Šta je novo?

Crysis!

Najzad se vrnuh kuci sa Special Editionom :D Konacno da pocnem da pikam full igru Lol...kutija je yebachka :)

Poslednja izmena:
Kol'ko para:p
I šta ima u paketu?

Metalna kutija prosarana sa sestougaonicima...3 diska (igra, bonusi i muzika), knjizica sa uputstvima, knjizica sa concept artom, bonus kod za neko vozilo, valjda za multiplejer :p
Mnogo lepo izgleda :)
A izaslo je 3800 dindzi sa popustom (kupio sa ortakovom privilege karticom koju daju u radnji svojim kupcima...valjda)
Razor, kiss my fairy little butt :d odoh ja u legaliste

Poslednja izmena:
hehe cijena mog primjerka je uracunata u mjesecnu pretplatu neta:)
Salim se, *** skupo je to za nase uslove, mislim za prosjecnog covjeka. Treba da sljakam 7 dana za igricu :(

Poslednja izmena:
Probajte da opalite raketu kroz dim i videcete kako "bezi" od nje (kada je fizika na very high). starno izgleda dobro. Isprobajte na onom nivou gde gori benzinska stanica.

Meni je igra preteska na normal, smaraju me helikopteri nevidjeno!!!! Nigde ne mogu da pronadjem municiju za bazooku :( Smorila me igra zesce

Evo i ja sam ga obrnuo, ne znam zasto pricate da je igra prekratka. Meni se cini da je iste duzine kao i Far Cry.

Meni je prekratka. Za manje od 11 sati sam sjebao onaj brod na kraju na normal tezini

Poslednja izmena:
Zato sam delta od početka:)

Pa gde zuris? Ovakve igre se igraju natenane... Ja sam igrao oko 20h.

Sve u svemu, igra je jako dobra, osim onog smora na Core nivou. Mogu jos da nabrajam: nedostatak refresh ratea, bagovi (najjaci je kad propadnes kroz palubu broda direktno u more), super neunistivi korejanci koje ne ubije 10 komada 7.62mm metaka, pucanje tekstura kad koristis sniper scope...

Poslednja izmena:
Mnogo je dobra igra, tako da nisam mogao bas da je igram polako. Sjeo sam u petak posle posla i u subotu oko 4 ujutro sam je zavrsio, tj za nekih 10-11 sati. Stim da nisam poginuo do nivoa na brodu :) Tu su me koknuli jedno 5-6 puta. Ali par sema su me potpuno razocarale kao na primjer Core, koji je jako dosadan i lak. A bagova ima podosta, tipa kao sto ti kazes propadanje kroz palubu, prolazak kroz vrata itd...

Poslednja izmena:
Municije za bazuku ima sasvim dovoljno, samo treba da znaš gde da tražiš.
Grafički bagovi će verovatno biti ispravljeni u drajverima za grafičke karte, kao što je kod ATI-ja sada bio slučaj. Za ove ostale se strpite malo, biće valjda neki patch uskoro. Kakve nedorađene igre izbacuju u poslednje vreme, ovo je super.

Hvala na preporukama, mislim da cju se opredeliti za GF8800GTS od 512Mb (u sluchaju da se pojavi ovih dana, poshto trenutno ne mogu nigde da je nadjem) ako nishta, uzimam istu, samo sa 320MB, nashao sam je po ceni od 260e, nadam se da nije mnogo za tu kartu i da se isplati...

Hvala na preporukama, mislim da cju se opredeliti za GF8800GTS od 512Mb (u sluchaju da se pojavi ovih dana, poshto trenutno ne mogu nigde da je nadjem) ako nishta, uzimam istu, samo sa 320MB, nashao sam je po ceni od 260e, nadam se da nije mnogo za tu kartu i da se isplati...

Tesko da se isplati.Razmisli

mozda ti je bolji 8800GT za te pare (!?)

aha, to bi onda bilo ok. Mislio sam da planira da uzme postojeci koji je na nasem trzistu.

meni najsmorniji deo bio sa voznjom tenka, te sam to eleganto preshao peshice :d i mogu vam reci da je bash zabavno

Ne ne nesto si ti tu pobrkao. Ne uzimaj "stari" GTS od 320 ili 640. Ako neces da cekas GTS sa 512, onda uzmi GT, ali GTS 320 i 640 zaboravi. GT ti je negdje od 230-260e, pa ako ti se zuri za kartom pazari GT. A ako na kraju krajeva iz nekih "drugih" razloga hoces bas stari GTS 320 onda niposto ne daji 260e za nju, pogledaj po oglasima ima i po 200e prodaju

Poslednja izmena:
a sto bi ti to smetalo

Upravo predjoh Crysis pa "svratih" da dam svoju sveobuhvatnu ocenu o ovoj igri.Jako sam umoran pa cju biti brz:).Fantasticna grafika[do duse samo sam demo presao u 1650 sve na very high,igrao sam kod druga,naravno,kucji je 1024 low:( radio jako dobar posao].Odlicne forice sa suitom kao i sa modifikacijom oruzja.I ako sam igrao na hard tezini AI se ponasao jako glupo,jako se malo stekao vecjinom je trcao ka meni,tako da je prelazak na tom nivou piece-of-cake.Atmosfera u igri nije losa,mad ane mogu recji da sam nesto ostajao bez daha,ne bih da me neko pogresno shvati ali prica o god_damn_american_us_marine_special_dba_bu_'urac_palac_forces koji spasavaju svet od sigurnog unistenja mi se popela na vrh patke.Duzina igre je sasvim zadovoljavajucja,nije prekratka ali ja se ne bih bunio kad bila jos duza.S obzirom da sam zagrizeni fan FPS zanra ja cju igru oceniti kao odlicnu,ipak i pored svog uzivanja u njoj ne mogu recji da bih je proglasito igrom za 2007,posto ipak nije bolja od fantasticnog CoD4.I ako nekad ishitreno ocenjujem igre kao brutalno fantasticne,prosto u zanosu, pa se posle presaberem i shvatim da to bas nije tako,ovoga puta sam se trudio da budem maximalno objektivan.
Poz

p.s. jel ste provalili da one mali elijene mozete da uhvatite pa da ih mlatite,i to,brzo uz 2 udarca sa maximum strength ili sporo bez:D

Poslednja izmena:
presao si igru na "low" i onda si se potrudio da pri ocenjivanju budes maksimalno objektivan ? :D Kako ?! :D Ne kazem da tebi igra nije bila "ok" smao mi nije jasno to oko "objektivnosti" ;)

pozz

Prvih 6 nivoa mi je bilo EXTRA.
E onda od mi se smučilo.
Jbm ti "robot octopi & alien machines from the sky".
Baš je bilo žestoko sa žutaćima.

a sto bi ti to smetalo

Hocu da pravim vratolomije, i da to sve snimim, a jedino za to imam prostora na laksim nivoima tezine tipa easy i normal, a easy i normal svetlucaju od tog red border sr.nja kao kineska nova godina. Tako da, ukoliko je neko provalio gde moze da se ukljuci ili iskljuci crveni outline oko protivnika, bio bih zahvalan.
Samo me, molim Vas, nemojte vise pitati za sta mi treba, i sto bi mi smetalo ;)

Poslednja izmena:
Izadjoh iz Core. Kakav trip, a tek ono hyper ubrzanje. One zelene cuvare u Core sam golim rukama nokautirao. Samo nevidljivost + box.:d

presao si igru na "low" i onda si se potrudio da pri ocenjivanju budes maksimalno objektivan ? :D Kako ?! :D Ne kazem da tebi igra nije bila "ok" smao mi nije jasno to oko "objektivnosti" ;)

pozz
Vecju glupost od tebe nisam cuo u zadnje vreme,to znaci da posto imam slab komp treba da zazirem od tema o novim igrama posto jelda ja ne mogu realno da ocenim igru jer ne mogu da vidim grafiku na maxu,a ako se ne vidi grafika na maxu onda nemas pojma o igri i ne znas da li je igra dobra ili ne,nebuloza totalna.To sto ti ocenjujes igre samo na osnovu grafike to je tvoja licna stvar i to necju komentarisati,ali nemoj mi pricati da je grafika srz i osnova svake igre.Ocjes li mi mozda recji zasto su i dan danas igre sa automata toliko zarazne i zanimljive??da nije mozda zbog grafike?Slazem se ja da grafika doprinosi atmosferi ali ako je neka igra losa ni odlicna grafika je necje spasti.
ouvr end aut

Nazad
Vrh Dno