Šta je novo?

Cyberpunk 2077

kako ste igrali u smislu side misije i gigs, mislim da mi je mozda par misija ostalo u mainu... treba sa hanako u embersu da se nadjem i vec jedno 15ak sati cepam side questove i gigs... toliko stvari ima da mislim da moze da se igra 300 sati. tu sam negde na 50ak sati... plasik se kad predjem. main da vise necu imati zelju da igram tako mi je uvek...

skippy pistolj i ona fora sa trailerom iz 2013 i devojkom koja je u traileru cyberpsycho pa posle u max tac timu su mi genijalne...

Prilozi

• 17fa871e0d273-screenshotUrl.png
    17fa871e0d273-screenshotUrl.png
    2.3 MB · Pregleda: 134
Ne moze 300 sati. :D Cela mapa se ocisti za oko 100.

Igraj questline sa River Wardom, jedan je od najboljih.

Jel taj pištolj beše da te pita da li hoćeš da pucaš u glavu ili ne. Pa kada mu kažeš, on posle određenog broja ubijenih promeni na ono drugo? Ja sam mu tako rekao da neću u glavu i nikada nije promenio. Valjda neka greška.

Ne moze 300 sati. :D Cela mapa se ocisti za oko 100.

Igraj questline sa River Wardom, jedan je od najboljih.
Zavrsio sam Rivera jeste gotiva... sad sam pri kraju sa Judy i uskoro cu da zavrsavam main.

@VLaK to je taj

Koji vam OS se bolje pokazao sandevistan ili beserk? Bilo bi dobro kad bi mogla oba istovremeno

Kao i uvek do sada cim predjem glavnu pricu gubim interes da igram, ispostovaću Kerry-a i mislim da je to to. Aa dok sam igrao mislio sam da cu sve zavrsetke da odradim, ma kakvi pogledacu na YT. Igra me oduvala a pola sam je oduvan i igrao i mogu reci da je tako i najbolja uvuce ovaj first view ponekad se zaboravim da sam u igri. Bagova onako uglavnom glitchevi graficki i jednom puko save i to je to. Na kraju me odusevio Roy Baty na groblju i kultni citat iz BR.
17fc8bf0a6893-screenshotUrl.png

@emaremare
Igra je puna sitnih easter egg-ova i referenci poznatih sci-fi ostvarenja... :)
Mene je ipak oduvao drugi easter egg, naleteo sam na Roy Batty-a i BR easter egg u eksploraciji grada pokusavajuci da vidim koliko ulaza zgrada je zakljucano - jer je dobar deo ulaza/lokacija zakljucan iako prvobitno nisu zamislili tako

+edit
Btw.

Poslednja izmena:
cek cek jel dobro razumem na Roya si naleye negde na krovu? ili te neki drugi easter egg odusevio?

Da, naidjes na "unknown" lika koji sa pticom sedi na krovu:

wk7kmy.jpg

Koliko mocan video. Ceka nas sve ovo u nekom trenutku.

Sta li ce CDPR da uradi sa withcerom na ovom enginu.
UE5 je vise za urbane sredine dok u witcheru preovaldava priroda. Verujem da ce biti sporadicnih gradica-gradova na mapi i da ce da razbiju sa detaljima, to ce za njih biti maciji kasalj posle cyberpunka.

Svakako ali, kao sto sam spomenuo kada sam okacio utiske nakon zavrsetka igre - jos vise smori kada otkrijes tako sitne detalje kroz lutanje na mapi, generalno sam grad i nivo detalja, prica, likovi, skapiras koliko je talentovanih ljudi rintalo na igri i koliko neostvarenog potencijala igra ima... I koliko je CDPR ispustio loptu.
Gledajuci i sada u kakvom je stanju igra i koliko problema ima sa nekim osnovnim stvarima, koje verovatno nece ni biti popravljenje, verujem da je 2 godine ranije izbacena.
Glavonje su to znale ali su odlucili da iskoriste trenutak najveceg hajpa i uberu lovu.
Sa poslovne strane mozda i ok, jer nastavili da "krvare" lovu i splasnuo bi hajp uzeci u obzir situaciju (pandemija, nestasica GPU-a, inflacija cena hw-a) u protekle 2 godine.
I pored toga (ako se progleda kroz prste) igra zasluzuje 8/10 i moze da se uziva, ali opet ko je pratio razvoj i zna sta su sve obecali (sto se inace i ovako da primetiti u igri), igra je "pogolem" flop.

Iskreno po pitanju narednih naslova i nemam vise nekih ocekivanja od CDPR-a, odliv talenta tj glavnih ljudi koji su radili na TW3 je jednostavno prevelik i bice nemoguce to nadoknaditi, jednostavno to vise nije ona ista kompanija. Nista sto vec nije vidjeno sa Bioware, Bethesdom, Naughty Dog-om...
Samo sto je CDPR prozivao iste i pretvarali se da su veci katolici i od Pape, na kraju ispalo da su isti papci cim se namirise velika lova.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi! Da li neko mozda zna zbog cega na PS5 nema opcije da se izabere resolution ili performance mode. Takodje, HDR ne moze da se ukljuci iako je TV 4k i podrzava HDR. U pitanju je disc verzija. Hvala!

Počeo sam da je igram malo više od pre dve nedelje i mogu samo da kažem da je igra veoma dobra i zarazna. Igrao sam malo čim je izašla ali sam batali9 što zbog mog procesora koji je skoro uvek bio na 90 i preko ,bude i ispod ali džabe uplitanju je 6700k,uzeo sam skoro 12400 i druga priča.
Igra sada dosta lepo radi skoro bez ikakvih bogova.
Za sada samo prelazim sporedne misije ,gledaju dokle god mogu i ne mrzi da očistimo mapu pa posle glavne.
Sto se tice parkova zeznuo sam se što sam body na max stavio moglo je to da sačeka pa kasnije.20220614_215646.jpg

Da je 99%, nije, a ti odgledaj video pa ce ces shvatiti u cemu je poenta. Zamisli samo, covek prica o launch state-u igre i razlozima iza istog, a nasao da prikazuje klipove... iz launch state-a.
Mystery of mysteries... :unsure:

Da je 99%, nije, a ti odgledaj video pa ce ces shvatiti u cemu je poenta. Zamisli samo, covek prica o launch state-u igre i razlozima iza istog, a nasao da prikazuje klipove... iz launch state-a.
Mystery of mysteries... :unsure:

Ali sta je poenta? Ja ne vidim poentu pricati o necemu cega sada u igri nema, sve on to sto ovde prikazuje sa preko 100 sati provedenih u igri nasao sam na par problema gde na nekim specificnim mestima sam propao kroz teksuturu i jedanput mi se dogodilo da su mi se kola pocela pojavljivati sa strane puta kao da nisu bile dobro ucitane teksture. I to je to sto sam ja doziveo u igri, a sit sam se naigrao i cuvam idalje savegame ako ubace nesto novo da nastavim da igram, sve sto je moglo na mapi da se odigra sam odigrao.

Nisam imao tih gliceva, problema i zato sam napisao da sve sto on ovde prikazuje su problemi koji su bili na day one izlazsku ili kasnije ali sada da je odigras od pocetka do kraja sa uzivanjem da je igras.

EDIT:
@Insomnium X

Posto ocigledno da ti vidis poentu njegovog snimka a ja ne ajde molim te napisi sta ja to ne vidim a trebao bih da vidim. Hvala

Nisu poenta sami bagovi; covek govori o siroj slici, o QA segmentu industrije i razlozima zbog kojih je C02077 pusten u prodaju u takvom stanju. Ako tebe ta tema ne zanima, nikom nista, uzivaj ;)

Meni nista od bagova se nije pojavljivalo na PS5 verziji. Na kompu kad je izasla je bilo lebdecih NPCova i slicno. Najbolji bug mi je na Mafia DE u trezor propao taksi, panduri se komotno kriju iza njega aja isto sa druge strane show.

@KovacTibor
Ocigledno je da nisi ni bacio pogled na klip ali bitno da si zalepio minus.
Bilo je bagova na pocetku, na konzolama je bio raspad sistema, Sony nije za dzabe povukao igru.
Igra je skoro bila ispeglana 6 meseci kasnije, sa minimalnim (game-breaking) brojem bagova. Cak i tada je ostavljala utisak da je nezavrsena, pisano je o tome u temi.

Ovo o cemu prica covek nema veze sa bagovima nego o siroj slici u industriji, sto rece kolega, i kako i ovo bio jedan od faktora sa problemima na launch-u.
Ako im je ova firma radila product testing sa veteranima za Witcher 3, za koji znamo kakav je bio do pojave EE-a tj GOTY, videli smo sta smo dobili sa likovima koji nisu imali ni godinu dana iskustva i sa timom koji je verovatno bio manji - o cemu covek takodje prica u klipu.

@moderacija
I da li samo meni zapadaju za oko ovi novi-stari clanovi koji su ponovo iskocili na forumu?
Postaje smesno koliko ne moze da se otarasi korova... Nickovi se menjaju ali navike ne.

Poslednja izmena:
gledam sad klip meni ovo deluje kao pranje CDPRa, sta dobili su juniore kao seniore i nisu provalali kad su bili kod njih da su zeleni.... i ova prica zatrpavanje sitnim bagovima... pa zar niko iz CDPR nijee provalio da ima posla sa gušterima? red flags ništa... peru se

suština je bojka svih industrija, jeftinije te uvek na kraju izadje mnoooogo skuplje...

dve reči rumunski QA 😂 i sve je kasno odnosno jasno

@KovacTibor
Ocigledno je da nisi ni bacio pogled na klip ali bitno da si zalepio minus.
Bilo je bagova na pocetku, na konzolama je bio raspad sistema, Sony nije za dzabe povukao igru.
Igra je skoro bila ispeglana 6 meseci kasnije, sa minimalnim (game-breaking) brojem bagova. Cak i tada je ostavljala utisak da je nezavrsena, pisano je o tome u temi.

Ovo o cemu prica covek nema veze sa bagovima nego o siroj slici u industriji, sto rece kolega, i kako i ovo bio jedan od faktora sa problemima na launch-u.
Ako im je ova firma radila product testing sa veteranima za Witcher 3, za koji znamo kakav je bio do pojave EE-a tj GOTY, videli smo sta smo dobili sa likovima koji nisu imali ni godinu dana iskustva i sa timom koji je verovatno bio manji - o cemu covek takodje prica u klipu.

@moderacija
I da li samo meni zapadaju za oko ovi novi-stari clanovi koji su ponovo iskocili na forumu?
Postaje smesno koliko ne moze da se otarasi korova... Nickovi se menjaju ali navike ne.
Pogledao i pitao koja poenta snimiti video sa jucerasnjim datumom i prikazivati greske koje su 99% ispravljene do sada.

Cela sustina je da je bilo i mozda ima jos po koji ali to znaci da ih pored ove greske treba na stub srama. Svako u zivotu ima uspone i padove, dobre i lose momente, dobre i lose odluke koje na kraju daju rezultat.

The Witcher 3 je ok igra i kada bi mi sada neko dao izbor W3 ili CP77 da odigram ponovo izabrao bih CP77 a zasto pa zato sto vise volim tu futuristiku ali to ne znaci da je W3 los nego jednostavno stvar izbora.

I jednog dana ako izbace The Witcher 4 i bude se ponovio kiks kao sa CP77 sta onda? Ko ce biti onda kriv? Lako je sada sve greske i probleme CDPR tima da svale na mali studio a zar se niko nije zapitao da nisu samo oni krivi i da posle takvog uspeha W3 igre su pomislili masa nas obozava stagod da im sada ponudimo ima da zaradimo samo tako.

Nemoguce je da je samo jedna strana kriva a druga ne, zar oni u CDPR nisu ti koji se zadnji pitaju, koji sve kontrolisu. Jasno mi je da su tu i ljudi koji su ulozili pare i da hoce svoj profit ali po kojoj ceni na kraju.

igram ponovo W3 i u podsvesti mi je non stop jedna stvar, sta ako Witcher 4 zeznu kao sto su ucinili sa ovom igrom.... W3 je masterpiece

^^
Ovo je bio jedan od problema, ne i glavni CDPR-a, lepo je navedeno u klipu da dodatno baca svetlo na (ne)funkcionisanje u industriji...
Plus pohlepa upravnog odbora, shareholdera i odlazak kljucnih ljudi kao i velikog broja talenta koji su radili na TW3- CDPR vise nije ista kompanija.
Ista prica i sa Blizzardom i mnogim drugima pre njih - i ne treba nikome nista da se prasta jer ih je bas briga za "fanove"

Ali covek mota svoju pricu isto kao i u drugim temama i sa prethodnim nalozima...

Nazad
Vrh Dno