... Nego nije li Prophet zapravo Lambert iz Splinter Cell-a tj. njegov glas ?![]()
Nemaju HUD zato što su crop-ovani ili je iz editora...
Misliš da nisu pravi?
Nego, fascinira me zvuk. Čuju se svi oni sitni insekti okolo, vetar koji šušti u granama drveća, ptice...
Malopre sam gledao dvogledom jato ptica koje je preletalo iznad mene![]()
A koliko imash u najgorem :d:d:dNažalost, na ovim setovanjima imam jednocifren FPS u najboljem slučaju![]()
NijePodseca, al nije.Taj Lambert je koliko se secam, crnac koji glumi predsednika USA u seriji "24 sata"
Edit: ovaj
Hocjesh da kazhesh da je NFS zahtevniji od Crysis-a??? :d:d
Ovo je dosad najblize onim pre-renderima...dakle, ljudi su se malo poigrali sa editorom i dobili ovo...
Onda dobijam SPFsA koliko imash u najgorem :d:d:d
Errr... ček da nađem vilicu... tu je negde majkumu... znao sam da treba da pospremim ispod stolaobavezno pogledajte i ona dva trejlera sa istog linka!:shock:
Pa sjecas li se ti svojih izjava u Crysis brutalno temi vezanih uz gameplay? Evo jedne tvoje izjave.Poredjenje je sasvim na mestu, problem je u tvojoj percepciji ...
O kakvom Rambo stil igranju pricas? Ocigledno da nisi ni probao igru. Superman stil? Ne razumem te uopste.
Jedan mali savet : Probaj igru pobogu, pa onda komentarisi, kao sto sam i ja STALKER probao pa onda komentarisao...
I zaista sam najmanje ocekivao da cu tebi, kao jednoj formiranoj licnosti morati objasnjavati da ako mi se najvise svidja takticki shooter kao podzanr u fps zanru, da to ne znaci automatski da mi se sve ostalo gadi. Pa to bi morao znati. Ako nesto najvise volis, to ne iskljucuje automatski ljubav prema drugim stvarima. Razocarao si me u tvojim shvatanjima. I molicu te, ne izvrci mi reci, ne prikazuj moje izjave slikama i shvatanjima iz tvoje glave, vec me citiraj kako ne bi dolazilo do zabune. OK?
Ova izjava ti stoji jer Crysis na delta tezini meni ne predstavlja nikakav izazov, niti mi se svidja ovakav gameplay. A ja sam svoju licnost formirao i stav prema ovoj vrsti zabave. Za tebe se to nebi moglo reci.Po ovom sto vidim, gameplay mi se uopste ne svidja .. Znaci, razdvajam debelom linijom to kako igra izgleda i to kakav ce gameplay biti. Mumbo jumbo fore tipa Maximum Strength, Maximum Speed mi zvuce toliko stupidno da imam osecaj kao da ukucavas fu**ing GodMode iz konzole i letuckas po mapi. Potom, menjanje optike na oruzju jednim klikom lici mi vise na Undo/Redo modove iz windows aplikacija no na ozbiljnu igru.
Za sada, ovo mi vise lici na gayplay no na gameplay
'Fala lafe!Svaka ti dala obashka!@Dark Side: Taj.
@zverbre: shooter bez kutija i burica??No fuckin way...pogotovo sad kad imaju bas lepu upotrebnu vrednost uz maximum strength![]()
Kada sam bio u vojsci, konstatovao sam da zaista tamo svaki čas naletiš na neki sanduk ili bureSvaka cast za engine ali game play je otrcan. Ah da , jos i ovo dal ce iko ikad napraviti FPS bez onih drvenih sanduka i explozivnih buradi sa benzinom![]()
Uzeo sam sa lagera(drzim radnju za prodaju HW) 8800gts i jos 2 gb rama... igra fino radi ali..
SMARA! Preslikani FarCry sa znatno boljom grafikom.Ne kapiram kako se neko lozi na extra game play? Sve ovo je vec vidjeno. Ovaj engine bi vise odgovarao nekoj avanturistickoj igri. Dzaba onako lep pejzaz i detalji kad je poenta u sirovom napucavanju.
Svaka cast za engine ali game play je otrcan. Ah da , jos i ovo dal ce iko ikad napraviti FPS bez onih drvenih sanduka i explozivnih buradi sa benzinom![]()
Onda je igra solidno optimizovana i zapakovana.A na pochetku,pre izlaska igre, su neki prichali kako je 8800gt slaba i da ce morati za Crysis da se cheka neka 9xxx nvidija.8600GT u medium setovanju i 1024*768 je nosi bez problema prosek 30-45fps-a...
Pa sjecas li se ti svojih izjava u Crysis brutalno temi vezanih uz gameplay? Evo jedne tvoje izjave.
Ova izjava ti stoji jer Crysis na delta tezini meni ne predstavlja nikakav izazov, niti mi se svidja ovakav gameplay. A ja sam svoju licnost formirao i stav prema ovoj vrsti zabave. Za tebe se to nebi moglo reci.
:trust:Pa naravno, stojim iza toga, sto sam ocenio na osnovu napucavanja na frozen mapi ako se ne varam ... Vidis da sam rekao, to sto vidim lici mi na...
Citaj sa razumevanjem, i uzmi u obzir svaku rec, a ne samo ono sto ti se svidi ...
-------------------------
Napravio sam mali video pa ko hoce da skine, evo link :
http://www.pcigre.com/temp/video/CrysisGameplay01.zip
Po ovom sto vidim, gameplay mi se uopste ne svidja .. Znaci, razdvajam debelom linijom to kako igra izgleda i to kakav ce gameplay biti. Mumbo jumbo fore tipa Maximum Strength, Maximum Speed mi zvuce toliko stupidno da imam osecaj kao da ukucavas fu**ing GodMode iz konzole i letuckas po mapi. Potom, menjanje optike na oruzju jednim klikom lici mi vise na Undo/Redo modove iz windows aplikacija no na ozbiljnu igru.
Za sada, ovo mi vise lici na gayplay no na gameplay
Izgleda da ti volis mijenjati stavove jako cesto?? Ali necemo vise o tome, postaje glupo.Crysis je pravi mali biser, ne postoji losa tacka u celoj konstrukciji igre, za razliku od igre koju ti toliko volis, i u kojoj je svaka 5. misija DejaVu.
:trust:
Ovo je tvoja prijasnja izjava.
A ovo danasnja.
Izgleda da ti volis mijenjati stavove jako cesto?? Ali necemo vise o tome, postaje glupo.
Izgleda da ti volis mijenjati stavove jako cesto?? Ali necemo vise o tome, postaje glupo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari