Šta je novo?

Crysis!

@Chinaski i ja sam imao potpuno isti problem, nista nije pomoglo osim reinstalacije win-a :(

ah, posle 50. puta igra mi je dala da snimim tu poziciju, pa sada muku mucim sa sledecim check pointom :) nista, za jos 50 ucitavanja i 25 resetovanja masine mozda i predjem igru (ako se ista smiluje te mi to dozvoli )...

BTW tek sada vidim da furaš Palita 8800GT, što lepo ne staviš 3870 ili 3850 i odigraš u native rezoluciji na mediumu, kao čovek :p?

:p
i ovako na high mi je islo dobrano ispod 30 kada je frka po ekranu. recimo, kada sam rokao ono pretposlednje cudo, uzivao sam na celih 8-9fps :banana:
u svakom slucaju, predjoh igru na jedvite jade zbog ovog baga sa load/save. sve u svemu, igra je solidna, ali da sam je propustio ne bih se osecao nesto mnogo uskracen :) grafika i na high je super, na very high cemo je igrati za jedno 3-4 godine :d, zvuk je isto super (najbolji zvuk granate koji sam cuo u igri), fizika je dobra, skoro kao u HL2 :) koji je cisto savrsenstvo po tom pitanju, gameplay je zahvaljujuci nanosuit-u takodje super i doneseno je nesto novo u tom pogledu a to nije bas lako, ali je atmosfera prosek, kao i prica, a to najvise izdvaja kultnu igru od dosta dobre...

Ja sam se odusevio zvukom na core nivou negde pri kraju kad dodjes do nekog velikog stakla i vidis milion onih aliena-paukova i kad pocne onaj veliki da se penje ***. k'o da mi se uz kucu penjao :zgran:

ne znam sta vam je svima sa save/load-om ... ali ja nikakvih problema nisam imao, uopste u celoj igri, radi super sa masinom iz potpisa bez ikakvih problema ... nadam se da ih nece ni biti ... posto ne igram mnogo 1 pa za 2o dana opet :D ...

"Watching a demo of the first level of Crysis on the three-way SLI system, there were some points in the game where the frame rates had obviously dropped into the teens or even lower." :-devil-:

Koferi pa Istambul. Jos ako EA poludi pa odluci da koristi engine u igrama. Jer jedan NV9800 ocigledno nece biti ni blizu dovoljan.

Ja i dalje tvrdim da engine sasvim dobro radi ono što radi, tj. imamo softver koga treba da stigne hardver, ne zato što je engine neoptimizovan, već zato što je opravdano zahtevan.
Niko te ne tera da igraš u native rezoluciji na very high detaljima.
Ja sam više fasciniran time šta je meni igra vizuelno pružila na mom 2600XT koji je već niža klasa u ovom trenutku.

Poslednja izmena:
bas me interesuje, kako igra radi na 2600XT? kapiram da ne moze i celi medium da bude, nego pola na low ili tako nesto?

Bas me zanima koji to engine zadovoljava ove stroge kriterijume nasih hejt...pardon, igraca :)
(Al da igra prikazuje nesto vise od par soba, dve zgarade ili pecine)

Koji enžin? Izmutirana Aurora iz Witchera? Hebeni mega pwner UT3 engine? Supreme Commander jer sa nekoliko hiljada relativno dobrih i izšejdovanih modela komp jednostavno ne eksplodira nego gura kako tako ;) Stalker sa shader modovima jeste zahtevan ali bar ima šta da se vidi. Da nije pola dva setio bih se sigurno još nekih :p

Nijedan endzin koji si pomenuo ne prikazuje ni priblizno onoliko koliko prikazuje ovaj.
Aurora iz Witchera (meni) fino radi, ali eno ti ljudi u toje temi se zale.A koliko je graficki za poredjenje sa Crysisom, to je diskutabilno.Ma nemoguce je.
Supreme Commander nisam igrao, za njega ne znam.
Stalker sa shader modovima je opet Stalker, koji graficki nije los, ali opet zaostaje i to debelo.A kako endzin radi, eno takodje u temi imas kritike.
A UE3?...sta reci osim da je postao Xbox engine, nista od naprednih stvari tu nema da bi sad rekao "u jeeee"...UT3 radi lepo iz razloga sto su nivoi mali, napredni sistemi osvetljenja i sencenja tu ne postoje, samo se radi o sarenisu sejdera i blooma.
I tu sam debelo razocaran, jer nijedan UE3-baziran naslov nije pokazao "balls" da pokaze mogucnosti endzina, pa makar igra slabije radila...ali posto se redom radi o multiplatform naslovima, tako nesto se izgleda nece nikad desiti.A da ne pominjem AGEIA njesra.Crysis ima svoju fiziku, ne tera te da kupujes dodatnu karticu.A fizika je vrhunska.
Niko te ne tera da Crysis teras na very high, igra izgleda sjajno i na slabijim med/high setovanjima i radi sasvim dobro.Kao sto rade Witcher i Stalker.A opet bolje izgleda.

Niko me ne tera. Tera me to sto sam video koliko je samo modovani very high pod DX9 bolji od high da mi se drugacije ni ne igra. A posto tako ne mogu da igram ni u 1024x768...

Niko me ne tera. Tera me to sto sam video koliko je samo modovani very high pod DX9 bolji od high da mi se drugacije ni ne igra. A posto tako ne mogu da igram ni u 1024x768...

Ja upravo zavrshih igru na med i poneshto na high :) meni je izgledala lepo, gde mogu da se uporede screenshotovi sa razlichitim podeshavanjima? dajte neki link sa very high podeshavanjima :D :whip:

E *** sad...:D
Onda budi fer i poredi sa ostalim igrama kako treba, tj Crysis na med/high performanse i performanse ostalih igara.
@Vladica:
Pun je net shotova krize na very high, vise mi se i smucilo ali evo ti gomila na jednom mestu...
KLIKEN

Vidi koje su ti igre instalirane, pa idi na neki sajt koji ima katalogizaciju igara po žanrovima (npr. www.gamespot.com) i vidi šta je od tvojih igara fps i koliko ih imaš.

Ukucaš u Google FRAPS i sa prvog linka koji ti izbaci skineš ga. A i u samoj igri imaš merenje fps-a, čini mi se.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno