Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Jel moguce da se resetuju skill poeni ako sam vec jednom resetovao, probao bi jos neki build?

Zanimljiv punchline na kraju reklame.

Što maratonci kažu, al su ga oporavili svaka im čast.

P.S. ovo je danas iz sat vremena igranja. Plus dva pucanja igre, mislim da imam 3 reporta poslata. Više puca sada nego posle 1.6 tad je bio najstabilniji sa sitnim greškama.

Prilozi

• Screenshot_2023-10-02-23-33-06-234_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-10-02-23-33-06-234_com.google.android.youtube.jpg
    102.5 KB · Pregleda: 48
  • 18af24f9fc828-screenshotUrl.jpg
    18af24f9fc828-screenshotUrl.jpg
    248.3 KB · Pregleda: 48
  • 18af24fc96472-screenshotUrl.jpg
    18af24fc96472-screenshotUrl.jpg
    190.4 KB · Pregleda: 48
Sutra mi stiže CP2077 disk za PS. Igraću na PS5. Da li je potrebno odmah da dokupim Phantom Liberty ili imam već pristup v2.0? Gubim li nešto ako ne kupim odmah PL dlc ili je svejedno dok ne odmaknem u igri?

Sutra mi stiže CP2077 disk za PS. Igraću na PS5. Da li je potrebno odmah da dokupim Phantom Liberty ili imam već pristup v2.0? Gubim li nešto ako ne kupim odmah PL dlc ili je svejedno dok ne odmaknem u igri?
Nije potrebno da dokupiš PL, 2.0 ti je odmah dostupan. Što se priče tiče, PL se otključava tek posle specifične mijisije sa Voodoo Boys-ima, kad se dosta odmakne u igri tako da i sa te strane ne moraš odmah da kupuješ DLC. Jedino ako si već prešao Cyberpunk 2077, pa želiš odmah da igraš Phantom Liberty, zasebno od glavne igre, onda ga kupi.

Nisam je igrao do sada. Delovalo mi je pre da ima dosta bugova. Sada joj je cena ispod 2000 din za disk pa da pređem i prodam dok je aktuelan dlc i ima interesovanja.
Dobro je da mogu prvo da odigram dosta pre nego što iskusim igru i odlučim da li želim i dlc.

Želećeš, dlc je fenomenalan.

Ne znam jel na steamu ili kinguinu videh 2077 + dlc za 35e ...bezobrazna ponuda što se kaže! 30e mi je malo previše za sam dlc...al videću dok pređem koliko traje i koliko je generalno isplativ. Prvih par misija su skroz ok...i sama priča generalno

Ovo je ekvivalent tenka u GTA kad ukucaš šifre :)

Izgleda da se dosta cyberwarea koji dolazi kao nagrada za zavrsenu misuju preskace ukoliko se ne krece od pocetka. Tipa neka misija ili sidegig koji si vec odradio sada daje neki novi cyberware koji pre 2.0 nije postojao. Izmenjali su i iznose nagrada. Ja tipa nisam zavrsio Beat the brat(e), na samom izlasku igre su nagrade u poslednjoj midiji bile oko 10K a sada su 50K za pobedu i 70K za namestenu borbu.

meni je glupo sto nisu ubacili neki reset GIG misija, pa cak i da ih randomizuju…

Zavrsih PL i cudi me da ljudi ne pricaju da je ending skoro gimic kao ME:3, ali nema veze, bila je dobra zabava ~100h, i bas je prijalo sobzirom da sam posle Starfielda ovo igrao, nebo i zemlja igre i pored svih bugova u CP koji se vuku od 1.0

Uuuu pa super ako treba ~100h da se pređe sve...toliko mi je i za main game trebalo. Još će biti da vredi tih para koje smo dali za nju :)

I ja igram posle starfielda, možda nema opcija koliko tamo ali mi se čini nekako kompletnija i zanimljivija igra.

Zanimljiv punchline na kraju reklame.

Što maratonci kažu, al su ga oporavili svaka im čast.

P.S. ovo je danas iz sat vremena igranja. Plus dva pucanja igre, mislim da imam 3 reporta poslata. Više puca sada nego posle 1.6 tad je bio najstabilniji sa sitnim greškama.

Vole da se qrce, to je taj mentalitet slican nasem - na rijecima smo najjaci. :)

Uuuu pa super ako treba ~100h da se pređe sve...toliko mi je i za main game trebalo. Još će biti da vredi tih para koje smo dali za nju :)

I ja igram posle starfielda, možda nema opcija koliko tamo ali mi se čini nekako kompletnija i zanimljivija igra.
100 base + dlc, dlc je max 25h ako uradis sve side stvari

Aaaa nisam dobro razumeo iz konteksta. Al generalno zadovoljiću se i sa 25h (naravno da ću da uradim sve side questove, evo tamanim ih ko zečeve sve koji mi priđu) :D

Instalirao sam danas igru i čak kupio odmah PL dlc da se nateram da ne odustanem jer sam već investirao. Updatovao sve strpljivo. Krenuo od početka igru. Međutim čim sam odabrao ženskog lika bez menjanja, igra umesto da krene se zaledila na ekranu koji sledi. Čekao sam 15 min. I ugasio. Smešni su da koliko godina od izlaska ne može ni da se krene 🤣

Videću sutra ako stignem opet da probam.

Ne mogu da se setim kada je izašla (pošto sam preorder uradio) igra da li mi se ikad desilo da mi freezuje i izbaci u windows, ali poslednjih godinu-dve, igrao sam na 4 različita laptopa i nikada nisam imao problem tog tipa.

Instalirao sam danas igru i čak kupio odmah PL dlc da se nateram da ne odustanem jer sam već investirao. Updatovao sve strpljivo. Krenuo od početka igru. Međutim čim sam odabrao ženskog lika bez menjanja, igra umesto da krene se zaledila na ekranu koji sledi. Čekao sam 15 min. I ugasio. Smešni su da koliko godina od izlaska ne može ni da se krene 🤣

Videću sutra ako stignem opet da probam.
Na kakvom kompu igras, nesto praistorijsko ili novije? Mozda je samo trenutni bug, ne vidim razlog za frustraciju. Koliko si puta probao da je pokrenes, jednom ili?

Ja ne mogu drugi put da je pokrenem a da prethodno nisam ispraznio shader cache u drajverima, puca mi uvek na onom intro screenu kada oce da ispise Red Eng... Inace ingame u ovih 50 sati prsla je jednom, kada sam u meniju kliknuo na neku od tarot karata. Zamisljam kakva bi ovo igretina bila da su koristili Rage Engine sa Euforijom za ljude (iz Red Dead Redemption 2).

@Proday @Labello nije komp, u pitanju je Playstation 5. Zato me i čudi da se to dogodilo. Nisam menjao nijednu opciju po menijima. Nisam još uvek probao ponovo, nadam se uveče.

Meni na PS5 puca isto, 3 puta je zabadao za nekih 15 h igranja od updatea 2.0.

Mozda ne moze da podnese svo to hakovanje sa riplerom 😂

P.S. upravo na Discovery emisija o Johnnyevom Poršeu

"...the game is fixed." :D

Prilozi

• cyberpunk-2077DKsDP0AH.mp4
    3.4 MB
Vrh Dno