Gde vidis da ga nose u COD-u....od dvojke da budemo precizniji?
Pa dopunjava se energija...to mora da radi nano-suit!!!!??
A kad si vec krenuo u tom pravcu, Master Chief ga definitivno ne nosi...Mjolnir je nesto drugo, zar ne
Ja mislim da je to jedan od mnogobrojnih bagova. A i na Nviji znaju texture da igraju pipirejku.
Koliko sam ispratio u ovim tredovima, korisnici Ati kartica su se prilicno zalili na bugove sa grafikom.Pa i neki sa nvidijom.Da to nije mozda do drajvera??Kakve sad to veze ima...ja nisam imao problem sa pucanjem tekstura.
A ako mislis da je bug to sto u counter strike-u takodje ne mozes tek tako da se kreces i reloadujes dok te filuju olovom...ne znam.Meni jednostavno deluje logicno.
Pa to je samo zato sto si izbegavao zbunje i sitne kamencice, jer da si naisao na malo vecu grancicu zapeo bi ti tenk od 50 tona kao sto se desava i u realnosti.
Mda...ja sad ispadoh bolji vozac.Ok, me like it
Ne sevaju od originalnosti ali Crysis SEVA od NEoriginalnosti.
Postavi kako hoces...Maltene se sve znalo o igri pre nego sto je izasla, takodje su svi znali da ce igra biti originalna koliko i FC...
Meni je igra sasvim dobra, sve stvari meni bitne za FPS su tu...
Pusti HL2...to je intelektualna igra koja ti do samog kraja promesa um i ostavi da sredjujes utiske jos dugo posle toga, i da je toliko bagovita da samog sebe gadjas puskom u groings ja bi je oterao do kraja jer te drzi...DRZI te...Crysis te NE drzi! Kada cujem one jadne dijaloge uhvati me blam.
O da...slozi tu i tamo poneku kutiju, sedi i vozi dva sata, pa eksplodiraj na kraju.Usput pobij neke lutkice.A pricu ako bas oces da saznas, nadji na netu...
A, da...posle sacekaj sledecu epizodu!?
Inace, pomenuo sam HL2 bas zato, jer je igra mnogima bila hit, a maltene svi smo je presli sa "ai disable" i slicnim komandama u konzoli, kako bi zaobisli gomilu katastrofalnih bagova...A bugovi koje si naveo u Crysisu su smesni u odnosu na te...
Far Cry mi je bio najbolji te godine, a kakve dijaloge si tu mogao cuti??Ko jos obraca paznju na to...Nije u pitanju RPG.
Ja sam zbog mnogobrojnih bagova za koje sam cuo pre nego sto sam poceo da igram svaku kokosku upucao tek radi sigurnosti.
Ah, da...uzasnut ovolikim pljuvanjem po Crysisu si jedva smogao snage da je odigras...i naleteo si na nikad vidjene probleme:
-zbun koji nisi mogao da pregazis
-reload koji je sporiji, jer bogamu, ocu da budem mnogo brz kad me filuju mecima
-osmatracnica koja se nije slomila
-lik koji stoji na palubi i ne radi nista, a ja sunce mu, moram da pobijem sve
/btw, vidi u HL2EP2 koliko ljudi tu stoji kao kip i ne radi nista

/
Ajaj...."da nije izasao Crysis"....
Tako je...ne bi znali da bugovi postoje u igrama i uzivali bi u genijalnim dijalozima u FPS zanru...