Pre će biti 2023.pre nego sto je izasao, zamisljao sam kako cu bukvalno na dan izlaska krenuti da igram... onda se naravno oduzila kupovina novog kompa, a na starom nisam hteo da krecem.... iako sad nov komp imam vec nekih pola godine, jos uvek je nisam ni pipnuo i sad se razmisljam da sacekam i sve DLC-jeve da izadju, pa da tek onda krenem polako....
po svemu sudeci, ako odlucim da sacekam sve DLC-jeve, necu je zapoceti pre 2022.
Ja sam tako, jedared odigrao počevši od day one - nolajfovanje u desetak dana i 80 sati igranja, a sledeći put ću odigrati neku goty verziju igre modovanu najboljim modovima to je to...Pa obrni je jednom sada, i jos jednom 2023.![]()
Da ne govorim za kolegu, ali sudeci po svemu sto sam cuo i video o igri, meni bi igranje sada bilo kao isprobavanje bete. Mnogo bih radije igrao "zavrsen" proizvod za par godina, sa dlcovima i modovima.Pa obrni je jednom sada, i jos jednom 2023.![]()
Igra ima najbolje animacije lica koje sam ikada video , bar u main story questovima.Da ne govorim za kolegu, ali sudeci po svemu sto sam cuo i video o igri, meni bi igranje sada bilo kao isprobavanje bete. Mnogo bih radije igrao "zavrsen" proizvod za par godina, sa dlcovima i modovima.
Ma nisam ocekivao gta clone, ocekivao sam svet koji ce izgledati zivo . Svi su poredili sitne detalje sa GTA sto donekle ima smisla i zbog toga sam pomenuo.A ako nisi ocekivao da ce napraviti GTA 5 klon kao sto i nisu, moze se desiti i da veoma uzivas u ovoj igri.
Ako se ne javljaju i ne bleje po mrežama, znači da rade.@Čika_Kure
Mozemo da se samo nadamo ali pod utiskom sam da je hajp za igru vec splasnuo u poredjenju sa onim od pre launcha i da su na "pozajmljenom vremenu" dok ne iskoci najava za novi GTA (najava sledece godine i release 2023-2024)
Nije problem i da ne dignu sidro, problem je sto imaju mnogo da peglaju+story DLC+(verovatno) online komponenta...
Da li ce uopste da povrate "cut content" i kada ce uspeti da sve to odrade ako se pogleda dosadasnji tempo sa izbacivanjem patcheva?
Vise se i ne javljaju toliko na socijalnim mrezama (jer su ih kvalitetno isprozivali svaki put) niti objavljuju novi roadmap
Ha, ha...![]()
Cyberpunk 2077 Modders Hired By CDPR To Fix Bugs
Cyberpunk 2077 dev hires modders to fix bugs.screenrant.com
@Čika_Kure
Izgleda da ce da ti se ostvari zelja...
Mozda je i bolje ovako da plate 3rd party da im sredi, kada ocigledno sami nisu sposobni da urade ni 9 meseci nakon launcha, a pritom ocigledno je da kasne i sa ekspanzijama/ostalim planiranim sadrzajem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari