Boyce
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.02.2004
- Poena
- 649
Ne dirajte DOOM 3 !
Ja se u tadasnjoj susi igara usudio da instaliram i onaj dodatak
Ne dirajte DOOM 3 !
Ja se u tadasnjoj susi igara usudio da instaliram i onaj dodatak![]()
ROE ...
Doom 3 je po meni bila "revolucionarna" igra po pitanju odnosa svetlo/tama ... creepy atmosfere i sl.
Nazalost to se sve izgubilo posle prva 2 nivoa.
Vidim da se mnogi zale oko nekih stvari koje postoje u 2007-oj :eyebrows:
Ja ne mogu u 2007-oj da igram igru koja mi pruza samo jedan nacin prolaska nivoa i to kroz "tunel" koji je ili rov ili je zgrada sa zakljucanim vratima "sa strane".
Cini mi se sve da sam se vise zabavio gledajuci Doom film (koji je jako los), nego igrajuci Doom 3.
Eh, bas si me nasmijao
Pa Kriza ti je "nelinearna" otprilike do pola, tj. dok ne dodjes do onih glupih aliena. Ta druga polovina je njesra, a kraj posebno. Glavni boss-ovi u koje moras sruciti sve sto imas. Mislio sam da je to prevazidjeno?
FC iz 2004 godine ti je manje linearan. Da ne spominjem ostale.
[b]sys_spec_Quality.cfg[/b]
[2]
[b][u]q_ShaderGeneral=3
q_ShaderMetal=3
q_ShaderGlass=3
q_ShaderVegetation=3
q_ShaderIce=3
q_ShaderTerrain=3[/b][/u]
q_ShaderShadow=1
q_ShaderFX=1
q_ShaderPostProcess=1
q_ShaderHDR=1
q_ShaderSky=1
q_Renderer=1
[b]sys_spec_Shading.cfg[/b]
[2]
sys_spec_Quality=2
e_sky_update_rate=0.5
r_DetailDistance=4
[b][u]r_HDRRendering=1[/b][/u]
r_SSAO=0
r_SSAO_quality=1
r_SSAO_radius=1
e_terrain_ao=0
e_terrain_normal_map=0
r_DetailNumLayers=1
[b][u]e_max_entity_lights=4 [/b][/u]
r_UsePom=0
r_EnvTexUpdateInterval=0.075
r_TexturesFilteringQuality=1
r_HairSortingQuality = 0
r_FillLights = 0
e_particles_lights = 0
[b] sys_spec_PostProcessing.cfg [/b]
[2]
r_DepthOfField=1
[b][u]r_sunshafts=1[/b][/u]
r_MotionBlur=0
r_UseEdgeAA=0
r_GlowScreenMultiplier = 0.2
q_ShaderPostProcess=2
q_Renderer=2
Pa Kriza ti je "nelinearna" otprilike do pola, tj. dok ne dodjes do onih glupih aliena. Ta druga polovina je njesra, a kraj posebno. Glavni boss-ovi u koje moras sruciti sve sto imas. Mislio sam da je to prevazidjeno?
Da u Doom3 mogu da biram izmedju 20 hodnika kojima cu ici, i imao 5 razlicitih krajeva nista mi nebi znacilo. Jer se sav gameplay odigrava u skucenim prostorijama gde se neprijatelji pojavljuju nakon sto pokupim oruzje ili energiju.
Ja sam covek koji voli da sam nesto otkrije, iskombinuje, i stvori (koliko je to moguce u igri), a ne da idem jednom putanjom do kraja igre.
Ali ni Crysis po tom pitanju ne stoji nesto mnogo bolje. Doduse ovde nemamo klasican trigger, ali sve se svodi na ulogu lovca koji lovi divljac tipa Predator. Prisunjas se i pokokas neprijatelje. Jedino sto ovde plainiras je odakle ces da krenes na neprijatelja i zaskaces istog, a u Doomu oni iskacu ko grom iz vedra neba, dakle oni zaskacu tebe...
Hej ljudi, letimicno sam pregledao stranice, i ne nadjoh odgovor za sledece pitanje...
Sta raditi kad odbranis brod od aliena posle atomke na ostrvu, kaze da sidjes negde dole i pomognes nekom baji inzinjeru. Ne mogu da pronadjem ni jedna vrata koja mogu da otvorim a mapa mi pokazuje negde sredinu broda, kada odozgo dodjem na tacku, nalazim se negde na pramcu i tu nema nista...?
Prijatelju, na xp-u nikad neces imati dx10, on to ne podrzava, ako hoces tako, moraces igru da instaliras na visti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari