Šta je novo?

Crysis!

i sta kazu ptice? :)

Zvuk je perverzija, pogotovo prosipanje zrna iz SCAR-a, zaista mochno zvuchi.
Secam se u demo-u, kod onog punkta ... popeo se na stenu poneo neku flashicu i bacio im dole, kad su pocheli da se deru(na Delta tezhini prichaju na korejskom) ko da ih neko kolje :D, sa sve odjekom. Zvuk 10/10, muzika takodje ... Nego nije li Prophet zapravo Lambert iz Splinter Cell-a tj. njegov glas ? :)

Poslednja izmena:
Par shotova prirode koje sam uhvatio malopre :)
Nažalost, na ovim setovanjima imam jednocifren FPS u najboljem slučaju :(

Slika1
Slika2
Slika3
Slika4
Slika5

Kako sam se istripovao malopre. Pucam ja u žutaća, a on zbriše iza žbuna i ja normalno raspalim po žbunu. Pucam ja, pucam, ali on stalno mrda, nikako da se smiri...
Tek posle celog šaržera provalim da više ne puca on na mene, priđem lagano i vidim ga kako leži ladan na zemlji iza žbuna gde je završio posle mog prvog rafala.
Sve vreme je sam žbun mrdao dok sam pucao u njega, a ja sam se istripovao da me žuti nišani :D

Frozen island mode
http://rs163.rapidshare.com/files/66...ozenIsland.rar
Edituje vam demo u zimsko vreme
Odlicno izgleda
http://img2.imagetitan.com/img.php?image=7_45997_03_122_578lo.jpg
http://img2.imagetitan.com/img.php?image=7_46002_15_122_165lo.jpg

skinite ovaj ledeni mod i dobicete na jednom delu taj scope...posebne metke-zapaljive.Imaš nekolicinu dodatnih vozila,minigun,pravi snajper itd.

Malo kasnim postovao sam ovo na sk forumu pre jedno dve nedelje pa ko voli, nek izvoli.

P.S. mislim da je ovo samo za demo, sry nisam u prilici da probam zato shto nikako da mi stigne demo. Ali sad kad je tu full onda cu to da nabavim.:banana:

Poslednja izmena:
Nemaju HUD zato što su crop-ovani ili je iz editora...
Misliš da nisu pravi?

Nego, fascinira me zvuk. Čuju se svi oni sitni insekti okolo, vetar koji šušti u granama drveća, ptice...
Malopre sam gledao dvogledom jato ptica koje je preletalo iznad mene :)

Iz gejmpleja sigurno nisu ...

Nije :) Podseca, al nije.Taj Lambert je koliko se secam, crnac koji glumi predsednika USA u seriji "24 sata"
Edit: ovaj

Da da, bio sam ubedjen da jeste. Nomad-ov glas mi se ne dopada, uh da je recimo kao Ross-ov iz Jericho-a, al' dobro. :)

Ovo je dosad najblize onim pre-renderima...dakle, ljudi su se malo poigrali sa editorom i dobili ovo...

Nesto sam cuo da postoji jos jedan, visi nivo detalja, ali je iskljucen jer ga niko nebi mogao igrati.

Poredjenje je sasvim na mestu, problem je u tvojoj percepciji ...
O kakvom Rambo stil igranju pricas? Ocigledno da nisi ni probao igru. Superman stil? Ne razumem te uopste.
Jedan mali savet : Probaj igru pobogu, pa onda komentarisi, kao sto sam i ja STALKER probao pa onda komentarisao...

I zaista sam najmanje ocekivao da cu tebi, kao jednoj formiranoj licnosti morati objasnjavati da ako mi se najvise svidja takticki shooter kao podzanr u fps zanru, da to ne znaci automatski da mi se sve ostalo gadi. Pa to bi morao znati. Ako nesto najvise volis, to ne iskljucuje automatski ljubav prema drugim stvarima. Razocarao si me u tvojim shvatanjima. I molicu te, ne izvrci mi reci, ne prikazuj moje izjave slikama i shvatanjima iz tvoje glave, vec me citiraj kako ne bi dolazilo do zabune. OK?
Pa sjecas li se ti svojih izjava u Crysis brutalno temi vezanih uz gameplay? Evo jedne tvoje izjave.
Po ovom sto vidim, gameplay mi se uopste ne svidja .. Znaci, razdvajam debelom linijom to kako igra izgleda i to kakav ce gameplay biti. Mumbo jumbo fore tipa Maximum Strength, Maximum Speed mi zvuce toliko stupidno da imam osecaj kao da ukucavas fu**ing GodMode iz konzole i letuckas po mapi. Potom, menjanje optike na oruzju jednim klikom lici mi vise na Undo/Redo modove iz windows aplikacija no na ozbiljnu igru.
Za sada, ovo mi vise lici na gayplay no na gameplay
Ova izjava ti stoji jer Crysis na delta tezini meni ne predstavlja nikakav izazov, niti mi se svidja ovakav gameplay. A ja sam svoju licnost formirao i stav prema ovoj vrsti zabave. Za tebe se to nebi moglo reci.

Uzeo sam sa lagera(drzim radnju za prodaju HW) 8800gts i jos 2 gb rama... igra fino radi ali..
SMARA! Preslikani FarCry sa znatno boljom grafikom.Ne kapiram kako se neko lozi na extra game play? Sve ovo je vec vidjeno. Ovaj engine bi vise odgovarao nekoj avanturistickoj igri. Dzaba onako lep pejzaz i detalji kad je poenta u sirovom napucavanju.
Svaka cast za engine ali game play je otrcan. Ah da , jos i ovo dal ce iko ikad napraviti FPS bez onih drvenih sanduka i explozivnih buradi sa benzinom :)

Crysis-Razor1911(nadjoh na torr...)..velichina 6.03 gigabyte.
Jel to taj naslov da skida chicha?:D

Poslednja izmena:
@Dark Side: Taj.
@zverbre: shooter bez kutija i burica??No fuckin way...pogotovo sad kad imaju bas lepu upotrebnu vrednost uz maximum strength :D

@Dark Side: Taj.
@zverbre: shooter bez kutija i burica??No fuckin way...pogotovo sad kad imaju bas lepu upotrebnu vrednost uz maximum strength :D
'Fala lafe!Svaka ti dala obashka!:D
Sad ce chicha da skine.Navukoste me na ove igre u poslednje vreme :)
PS.shotovi izgledaju revoluciionarno za moje pojmove.Ali grafichka ce mi biti usko grlo.Morace neki 8800gt da padne.Jer i Jericho tek mogu na low settings da igram bez seckanja.

Svaka cast za engine ali game play je otrcan. Ah da , jos i ovo dal ce iko ikad napraviti FPS bez onih drvenih sanduka i explozivnih buradi sa benzinom :)
Kada sam bio u vojsci, konstatovao sam da zaista tamo svaki čas naletiš na neki sanduk ili bure :D

8600GT u medium setovanju i 1024*768 je nosi bez problema prosek 30-45fps-a...

Uzeo sam sa lagera(drzim radnju za prodaju HW) 8800gts i jos 2 gb rama... igra fino radi ali..
SMARA! Preslikani FarCry sa znatno boljom grafikom.Ne kapiram kako se neko lozi na extra game play? Sve ovo je vec vidjeno. Ovaj engine bi vise odgovarao nekoj avanturistickoj igri. Dzaba onako lep pejzaz i detalji kad je poenta u sirovom napucavanju.

Sto se nebi lozili na takav gameplay? Na kakav se gameplay ti lozis, pa da se i ja zapitam sto se ti lozis na to?

8600GT u medium setovanju i 1024*768 je nosi bez problema prosek 30-45fps-a...
Onda je igra solidno optimizovana i zapakovana.A na pochetku,pre izlaska igre, su neki prichali kako je 8800gt slaba i da ce morati za Crysis da se cheka neka 9xxx nvidija.
Ps.shta fali Game play?Bash je to realno i lepo kada ,kao u Far cry, mozesh da shetash po ostrvu i radish svashta a kad ti padne na pamet mozesh da odesh i pobijesh bagru da bi zavrshio stage.Za mene najbolja atmosfera za igranje i najbolji tip igre za zezanje.

Poslednja izmena:
To su lepe novosti, samo da se docepam tog Крајсиса, da vidim da li stvarno vredi sto ispisaste ovolike teme! :)

jel' bi mogao neko od ljudi koji igraju krizu da posalju neke slicke unutrasnjosti, cisto me ovako zanima kako to izgleda, jel' ovo slike iz prirode stvarno xtra izgledaju.

Sve je ovo lepo, lepa voda, lepe plaze, neka sitna zivina trcka okolo, pa i seca drveca šatganom ali meni bolji cod4 :D

Pa sjecas li se ti svojih izjava u Crysis brutalno temi vezanih uz gameplay? Evo jedne tvoje izjave.

Ova izjava ti stoji jer Crysis na delta tezini meni ne predstavlja nikakav izazov, niti mi se svidja ovakav gameplay. A ja sam svoju licnost formirao i stav prema ovoj vrsti zabave. Za tebe se to nebi moglo reci.

Pa naravno, stojim iza toga, sto sam ocenio na osnovu napucavanja na frozen mapi ako se ne varam ... Vidis da sam rekao, to sto vidim lici mi na...

Citaj sa razumevanjem, i uzmi u obzir svaku rec, a ne samo ono sto ti se svidi ...

-------------------------

Napravio sam mali video pa ko hoce da skine, evo link :
http://www.pcigre.com/temp/video/CrysisGameplay01.zip

A evo malo i frozen dela:

Poslednja izmena:
Pa naravno, stojim iza toga, sto sam ocenio na osnovu napucavanja na frozen mapi ako se ne varam ... Vidis da sam rekao, to sto vidim lici mi na...

Citaj sa razumevanjem, i uzmi u obzir svaku rec, a ne samo ono sto ti se svidi ...

-------------------------

Napravio sam mali video pa ko hoce da skine, evo link :
http://www.pcigre.com/temp/video/CrysisGameplay01.zip
:trust:

Ovo je tvoja prijasnja izjava.
Po ovom sto vidim, gameplay mi se uopste ne svidja .. Znaci, razdvajam debelom linijom to kako igra izgleda i to kakav ce gameplay biti. Mumbo jumbo fore tipa Maximum Strength, Maximum Speed mi zvuce toliko stupidno da imam osecaj kao da ukucavas fu**ing GodMode iz konzole i letuckas po mapi. Potom, menjanje optike na oruzju jednim klikom lici mi vise na Undo/Redo modove iz windows aplikacija no na ozbiljnu igru.
Za sada, ovo mi vise lici na gayplay no na gameplay

A ovo danasnja.
Crysis je pravi mali biser, ne postoji losa tacka u celoj konstrukciji igre, za razliku od igre koju ti toliko volis, i u kojoj je svaka 5. misija DejaVu.
Izgleda da ti volis mijenjati stavove jako cesto?? Ali necemo vise o tome, postaje glupo.

Poslednja izmena:
:trust:

Ovo je tvoja prijasnja izjava.

A ovo danasnja.

Izgleda da ti volis mijenjati stavove jako cesto?? Ali necemo vise o tome, postaje glupo.

Kako je to smesno sto kazes. Ono sto sam onda rekao zasniva se na fu..king traileru, a ovo sto kazem danas zasniva se na tom sto sam probao. Isto kao i STALKER, velicao sam ga dok ga nisam probao, a onda sam video koliko je ono sto je krucijalno za jedan shooter lose odradjeno. Govoris kao pubertetlija, potpuno nezrelo.

Jednostavno odigrao covek full verziju, a dao je prvo misljenje na osnovu bete koliko se secam.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno