Šta je novo?

Crysis!

Sto da ne, ja sam igru zavrsio na High, samo mi je postprocesing bio na medium i moglo je da se igra, doduse na starom monitoru u rez. 1024x768 :p a on ima monitor 22"...

Nije igrivo ni u 1024x768 na High. Osim ako je tebi 10-20fps igrivo.

Aj sta se primate k'o pavijani odma' :d

pa u 1024x768 jes da je malo razvuceno al' ide lepo, oko 20fps....

al je *****, kako da predjem onaj nivo bez gravitacije, gde da izadjem?

p.s a, da, kad stavim 1680x1050 i sve na medium, bolje radi nego ono prvo pomenuto, ali igram razvuceno, ***, high, high...:d

Ma dobro je bre...

Jedno pitanje.

Pre par dana pazarih komp, pa resih da pazarim i crysis.
Zanima me, da li cu na konfi nekako moci da teram crysis na max podesavanjima (ukljucujuci DX10) na rezoluciji 1024 768, a da mi frame rate ne bude ispod 20?

AMD 64 X2 5000+
2X 1GB Kingston
EN8800GT 512MB
Ostalo nije bitno

Cemu mugu da se nadam?

DX10 ne, DX9 high da.

Jedno pitanje.

Pre par dana pazarih komp, pa resih da pazarim i crysis.
Zanima me, da li cu na konfi nekako moci da teram crysis na max podesavanjima (ukljucujuci DX10) na rezoluciji 1024 768, a da mi frame rate ne bude ispod 20?

AMD 64 X2 5000+
2X 1GB Kingston
EN8800GT 512MB
Ostalo nije bitno

Cemu mogu da se nadam?

Pa ta konfa (citaj graficka) je sasvim dovoljna za komotno igranje na 1280x1024 na high. Mislim da bi trebala biti dovoljna na 1024x768 na very high (bez AA naravno).

A zasto bi se igrao na 1024x768, i ja imam 17" CRT monitor, pa sam se igrao na 1280x1024 na high.

A bitno je gde planiras da se igras: na Visti (tu bi mozda i secalo) ili na XP-u (uz DX10 tweak za Crysis, tu bi sigurno radilo dobro).

kako da nastavim igru nakon sto sam reinstalirao C particiju na kojoj je Win ? Crysis je instaliran na D particiju ali odbija da se pokrene - mora li reinstal cele igre ili ima spasa ?

reseno...
thanx

Ne znam da li je bilo reci o ovom posebnom .cfg fajlu sa inCrysis-a, pa cu ga pomenuti.

Doomlord52's CFG

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=15173

Ima uputstvo kako ga namestiti.

CFG je fenomenalan, povecava performase ali i kvalitet. Na 64 bit XP-u i 3850 sa 256 rama u 1152x864 ide stvarno odlicno sa ovim cfg tvikom oko 30 - 35 bez vecih oscilacija. Vide se cak i svetlosni zraci...

nalazim se na brodu-nosacu aviona, i treba da unistim neprijateljsku letelicu sa nekim TAC cannon-om ali nemogu nda ga nadjem. kako da predjem taj deo?

Prilozi

• untitled122222.JPG
    untitled122222.JPG
    66.9 KB · Pregleda: 91
Moras da se vratis nazad, a pod time mislim da vratis poslednji ucitani save zato sto si preskocio da uzmes pusku, a sada su ti sva vrata zatvorena za ulazak na brod. Pusku sto su ti pokazali dok si se regenerisao.

Poslednja izmena:
vrati sam se i nasao sam TAC, e kako sad da ga upotrbim?

Predji ga iz cuga, bez snimanja i radice normalno :)

nista se nedesava nista se neucitava, oruzije neradi. cuje se glas da uptrebim TAC ali nemogu nece.

Poslednja izmena:
hvala ranko a i dulio, presao sam bez snimanja ali na easy mod. i zavrsio igricu.

Hehe, meni se do desilo sa snajperom. Nisam provalio da je bug, mislio sam tako treba :p

Hvala na savetima, sad bas pokusavam da je instaliram.
Nego, imam jos jedno pitanje.
Druga zanima kako bi mu radila igra na sledecoj konfi:
AMDX2 5000+
2GB DDRII Giell (dual chanell)
ATI Radeon X1950GT

Planira da brise neke igre sa kompa samo da bi nju instalirao, pa cisto da proveri dal' vredi.

PS:
Sad mi je bas iskocio neki error pri raspakivanju u winZip-u
"CRC mismatch in file "rzr-crys.iso" in the archive "D:\igre\crisys\rzr-crys.part01.rar" (na svakom part-u mi izbacuje po jedan error)

Igru sam skinuo preko rapidShare-a, par puta sam pokusao da je rapakujem, ali nece.
Ove je vec treca verzija igre koju sam probao da raspakujem/instaliram, ali bez uspeha.
Uglavnom mi prijavljuje da fale neki delovi.
Sa prosla dva DVD-a sam probao da instaliram igru, nije htelo, uvek izbacuje neki error (to izgleda samo kod mene, posto su drugi vec navodno instalirali preko tih diskova)
Da li postoji neki drugi vid instalacije/raspakivanja, ili...???

Molim za pomoc, 2 godine cekam igru, i sad kad imam dobar komp nema teorije da je instaliram :( :( :( :(

HVALA!

A, jesi li pokušao da raspakuješ sa sa winrar-om?

Hvala na savetima, sad bas pokusavam da je instaliram.
Nego, imam jos jedno pitanje.
Druga zanima kako bi mu radila igra na sledecoj konfi:
AMDX2 5000+
2GB DDRII Giell (dual chanell)
ATI Radeon X1950GT

Planira da brise neke igre sa kompa samo da bi nju instalirao, pa cisto da proveri dal' vredi.

PS:
Sad mi je bas iskocio neki error pri raspakivanju u winZip-u
"CRC mismatch in file "rzr-crys.iso" in the archive "D:\igre\crisys\rzr-crys.part01.rar" (na svakom part-u mi izbacuje po jedan error)

Igru sam skinuo preko rapidShare-a, par puta sam pokusao da je rapakujem, ali nece.
Ove je vec treca verzija igre koju sam probao da raspakujem/instaliram, ali bez uspeha.
Uglavnom mi prijavljuje da fale neki delovi.
Sa prosla dva DVD-a sam probao da instaliram igru, nije htelo, uvek izbacuje neki error (to izgleda samo kod mene, posto su drugi vec navodno instalirali preko tih diskova)
Da li postoji neki drugi vid instalacije/raspakivanja, ili...???

Molim za pomoc, 2 godine cekam igru, i sad kad imam dobar komp nema teorije da je instaliram :( :( :( :(

HVALA!

Pa nabavi druge diskove, pun je net prodavaca diskova... a bogami i coskova ulica :D.
Sto se tice tvog druga, moci ce da igra na 1024x768, medium-high, sa prisojnim framerate-om 25-40, to je za Crysis inace pristojno :d.

Hmm... imaju problema sa portovanjem engina na konzole, ne mogu da se nose sa slabašnim konzolaškim hardverom. PC RULESS!!! :p

"We expect the final outcome will result in games that look like they're running at high settings, or nearly high settings, on a PC. Actually, we found it as much or more challenging to address the memory limitations of the consoles when converting our current AI system, as we did while converting our rendering engine or physics system, which was not something you might have expected at the start"

Poslednja izmena:
Hmm... imaju problema sa portovanjem engina na konzole, ne mogu da se nose sa slabašnim konzolaškim hardverom. PC RULESS!!! :p

"We expect the final outcome will result in games that look like they're running at high settings, or nearly high settings, on a PC. Actually, we found it as much or more challenging to address the memory limitations of the consoles when converting our current AI system, as we did while converting our rendering engine or physics system, which was not something you might have expected at the start"

Nemoj tako, nije lepo... :D.
Gomila PS3 vlasnika su ponosni na svoje chedo, izjavama tipa, kako ce PC-ju godinama trebati da stignu jacinu PS3...

Poslednja izmena:
Moram da vam ispricam nesto.Na jednom forumu sam postavio linkove sa youtube,ono poredjenje reklame za sony bravia i cryengine2.Hehe,evo citata sa tog foruma:

"nije ovo dobra rezolucija snimka da bi mogo da vrsim neko dobro poredjanje al cini se da Sony Bravia sije CryEngine 2!!
BTW Bravia je engin za sony3 ili sta vec????"

Edit:Jeste,lik nije znao sta je bravia,nema to veze itd. ali mi je mnogo smesan taj post pa sam hteo da podelim sa vama. :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno