustao od trenutnog sandi/sacmara/katana builda i krenuo netrunner build. Svrbi me da vidim kako to izgleda, jer je ovaj sandi totalno OP. Kapa dole kako je odradjen DLC - Dogtown, svaka im cast.

Ja pogledao ovu seriju po vasoj preporuci i sad mi se igra netrunner opasno :D Loadovao neki sejv pre nego sto sam resetovao skilove i stvarno je bolesno dobar mogu da zamislim na lvl 50-60.
Imam pitanje ako neko koristi netrunner build, sta radi ovaj cyberdeck kad pritisnem E, ne mogu nikako da provalim, da li ubrzava obnovu RAMa ili sta?
Cyberpunk2077_2023_10_15_02_03_58_890.jpgCyberpunk2077_2023_10_15_02_05_02_697.jpg

To ti je overclock. Možeš da koristiš quickhacks iako nemaš RAM-a, ali gubiš health za svaki upotrebljeni quickhack.

Zna li se ukupan broj misija za cp + pl...ne nađoh nigde info za zajedno? Ja sad imam 293 odrađenih ukupno.

Ladno imam trofej za neki achievememt sa beserkom od 05.10 a u ovom playtrough nisam koristio beserk. I to imam 5 trofeja u to isto vreme. Nije da jurim trofeje ali ako neko to juri ovaj bug mu bas mrsi posla.

P.S. jos jedan glas za netruner, ultra je zabavno hakovati i rokati. Sto neko reče stealth and melt.

Savet za quickhack memorywipe da se koristi tier4 umesto 5 ukoliko skrivate lokaciju zbog traceble hakova kao cyberpsihoza i contagion. Zasto, zato sto tier 5 pojede mnogo rama a 4 mnogo manje.

Poslednja izmena:
Ja pogledao ovu seriju po vasoj preporuci i sad mi se igra netrunner opasno :D Loadovao neki sejv pre nego sto sam resetovao skilove i stvarno je bolesno dobar mogu da zamislim na lvl 50-60.
Imam pitanje ako neko koristi netrunner build, sta radi ovaj cyberdeck kad pritisnem E, ne mogu nikako da provalim, da li ubrzava obnovu RAMa ili sta?
Baci pogled na ovo, objasnjena je sinergija odredjenih skillova:

S tim da ja necu ici na Cool, on je isao zbog crt dmg koji Cool daje pasivno sam po sebi, vec na Reflex zbog dasha bez kojeg se osecam kao bogalj.

Dash i airdash su keva ali netrunner build naginje stealth a ne rokacini mada moze da se igra kako hoces. Ja idem stealth pa ako me spaze onda ih pokoljem ako odradim sve da se ne oglasi alarm super ako ne onda masakr.

Nazad
Vrh Dno