Ljudi jel zna neko kako da ubijem onog glavnog vanzemaljca na brodu(nosac aviona)?![]()
Kako bre Q1 iz vremena pre 3D akceleracije:wall::wall: A šta je onda bio Voodoo1? Naravno, obični smrtnici su igrali u 320x240 u software renederingu, a oni drugi na voodoo:dFar Cry nije dobro radio na 9800PRO i XT u sledecim slucajevima:
-patch za HDR koji je izasao posto je izasla serija GF 6XXX ili
-rezolucija preko 1280x1024 i/ili
-jako puno AA i AF.
Tako da je osnovni Far Cry, u 1280 sa mozda 2xAA i 4xAF bio vrlo vrlo igriv na 9800XT.
Unreal jeste bio zver i tu nema o cemu da se prica.
Quake 1 je iz vremena pre 3D akceleracije tako da je bio pozeljan Pentium MMX 166MHz i kako bese onaj preskupi 128bitni graficki chip koji je bio na samo par modela a ne govorim o 3D akcelearotru.
A koji je maksimum sto moze sa ovom konfiguracijom da se igra ako neko ima slicno mogao bi da kaze
Da li moze CRYSIS da se igra u 1600X1200 sa aa16X sa E4300 @ 3000MHZ i garfickom ASUS 8800gts 320/320 posto mi drugar tvrdi da njegov kum tako igra a meni je to malo cudno?
Quake 1 jeste bio software only. Tek je posle izašao GLQuake koji je koristio 3D akceleraciju.Kako bre Q1 iz vremena pre 3D akceleracije:wall::wall: A šta je onda bio Voodoo1? Naravno, obični smrtnici su igrali u 320x240 u software renederingu, a oni drugi na voodoo:d
Quake 1 jeste bio software only. Tek je posle izašao GLQuake koji je koristio 3D akceleraciju.
Gaga78 je napisao(la):Da li moze CRYSIS da se igra u 1600X1200 sa aa16X sa E4300 @ 3000MHZ i garfickom ASUS 8800gts 320/320 posto mi drugar tvrdi da njegov kum tako igra a meni je to malo cudno?
Change Log Abstract
The main improvements in Patch 1.2 include tweaks to multiplayer, mod support and balance of weapons, AI and vehicles, including:
* Added mod loader to main menu
* Increased damage of most player-fired weapons and decreased damage of most AI-fired weapons
* Added auto team balance
* Added grenade indicator for enemy and friendly team
* Added additional audio feedback (headshot/body) on bullet impact
* Fully implementing Crytek’s internal anti-cheat-solution
* Added numbers to energy bar in PowerStruggle for quicker reference
* Added team colors to kill/death messages
* Team killed players no longer drop their weapon
* Improved vehicle handling under braking and boosting
* Greatly increased AAA damage vs. VTOL and Helicopter
* Reduced collision damage for players hit by vehicles at lower speeds
* And more!
Da li moze CRYSIS da se igra u 1600X1200 sa aa16X sa E4300 @ 3000MHZ i garfickom ASUS 8800gts 320/320 posto mi drugar tvrdi da njegov kum tako igra a meni je to malo cudno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari