Obavezno, odlična je. I koristi englesku sinhronizaciju, bolja je od japanske (ovo je onaj izuzetak od 0.1%, jer je u 99,9% slučajeva bolja japanska sinhronizacija).Nego sad kad ste krenuli sa ovim pesmama iz CPa naleteh na ovu seriju Cyberpunk: Edgerunners, vredi li pogledati jel ima veze sa igrom ili ne?
Sam šalje report, da je neka druga igra ne bih sigurno nastavio. Juce Cyberpsycho misija house on the hill 7 pucanja, na kraju uspeo da predjem samo sa pištoljem. Nije bilo ni do video settovanja, ni do RT, izgleda oruzje... Upravu si ubismo sa bugovima 😁Smarate s tim bugovima.
Bug koji ti se desi se mozda nikada nece desiti nekom drugom. A druga stvar, bolje da to prijavite na oficijelni forum. Ovdje to niko nece popravljati.
Nisi bio ovako oštar sa StarfildSmarate s tim bugovima.
Bug koji ti se desi se mozda nikada nece desiti nekom drugom. A druga stvar, bolje da to prijavite na oficijelni forum. Ovdje to niko nece popravljati.
Nisi bio ovako oštar sa Starfild
A da tamo si bio napadač,sad si odbrana,ja i mene zbunim![]()
Nevjerovatno koje se tu samo cifre vrte, sa osnovnom igrom ispade najskuplja igra ikada (dobro StarCitizen ne racunam).![]()
CD Projekt RED reveals: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC did cost $85 million
CD Projekt RED disclosed a financial outlay of over $85 million towards the development and promotion of the Cyberpunk 2077: Phantom Liberty expansion. Of this sum, development operations claimed approximately $62.www.guru3d.com
"The remaining $21.7 million was channelled towards promotional activities such as trailer creation, influencer partnerships, and various marketing tactics"
Mene novi zavrsetak (Things Done Changed) igre bacio u depresiju morao sam da ucitam prethodni save. Jeste realan ali bas se osetis bespomocno. Sad budzenija do kraja, malo izivljavanja po nejači i dosta. Mislim da nemam igru sa preko 100h pored CP (ne racunajuci PES) prosto volim da zavrsim igru za 10ak sati ali ovde priča vozi i vozi...
Definitvno ekspanzija ima bolju pricu od osnovne igre.
Koja su vam naj oružja?
Pistolj-
Pride od Rogue. T5-Iconic
Razlog headshot je kill u 95% slucajeva, ostalih 5% se resava sa nekihm quickhackom i headshotom ako je jaci protivnik.
Laika T5+-Iconic. Ne znam okle mi, razara. Ali samo dva metka po loadu.
Sačmara-
Satara naravno, T5+, nema sta o ovom oruzjz puno da se pise. Bombona
SMG-
Warden T5+, Smart smg koji salje 4 projektila, mozda nema neki stats ali meni lezi samo tako. Za kola je odlican.
Assault Rifle
Divided we stand T5 Iconic, smart dobija se u misiji valjda sa 6th streetom gde se cirka i gadjaju mete. Pre god ipo sam je dobio pa nisam najsigurniji da li je 6th street ili neka druga banda.
Skippy je ljubav, suzicu sam pustio za njegov kvestSkippy je isto gotivan, najjaci je sa premature discharge kad kaze it happens 😂😂😂
P.S. meni je prvo igranje bilo sa Sendijem, sad cyberdeck i hakovi. Krecem da čistim mapu sa Sendijem i malo ću da bezerkujem.
Krenuo sam i novi save sa mačkicom, pa ima da je pravim 3 dana. Druga frizurica, malo sminke, mozda zavrsi i sa kiticom 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari