Šta je novo?

Crysis!

Cujte moje muke,dobri ljudi!!
Derani moji,vid'o ja sinocke da je izas'o Crysis na torrent-u al' bejah na dial-up-u!!
O zivote moj bedni,sudbo kleta,zasto me odvede u selo bas danas,na ovaj sveti dan!?Jedva um i srce nejako docekase prvo sunce da se zapute put varosi,da se dokopaju jedinog melema u ovim crnim satima,da odagnaju sve misterije uz ADSL!!
Al' ne lezi vraze,mracne sile se urotise protiv mene!!Provajder,ciji pogani naziv se ne usudjem izgovoriti na ovome svetome mestu,prekide mi nalog(zbog neplacenog racuna) bez ikakvog obavestenja i upozerenja o tmini koja mi dolazi!Noz u ledja mi zabode u ovom odsudnom trenutku!!
'bem ti Eun3t,Yun3t ili sta vec!!!Ta ima da im platim ovaj racun i ocho sam na Tel3kom,da ih moje oci vise nevidedu!!Konjovi,volovi i sitna telad.

I ja sam ga upravo probao. I naravno da radi i to sasvim pristojno na konfi iz potpisa. Prema tome, nije onako kako su vecina ljudi se*njali... lepo sam rekao da cu da je igram i igracu je... probao sam je na 1280x1024, sve na MEDIUM + 2xAA i tako sam igrao prvih 10-ak minuta, prolazio kroz sumetinu namerno da probam, radila je skoro kao i svaka druga igra, mogla je da se igra, onda kada sam stigao do okeana tu se malo usporila pa sam spustio rezoluciju na 1024x768 i to je dobitna kombinacija, i tako izgleda super a mogu da vam kazem da je razlika ogromna izmedju te dve rezolucije. Mogu misliti kako izgleda na very high. Evo i dve slicice sa moje masine na 1280x1024.

Prilozi

• crysis1.jpg
    crysis1.jpg
    254.9 KB · Pregleda: 419
  • crysis2.jpg
    crysis2.jpg
    147.5 KB · Pregleda: 456
Ljudi zaglavio sam se u misiji sa tenkovima, trebam da unistim olupinu koja stoji na putu ali ne znam kako ???

I ja sam ga upravo probao. I naravno da radi i to sasvim pristojno na konfi iz potpisa. Prema tome, nije onako kako su vecina ljudi se*njali... lepo sam rekao da cu da je igram i igracu je... probao sam je na 1280x1024, sve na MEDIUM + 2xAA i tako sam igrao prvih 10-ak minuta, prolazio kroz sumetinu namerno da probam, radila je skoro kao i svaka druga igra, mogla je da se igra, onda kada sam stigao do okeana tu se malo usporila pa sam spustio rezoluciju na 1024x768 i to je dobitna kombinacija, i tako izgleda super a mogu da vam kazem da je razlika ogromna izmedju te dve rezolucije. Mogu misliti kako izgleda na very high. Evo i dve slicice sa moje masine na 1280x1024.

Kad videh ovu desnu sliku, doslo mi da uskocim da se plaknem. Covece, pa ovo je najlepse uradjena voda.

Pogledao sam ovaj video od Goranstein-a. Ono je cudo.

^^To je na medium, na Very High se već osećaš mokro samo od gledanja :D
A sada ozbiljno. Talasići, vetrić, palmice i ostali zvuci... toliko je realno da je mene uhvatila nostalgija za morem :(

Poslednja izmena:
Kako je to smesno sto kazes. Ono sto sam onda rekao zasniva se na fu..king traileru, a ovo sto kazem danas zasniva se na tom sto sam probao. Isto kao i STALKER, velicao sam ga dok ga nisam probao, a onda sam video koliko je ono sto je krucijalno za jedan shooter lose odradjeno. Govoris kao pubertetlija, potpuno nezrelo.

Ne ne, ti si se jednostavno navukao na grafiku, a gameplay na tim trejlerima i u full verziji je isti. Vec se vidjelo da ce to biti run&gun gameplay bez potrebe za bilo kakvim taktiziranjem, i to su svi vidjeli. Stalker gameplay je na trejlerima i u full verziji takodjer isti. Ali Stalker nije tema, zato nemoj zapinjati za njega. Vidim ja dobro ko je nezreo.

@starac: uhvatio si se da hejtujes da je to nenormalno. Ne mozes da nam pricas da je gamplay los kad ljudi demo sa sve losim fps-om okrecu par puta.

Vec se vidjelo da ce to biti run&gun gameplay bez potrebe za bilo kakvim taktiziranjem, i to su svi vidjeli.
Bogami ja sam krenuo sa run&gun principom i popio olovo par puta zaredom... onda sam odlučio da ipak počnem malo da koristim kefalo.

Bicu kratak!
SAVRSENSTVO!

@starac: uhvatio si se da hejtujes da je to nenormalno. Ne mozes da nam pricas da je gamplay los kad ljudi demo sa sve losim fps-om okrecu par puta.

Ja uopce igru ne mrzim, vec mi ide na zivce kada se neko nalozi maksimalno na grafiku i onda mi prica kako je svaki element igre savrsen. Mislim sve je to ok, neko voli takav gameplay, stvar ukusa, ali nemoj mene citirati stalno i govoriti mi kako sam u krivu. Mislim na Goransteina.
Gameplay nije izazovan, vec je akcenat stavljen na zabavu. Ja u FPS-u volim izazov, taktiziranje, a ovdje toga nema. Ne mogu igrati igru na maks. detaljima i preko toga mogu preci, nisam graficka ku*va. I FC sam prvi put igrao sa 9600Pro, ali je FC izazov, i trazi taktiziranje.

Bogami ja sam krenuo sa run&gun principom i popio olovo par puta zaredom... onda sam odlučio da ipak počnem malo da koristim kefalo.
To ti je jednostavno, samo se drzi zaklona i pusti da nano suit odradi svoje. U tome je sva mudrost.

Poslednja izmena:
Gameplay nije izazovan, vec je akcenat stavljen na zabavu. Ja u FPS-u volim izazov, taktiziranje, a ovdje toga nema. Ne mogu igrati igru na maks. detaljima i preko toga mogu preci, nisam graficka ku*va. I FC sam prvi put igrao sa 9600Pro, ali je FC izazov, i trazi taktiziranje.
Ma jesi li ti uopšte igrao Crysis? :trust:
Upravo sam par postova ranije rekao da sam uleteo u rambo fazonu par puta i izginuo najstrašnije.
Ima taktiziranja sasvim dovoljno, a i neprijatelji nisu uopšte toliko glupi kao što su neki ovde tvrdili.
To ti je jednostavno, samo se drzi zaklona i pusti da nano suit odradi svoje. U tome je sva mudrost.
I onda dobiješ bombu na glavu...

Poslednja izmena:
A ko priča ovde o demou?

Ja uopce igru ne mrzim, vec mi ide na zivce kada se neko nalozi maksimalno na grafiku i onda mi prica kako je svaki element igre savrsen. Mislim sve je to ok, neko voli takav gameplay, stvar ukusa, ali nemoj mene citirati stalno i govoriti mi kako sam u krivu. Mislim na Goransteina.

Nisi graficka ku*va? Evo rasplakaces me :). Modujes i dodlujes STALKERA u gameplayu?

Ne znam sta drugo da ti kazem, osim ... da opet nisi u pravu. :D

igra je superishka, ima sjajne efekte, da izbalavish, gejmplej je samim tim za fps ulitmativan... sta drugo da ocekujes od jednog FPSa? taktiziranje??? to nije za fps i tacka :)

Ma jesi li ti uopšte igrao Crysis? :trust:
Upravo sam par postova ranije rekao da sam uleteo u rambo fazonu par puta i izginuo najstrašnije.
Ima taktiziranja sasvim dovoljno, a i neprijatelji nisu uopšte toliko glupi kao što su neki ovde tvrdili.
I onda dobiješ bombu na glavu...
Pa sta ti mislis da mozes upasti medju njih i podijeliti po samar svakom? Nisu toliko glupi, a imaju i puske :)

U Crysis-u je mnogo lakše poginuti nego u COD4 na primer, tako da te priče o nedostatku izazova ne piju vodu.

Gorane u kojoj rez i setovanjima su ti ove zadnje shotke i video i koji je fps (min i avg)? Video sem benchmarke za demo, ali me ne zanimaju oni vec licno iskustvo iz igre kako se krece fps u napucavanjima i zahtevnim situacijama pri tvojim setovanjima. Tx.

Gorane u kojoj rez i setovanjima su ti ove zadnje shotke i video i koji je fps (min i avg)? Video sem benchmarke za demo, ali me ne zanimaju oni vec licno iskustvo iz igre kako se krece fps u napucavanjima i zahtevnim situacijama pri tvojim setovanjima. Tx.

Igram igru bez AA, u 1440x900, sve ostalo max (tweak koji omogucava dx10 kvalitet pod XP-om) ...

Nema žive duše, a?

Let it be PALIJANJE:)

Vrh Dno