Reci to (o s*****vanju za 5 sati) Halflife 1 ili 2, ili Riddicku ili samom prvom FarCryu... To su tekovine Haloa i Call of Dutya. Ako su igraci spremni da plate 50$ (70$ na konzoli) za igru od 4 sata, zasto ne sisati ovce.
To ti nije istina. Zasto uopce siliti i prelaziti igru na brzinu?Svaki shooter mozes da sp.chkash za vrlo kratko vreme ako ne igras da se zabavis, vec ga silujes samo da bi zavrsio igru.
To ti nije istina. Zasto uopce siliti i prelaziti igru na brzinu?
Izgleda da gospoda iz Cryteka racunaju na to da ce ljudi provesti jos 6 sati gledajuci u valove i lomeci drvece!? Znao sam da nesto nece valjati cim se EA umijesa!
Svaki shooter mozes da sp.chkash za vrlo kratko vreme ako ne igras da se zabavis, vec ga silujes samo da bi zavrsio igru.
Sve je to lepo ali...
U pocetku dok se covek zablene u fenomenalno odradjen pejzaz ova igra ima nekih cari.Kasnije kad "uronis" u igru svaki pad FPS-a i seckanje u meni poviseno luci zeludchanu kiselinu i stvara chir.Greh je ovo ne odigrati u Full-u a za full treba konfiguracija od soma i kusur evra.
Znachi.. uninstall. I onako ima novih manje zahtevnijih naslova koje vredi odigrati.
Crysis u led dok ne padnu cene hardvera pod kojim ce se moci lepo odigrati.
Probao pet minuta
Nemam reči :zgran:
Izgleda FENOMENALNO!!
Kako radi kod tebe posto sutra pazarim tu kartcu?
Dok padnu cene da bi crysis igrao u full-u pojavice se neko novo "cudo", recimo FarCry2 pa ces opet biti u istom problemu
Svejedno mislim da je Crysis malo iznad proseka po gameplay-u iliti kategorija nista_posebno. Zbog njega sigurno necu da dajem 1000+ eura...
Stigao sam da probam samo na 5 minuta
Sve na High, rezolucija 1680 X 1050, radi ko podmazano![]()
Kao i uvijek poredjenje ti je lose.Pa zato sto postoje ljudi koji tako igraju igre ...
Isto kao i kada klopas pljeskavicu, ako je smazes na brzinu, neces ni osetiti ukus, a ako je jedes kako Bog zapoveda, uzivaces u svakom zalogaju, i ukusu koji mami (prenesi to i na igre).
To ti i sam znas, ali znamo svi, moras da ispunis misiju "Sve sto nije S.T.A.L.K.E.R. apsolutni je krs".
Crysis je pravi mali biser, ne postoji losa tacka u celoj konstrukciji igre, za razliku od igre koju ti toliko volis, i u kojoj je svaka 5. misija DejaVu.![]()
Kao i uvijek poredjenje ti je lose.
Ja sam se davno vozio po tropskom ostrvu u dzipu i divio se moru, tako da mi to sada i nije toliko zanimljivo. Ti izgleda nisi, ili ti se tada nije svidjelo more, a i valovi su bili manji tada. Kako to da ti se sada odjednom svidja rambo stil igranja, ili bolje reci Supermen stil? A prije si govorio kako je to glupo. O Stalker-u ne bih, nije tema.
I molicu te, ne izvrci mi reci, ne prikazuj moje izjave slikama i shvatanjima iz tvoje glave, vec me citiraj kako ne bi dolazilo do zabune. OK?
Dok padnu cene da bi crysis igrao u full-u pojavice se neko novo "cudo", recimo FarCry2 pa ces opet biti u istom problemu
Svejedno mislim da je Crysis malo iznad proseka po gameplay-u iliti kategorija nista_posebno. Zbog njega sigurno necu da dajem 1000+ eura...
Jel neko obrnuo igru?
Ajde ti malo potkrepi slikama to podmazano... Jeste da tvoja graficka ima 1GB memorije, ali opet...
Meni na GTS 320MB radi na 1280x1024 sve na high (AA off): min 25 fps-ova, max 35 fps-ova.
Meni nekako to nije dovoljno, pa igram na 1024x768, gde radi znatno bolje: min 35, max 50 fps-ova.
Sudeci po ovim slikama sto kacite i nije nesto toliko revolucionarno...ne znam dok ne probam da ne gresim dusu ali ovo ipak nije "cudo nevidjeno"...far cry2 ce da izuje ovo iz cipela sigurno...
Kontam da je moja izjava veoma subjektivna
Sve na High (AA off), framerate mi je oko 25fps, ali sasvim normalno mogu da igram
Evo i slika...
Ono što engine zaista može se vidi tek na ultra high detaljima, ali ja sam se zadovoljio gledanjem okolo na high, a sada igram prilično glatko na medium
Nisu moji shotovi, ali su stvarno extra:
http://i183.photobucket.com/albums/x264/back5tabber/00006copy.jpg?t=1194887492
http://i183.photobucket.com/albums/x264/back5tabber/00014.jpg?t=1194887577
http://i183.photobucket.com/albums/x264/back5tabber/00011.jpg?t=1194887580
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari