sta znam,posle cod4,ovo mi je blago razocarenje,nikako mi se ne svidja.
same here
igrao sat vremena i obrisao. vece smece od crysisa nisam igrao.
same here
igrao sat vremena i obrisao. vece smece od crysisa nisam igrao.
Po čemu to? Grafika je vrhunska kakav god nivo detalja da izabereš, ima dosta noviteta ubačenih, predeli su fantastični, AI je odličan (naravno ako igraš na pravom nivou) samim tim i napucavanje je odlično. Gde je to tačno Crysis podbacio voleo bi da mi neko kaže a da ne nabroji zahtevnost.
pa naravno da je smece na low-med detaljima. Probaj na high na monitoru od recimo 20"?! Igra je perverzija. Glupo mi je uopste porediti COD4 sa Crytekovom Krizom. Ne kazem da je COD4 los nego nije dorastao Krizi. Znam da su mnogi ogorceni na Cryisis zbog hardverskih zahtjeva i onda utjehu traze u COD4 koji cini mi se radi i na PIII (ne mislim bukvalno)! Pa onda sami sebe lazu "crysis je smece".
nego, ako odelo ima mogucnost da bude nevidljivo, kako onda i pistolji, puske i bazuka postanu nevidljivi![]()
nego, ako odelo ima mogucnost da bude nevidljivo, kako onda i pistolji, puske i bazuka postanu nevidljivi![]()
mozda je isao na brzaka dok se ucitavaju nove mape...A nisi primetio da u toku igre glavni lik uopste nije imao potrebu da ide u WC?...
mozda je isao na brzaka dok se ucitavaju nove mape![]()
Njih je zapravo veoma lako ubiti, samo je poenta da mu se prišunjaš na nulto rastojanje pod cloakom i sručiš mu ceo šaržer odjednom.A onda onaj baja kod rudnika (dotle sam stigao), što nosi onaj0 teški mitraljez (kao Švarceneger u Terminatoru 2), njega ne mogu da smaknem, pičim ga bombama, rafalima, nabacim ga na eksplozivno punjenje, pregazim ga džipom, a on se samo otrese i nastavi da me puni iz onog mitraljeza, kao da se ništa ne dešava. Da nisam pre toga trebao da nađem neki ručni lanser atomki, pa da ga tako uklonim?? :zgran:
Po čemu to? Grafika je vrhunska kakav god nivo detalja da izabereš, ima dosta noviteta ubačenih, predeli su fantastični, AI je odličan (naravno ako igraš na pravom nivou) samim tim i napucavanje je odlično. Gde je to tačno Crysis podbacio voleo bi da mi neko kaže a da ne nabroji zahtevnost.
игра смара, идеш идеш убијеш пар жутих па онда се смараш по оној шуми па опет по кинезима
код4 је акција нон стоп а ово је смарање па мало акције па смарање па мало акције
а искрено је** ми се за графику кад је игра смеће
Ovi žutaći u crysisu ko od kevlara da su pravljeni - da bi nekog, bilo koga, ubio iz one obične puške, potrebno je skoro ceo šaržer da saspeš u njega. TRIDESET metaka da ubiješ nekoga! BS!
Verovatno je igra bila suviše laka testerima pa su onda developeri pod okriljem EA rešili da je izbalansiraju na najbrži i najjeftiniji način - nabili su po 1000hp-a neprijateljima.
Ovo kvari ceo doživljaj, a sve ostalo je zaista sjajno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari