Ima li sanse da se cepa multiplayer sa narodnom verzijom?![]()
Ulice San Franciska u Cryengine2
ZOMG
Ali, NA ČEMU BRE TO RADI REALTIME!
Silicon Graphics klaster? Linkovao sam da se 3x8800 ULTRA muči sa igrom... 4x9800X2? Lepo je da su toliko prišli fotorealizmu, i svaka čast ljudima na PS3 koji će to igrati. Ali ako ja to hoću da vidim, treba da odložim upgrade do 6 meseci pošto takva igra izađe, da bi možda radilo.
Ponoviću po stoti put pitanje. Da li te neko tera da igraš u najvećoj rezoluciji sa najvišim detaljima?Ali, NA ČEMU BRE TO RADI REALTIME!
Ponoviću po stoti put pitanje. Da li te neko tera da igraš u najvećoj rezoluciji sa najvišim detaljima?
Mislim reci, ako ti neko preti, drži ti uperen pištolj u čelo, da intervenišemo majkumu...
Pobogu, pa nije Crysis ni prva ni poslednja igra koja ne radi lepo na high end hardveru u trenutku izlaska. Quake 1, Unreal, seća li se neko toga?
Probao sam sada već mnogo igara i na PS3 i na XBOX 360 (sve hitove), nemojte bespotrebno da se raspravljate i da vas lažu. Crysis tuče sve u šesnaest sve igre sa "next-gen" konzola i to u paketu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari