Šta je novo?

Crysis!

Ne znam da li se jos nekome desilo,ali bolje da kazem.
Kad se dodje do onih pecina,pored vodopada,postoji bug da je pecina zatvorena i da ne moze da se prodje,citao sam na jos nekim forumima,tamo su pisali da je moguce resenje da se ponovo pocne ta misija,a neki su pisali da se sva grafika odvrne na MAX i da ce da radi.
Ja sam cackao podesavanja grafike i uspelo mi je tako sto sam stavio sve na Low u 1024 rezoluciji,a evo i slika tog bug-a.
BTW igra je extra,mnogo mi se svidja,za jedno godinu dana cu da je odigram sa max setovanjima :),kao sto sam skoro odigrao Far Cry,ali i njega sam igrao na low setovanjima kad je izasao,tako da nemam nista protiv.
:wave:

A sjeća li se neko kolika je bila prosječna "satnica" za FarCry?

Hm, na delta tezini, uz hvatanje magle i kokoshi, 15-ak sati, nisam bash merio, ali lepo sam se naigrao.
A da imam zivaca, mogao bih skoro svaki FPS novi ili stari srgati za manje vremena.
Igra traje bash koliko treba, pa josh ako niste u formi, preporuka za delta nivo:p

na delti je mnogo dobro kad moras da nisanis na musice ili sniper a tek laser kasnije :D

meni je far cry nebrojeno puta bio dosadniji od ove igre.... pravi korak napred.....

Far cry jeste dosadan i spor..ali ne vidim ni sada da se ista promenilo.
Jedna lepa 3D razglednica :)

Pa voznja VTOL-a je najveci smor
bored1.gif
, nepokretnije, sporije i losije vozilo nisam skoro vozio.
Na delta tezini, najverovatnije da bi nesto kod mene stradalo: tastatura, misko ili monitor
breakpc1.gif

Poslednji nivo na brodu baguje u konzoli sve sami errori, cesto ne moze da se promeni oruzje , baci granata, uz gornju ivicu ekrana se pojavljuju neke linije itd. Sve u svemu igru cu obrnuti ponovo ali COD mi je vise legao, valjda jer bolje radi :D

E da voznja onog naseg broda je uzasna, podsetilo me na jednu misiju u MOHPA

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Po meni, najbolji FPS ikada.

***, "hotfix" od 50 i kusur MB!

Skinuo hotfix, nego ovaj hotfix samo instaliram, ili treba josh neshto?

Dajte ljudi ako vec pricate o nivoima stavite SPOJLER! Nisam ni preshao 2 nivoa a znam da me na kraju cheka ****ni brod :( pf

Jel' instalirao neko ovaj ATI hotfix?
Meni installer prijavi neku nedefinisanu grešku i prekine instalaciju.

Malo vesti ...

Crysis Patch Within Two Weeks [November 16, 2007, 10:26 am ET]

"Technical topics are the focus, touching on questions about XP performance versus Vista and things like that. Word from NVIDIA is to expect performance improvements "almost with every single driver drop and patch of the game," and there's also word from Crytek on when to expect the first patch for the game: "We are collecting up all the user feedback now and planning patches that will address as much as possible as fast as possible. The first patch will be out in 7-14 days."

:)

Ne sećam se trenutno celog Core dela, moraću da ga odigram još jednom da osvežim pamćenje :p
Znam da sam ja zaglavio na tri mesta u tom delu. Jednom se ispostavilo da je trebalo proći kroz jednu od cevi kroz koju putuju oni plavi zraci. Postoje dolazne cevi, koje te odguruju od ulaza i odlazna koja te uvuče i prenese na drugi deo broda.
E sad... nisam siguran da li je ta cev od prvog trenutka uvlačila, ali ja to nisam provalio ili je u nekom trenutku proradila u tom pravcu.
Postoji deo sa onim force field-ovima koji se pojavljuju i nestaju u pravilnim vremenskim intervalima. Tu je poenta da prođeš do drugog kraja te velike prostorije i tamo se koliko se sećam nađe neki izlaz.
I poslednja stvar koje se sećam je ona prostorija gde se elijeni bude. Tu je poenta izdržati dovoljno dugo i odbijati njihove napade dok se ne popale sve one munjaste naprave. U tom trenutku se otvaraju velika vrata i kroz njih se može pobeći napolje :)
U svim ostalim situacijama treba samo pronaći izlaz koji može da bude na jako čudim mestima u prostoru.

Instalirao sam hotfix i nema vise pucanja textura i slicnih anomalija, a i fps je primetno bolji!:banana:

Odigrah malo više i mogu reći da je ovo bruka dobra igra. 'Bem li ga, nisam pametan da li je mogla bolje da radi na današnjem hardveru ili ne. Vidim najavljuje se patch koji bi mogao da donese još optimizacije kao i drajveri, zbog toga je ipak vredi ostaviti bar još tih mesec dana jer ako imate u nekim lepim podešenjima 23 frejma, 3 frejma više sa drajverima i 3 frejma više sa patchom dođemo do 30 što je lepo:D. Ja je igram u 1280 i texture na high, ostalo sve na medium i naravno isključen AA i ostale stvari. Radi onako, solidno. Fraps nisam uključivao ali radi. Ovo će vredeti odigrati nakon jednog jačeg upgrade-a mada mislim da će se on kod mene zvati PS3:d.

A evo je i ajkula...

Prilozi

• Crysis 2007-11-16 21-13-39-81.jpg
    Crysis 2007-11-16 21-13-39-81.jpg
    28 KB · Pregleda: 162
  • Crysis 2007-11-16 21-13-43-59.jpg
    Crysis 2007-11-16 21-13-43-59.jpg
    30.7 KB · Pregleda: 184
Evo, isto greshka, instalacija nije uspela.
Koje drajvere imate?
Kod mene 7.9
Sad cu probati 7.10

Edit> probao 7.10 isti problem.

Poslednja izmena:
I kod mene je bila greska, ali zato sam odradio update rucno, posto ovo i nije HotFix vec ceo drajver. Odes u device manager, odaberes graficku i opciju "update driver", pa mu kazes da zelis sam da odaberes drajver i uputis ga na c:\ati\XP32-64_8-43-1-1-071113a-055588E\driver\xp_inf (tamo se raspakovao kada si pokrenuo ceo drajver u paketu). Ovo ponovis i za secondary display, a onda odes u folder c:\ati\XP32-64_8-43-1-1-071113a-055588E\CCC i pokrenes setup.exe da bi instalirao novi catalyst control center.

To sam samo jednom doziveo sa ati-jem.
E jesu pajseri:p
Hvala resleru:)

Poslednja izmena:
Vrh Dno