Nesto si ti pogresio, posto ja jesam video temu Limundo sto stalje naplatu duga ali ja tamo nemam ni jednu poruku. Temu jesam pratio prvih par stranica da vidim o cemu se radi ali ne pratim vise posto mene tema ne dotice jer sam ja jedan od likova koji nema Limundo nalog i nikada na njemu nije trgovao.Ma lik je jedan od starijih clanova, samo novi nick, nije mu strano uopste to sto radi.
Uleteo opet dok je bila ona prica sa naplatom za limundo. Ne znam zasto ga tolerise moderacija...
@Fygaroo
Kad je dodatno ispeglaju (patch 1.05 je dodao brdo poboljšanja i veliki pomak, pogotovo u fizici igre), izbace koji DLC i igrači moderi dodatno odrade posao, implementiraju i multiplayer (nadam se), preću je opet...
@Fygaroo čemu kuknjava?
Pola foruma je preorderovalo igru.
Da, CDPR nije ispunio sve što je obećao (volim da verujem samo zbog pritiska investitora da se igra što pre objavi), ali igra svakako nije ni katastrofa kakvom je predstavljaš, osim na PS4 platformi gde su totalno podbacili u optimizaciji sa tako starim HW.
Ja sam je igrao i prešao u decembru 2020/ januaru 2021, na onom prvom ili drugom peču, kada je realno bila sto puta bagovitija i neispeglanija nego danas, pa mi je i takva bila igra godine.
Kad je dodatno ispeglaju (patch 1.05 je dodao brdo poboljšanja i veliki pomak, pogotovo u fizici igre), izbace koji DLC i igrači moderi dodatno odrade posao, implementiraju i multiplayer (nadam se), preću je opet...
Glede Witchera, ako me pamćenje dobro služi W3 je takođe bio vrlo bagovit i neispeglan kad je izašao 2015, ali problem je što većina igrača na njega gleda romantizirano a zaboravlja da je trebalo da prođe bar 5 godina od izlaska da ga ovi iz CDPR utegnu, srede i/ili da puste igrače-modere da umesto njih urade bolji posao nego oni sami...
Služi me pamćenje da izvesno vreme nakon izlaska svih DLC nisi mogao da ostaviš loot u kovčegu u Novgorodu jer je postojala šansa da isti nestane, tako, veruj u jednoroge ako hoćeš, fakat je da W3 do pre par godina i izlaska onog GOTY complete edition nije bio upeglan... Posle su moderi još sve to doradili da bi ličilo na nešto, a njihovu ulogu ljudi zaboravljaju i sve pripisuje CDPR (iako su ovi samo otkupili neke modove i uvrstili ih u igru, a ne radili na njima).Izgleda da te pamcenje ne sluzi dobro. Niti jedan problem nisam imao sa TW3 te 2015 godine.
A sto se tice ovih sto su nasjeli na Cyberpunk 2077 hype, pa jednostavno niste htjeli vidjeti istinu. Vec u trejlerima se vidjelo da to nece biti to.
Služi me pamćenje da izvesno vreme nakon izlaska svih DLC nisi mogao da ostaviš loot u kovčegu u Novgorodu jer je postojala šansa da isti nestane, tako, veruj u jednoroge ako hoćeš, fakat je da W3 do pre par godina i izlaska onog GOTY complete edition nije bio upeglan... Posle su moderi još sve to doradili da bi ličilo na nešto, a njihovu ulogu ljudi zaboravljaju i sve pripisuje CDPR (iako su ovi samo otkupili neke modove i uvrstili ih u igru, a ne radili na njima).
Drugo, piše se kao da W3 nema rupa u izvedbi i radnji, npr. meni su oni monster questovi težak grind, te jedno, te isto, slično kao gigs u CP2077...
Kakva crna fizika, pa ona ne postoji u ovoj igri. Najbazicniji ragdol sistem, nista vise od toga. Kola se katastrofalno ponasaju i dalje, skacu kao da su na federe ako predjes preko ivicnjaka, ne mogu normalno da se upravljaju, presporo se krecu...Kad je dodatno ispeglaju (patch 1.05 je dodao brdo poboljšanja i veliki pomak, pogotovo u fizici igre), izbace koji DLC i igrači moderi dodatno odrade posao, implementiraju i multiplayer (nadam se), preću je opet...
Glede Witchera, ako me pamćenje dobro služi W3 je takođe bio vrlo bagovit i neispeglan kad je izašao 2015, ali problem je što većina igrača na njega gleda romantizirano a zaboravlja da je trebalo da prođe bar 5 godina od izlaska da ga ovi iz CDPR utegnu, srede i/ili da puste igrače-modere da umesto njih urade bolji posao nego oni sami...
Bukvano to, nije trebalo da bude open world. Mogli su laganica da urade dva, tri HUBa i to je to, usresrede se na pricu i izbore a ne na glupavu voznju koju nisu u stanju da poprave ni 2godine nakon izlaska igre.Ima cp2077 i cool stvari , lepo izgledaju animacije bitnijih npc-a , najbolje uradjene do sada . Kukam zato sto igra razbija imerziju redovno kao izadjes u "svet" . Nije trebala da bude open world . Rockstar je u rdr i gta mnogo bolje odradio open world u sitne detalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari