Wild Boy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.07.2005
- Poena
- 680
sa tom 8600GT ti radi na HIGH ()
Niko ne sumnja da ona radi...kako...to je vec diskutailno
sa tom 8600GT ti radi na HIGH ()
ovo je za potpis :dpa u 1024x768 jes da je malo razvuceno al' ide lepo, oko 20fps....
Jedno pitanje.
Pre par dana pazarih komp, pa resih da pazarim i crysis.
Zanima me, da li cu na konfi nekako moci da teram crysis na max podesavanjima (ukljucujuci DX10) na rezoluciji 1024 768, a da mi frame rate ne bude ispod 20?
AMD 64 X2 5000+
2X 1GB Kingston
EN8800GT 512MB
Ostalo nije bitno
Cemu mogu da se nadam?
Kada ti ona riba kaze da su se otvorili bokovi na vanzemaljskom brodu uzmes oruzije. Onda ono kao ucitava neke podatke i opalisvrati sam se i nasao sam TAC, e kako sad da ga upotrbim?
Hvala na savetima, sad bas pokusavam da je instaliram.
Nego, imam jos jedno pitanje.
Druga zanima kako bi mu radila igra na sledecoj konfi:
AMDX2 5000+
2GB DDRII Giell (dual chanell)
ATI Radeon X1950GT
Planira da brise neke igre sa kompa samo da bi nju instalirao, pa cisto da proveri dal' vredi.
PS:
Sad mi je bas iskocio neki error pri raspakivanju u winZip-u
"CRC mismatch in file "rzr-crys.iso" in the archive "D:\igre\crisys\rzr-crys.part01.rar" (na svakom part-u mi izbacuje po jedan error)
Igru sam skinuo preko rapidShare-a, par puta sam pokusao da je rapakujem, ali nece.
Ove je vec treca verzija igre koju sam probao da raspakujem/instaliram, ali bez uspeha.
Uglavnom mi prijavljuje da fale neki delovi.
Sa prosla dva DVD-a sam probao da instaliram igru, nije htelo, uvek izbacuje neki error (to izgleda samo kod mene, posto su drugi vec navodno instalirali preko tih diskova)
Da li postoji neki drugi vid instalacije/raspakivanja, ili...???
Molim za pomoc, 2 godine cekam igru, i sad kad imam dobar komp nema teorije da je instaliram![]()
![]()
![]()
HVALA!
Hmm... imaju problema sa portovanjem engina na konzole, ne mogu da se nose sa slabašnim konzolaškim hardverom. PC RULESS!!!
"We expect the final outcome will result in games that look like they're running at high settings, or nearly high settings, on a PC. Actually, we found it as much or more challenging to address the memory limitations of the consoles when converting our current AI system, as we did while converting our rendering engine or physics system, which was not something you might have expected at the start"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari