Šta je novo?

Crysis video - mislim, ono... :O

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ToxiC je napisao(la):
@zerbah
e pa vidi nisi bas u pravu!
tipican kontraarument je projekat jedne groopice programera (njih 4-5), Project Offset:
http://www.projectoffset.com/downloads.html

ali ajde da ne spamujemo ovde ;)

"...and thus started the expansion of the Offset team to the 19 developers that are currently involved."

... posle su se skoopili u gomilu :D, poceli su kao malecni team

Taman ce igra da izadje dok sredim komp,7900 gt je valjda bar nekako moci da je gura...

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
Ali prodavace se sve to verovali ili ne :D
Ovo je nesto sto ja mislim da je realno :) ... mada se ipak nadam boljoj situaciji :D
Hoce, prodavace se,2 konfe mesecno na nivou Amerike!:d

Poslednja izmena:
E ovo je stvarno...shotovi su da padnes na guz...al brate preteruju sa ''budzenjem'' severnokorejskih vojnika u pogledu njihove opreme\naoruzanja...prvo SplinterCell3, pa sad i ovde.Mislim sta jos fali?Severnokorejski T-1000?Kad su trenutno aktuelni klise mudzahedini sa bombom oko struka ovo je alternativa?Hi-Tech Korejanci...?
Ali naravno ova igra ima da rastura...

nex999 je napisao(la):
E ovo je stvarno...shotovi su da padnes na guz...al brate preteruju sa ''budzenjem'' severnokorejskih vojnika u pogledu njihove opreme\naoruzanja...prvo SplinterCell3, pa sad i ovde.Mislim sta jos fali?Severnokorejski T-1000?Kad su trenutno aktuelni klise mudzahedini sa bombom oko struka ovo je alternativa?Hi-Tech Korejanci...?
Ali naravno ova igra ima da rastura...

Vec vidim sledece CryTek ostvarenje sa tematikom vezano za lude Srbe koji skakucu po planinama Nezavisne Bosne, a tu je negde i more blizu ... Luka Ploche, hehehe ... Da se kladimo u kamion lubenica ? :D

Crysis 2: Serbs terrorizing natives on Albanian isle in the South Pacific :d

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
Vec vidim sledece CryTek ostvarenje sa tematikom vezano za lude Srbe koji skakucu po planinama Nezavisne Bosne, a tu je negde i more blizu ... Luka Ploche, hehehe ... Da se kladimo u kamion lubenica ? :D
you're on, buster...mada definitivno gubim kamion lubenica

zerbah je napisao(la):
Crysis 2: Serbs terrorizing natives on Albanian isle in the South Pacific
e ovo je extra...
offtopic: mislio sam da smo kao Srbi-terrorsvetskihrazmera nestali sa radara kad ono hladan tus: uhvatih epizodu one jezivo lose engleske serije ''operativci'' na NaziServisu...kad tamo:usred engleske Srbi rasturaju jadne nezasticene britanske vojake i prave pakleni plan...dalje pogadjajte:S: mislim stvarno sta j***no reci?
ontopic:taj FC2 scenario mi je sad sasvim izvestan...

jel' se jos nekom cini da ce Crysis oboriti sve rekorde sto se tice grafike, ali da ce imati shit pricu, i da ce nakako biti suplja?

Pa hoce...prica ce biti shuplja zato sto su trazeci vojnu silu koja ce upasti u sukob sa USA\WorldPoliceForce oko alienskih artefakata\ili sta vec\ kreatori scenarija izabrali SevernuKoreju...Mislim ovako: po logici stvari, sila koja moze da odgovori tom zadatku :d (ole, Lazansky) u bliskoj nam buducnosti (kad se odvija radnja igre) jeste Kina.ALI, posto ovaj naslov (tj, EA Games) NE SME sebi da dozvoli da popije cenzuru na trzistu od milijardu ljudi, izbor je, ma kako bio stupidan-S.Koreja.
Ali, sta sad? Ameri vamo nosace i stealth blabla i teleovo i nanoono a tamo neki odrpanci sa kalasima i loncima na glavi?JOK.S.Koreja ce biti protivteza NATO-u i ne dozvoljava istome da se prosiri i na Kinu...:D
Ali-sve to je vec prezvakano.TomKlensi je vec primarijusDR u tome, al ipak je Splinter ekstra igra.Japanski pandan Klensiju- gosn. Kojime je dosledan: Ameri OK-Rusi: scum.A MGS opet dobar.Tako ocekujem i od ovoga.malo krljanja sa korejancima, pa sa alienima ujedinjenim\razjedinjenim snagama...neka veca ideja se mozda nazire...
A gejmplej uz ovaku grafiku i najavljene features-e bi trebalo da bude mnoogo jak,...

slazem se gameplay ce biti vrhunski, u to nema sumnje, ali prica pomalo smara, ali dobro, sta sad. ne moze sve da bude savrseno.

Vi koji poznajete priču, uputite me malo, o čemu se radi?

Pa valjda je vec bilo reci o tome?
Na neko pacificko ostrvo pada alienski brod a ameri pokusaju da ga se domognu.Kad oni tamo,a ono medjutim: Invazione snage narodnooslobodilacke armije Narodne Demokratske Republike Koreje su stigle prve.I ondak glavni junak, pripadnik elitnoga odreda pravi rsum po ostrvu i pravi hrpe leseva od korejaca sve dok se ne desi sledece: americki nosac aviona biva napadnut od nepoznate sile: Alienski oktopod pravi rusvaj po palubi...
Za dalje ne znam...ali mozda ce glavni junak sad da utepava malo ljude (korejance) a malo aliene...ili ce se snage udruziti protiv invazije svemiraca...

Vanzemaljci su IN :)

Ma shta fali vanzeMljacima, nije bitno ko je i odakle je, vazno da je dobar chovek! :S:

nex999 je napisao(la):
Pa valjda je vec bilo reci o tome?
Na neko pacificko ostrvo pada alienski brod a ameri pokusaju da ga se domognu.Kad oni tamo,a ono medjutim: Invazione snage narodnooslobodilacke armije Narodne Demokratske Republike Koreje su stigle prve.I ondak glavni junak, pripadnik elitnoga odreda pravi rsum po ostrvu i pravi hrpe leseva od korejaca sve dok se ne desi sledece: americki nosac aviona biva napadnut od nepoznate sile: Alienski oktopod pravi rusvaj po palubi...
Za dalje ne znam...ali mozda ce glavni junak sad da utepava malo ljude (korejance) a malo aliene...ili ce se snage udruziti protiv invazije svemiraca...
Narodna Demokratija rulez, naročito u komunizmu. Priča mi deluje sasvim ok. Ne vidim šta je to što odudara. Verovatno će biti i ispričana nešto udarnijim tempom nego u Fearu i sličnim "kažem ti nešto u prvih 20% igre, pa ti igraj, a pred kraj ću ti reći još nešto što i nema baš puno logike sa onim na početku, ali valja nešto ostaviti za ekspanzije" igrama.

@agilni&filipenko: pa ja i nemam mnogo zamerki na pricu (samo ono u vezi korejanaca)...mislim, moglo je gore da bude.
Tipa vanzemaljci u sprezi sa KimDzongIlom i ludim Srbima porobili svet, a nas junak se vraca iz 10-godisnje hibernacije i zajedno sa pokretom otpora oslobadja potlaceni narod...sa sve bacacem reaktivnih subatomskih kuglica i pomeracem kutija...E sad caka su mistriozni portali...:p :p :p...koji cuda cine

Poslednja izmena:
evo tek malopre sam gledao onaj gameplay sa sajma
i mislim da izgleda odlicno ....

dzungla je fenomenalna!
kolko bi samo igara smestio u to okruzenje....

p.s.na sta vas podseca kad lik puca po dzungli onom masinkom? :)

Poslednja izmena:
Pa prema izjavama developera, to im je i bio lajtmotiv za implementaciju ''dinamicke'' vegetacije: rostiljanje po dzungli iz Predatora...

Verujem - to je bio jedan od najjachih trenutaka u jednom od najjachih SF akcionih filmova :)

Mene je odushevio momenat kada lik gleda na palmu odozdo - kako ide svetlost kroz list i oko njega je :zgran:

eh hocemo predatora josh jednom :( ili igru ili film ne biram :D

pa bice nastavak AvsP 2, pa vidis kakav je kraj bio u kecu...naravno bice neki shit najverovatnije ali...Alien novi ako izdje mogu samo da zamislim kao invaziju aliena na zemlju (napokon) i nista vise.

To bi bio 3p žešći. Invazija Aliena, a onda Predatori dolaze i u nizu gigantskih bitaka spašavaju svet. Na kraju, dok ljudske armije gledaju vojske Predatora usrani u gaće i u strahu da su oni sledeći, dolazi princ Predatora i guverneru Kalifornije predaje svečani trofej kao najvećem lovcu kosmosa i dozvoljava mu čast da poslednjim udarcem usmrti kraljicu. Što ovaj i čini, u odelu Konana, svojim Besvetim Mačem. I taman kad se mislilo da je sve gotovo, otvaraju se kapije Obliviona kroz koje kreću da uleću Dedre, ali i dimenzioni portali ka Tamrielu, kroz koje kreću da nadiru vojske Uriela Septima...Nakon hiljada krvavih obračuna, kada je već sve uništeno i nije se znalo više ni ko je pobednik a ko poraženi, na ovaj svet dolazi veliki čarobnjak Mediv, koji otvara prolaz armiji Kairna Bladhufa, nakon čega se nad Zemljom uspostavlja hiljadugodišnja dominacija Taurena. No, nije sve gotovo, jer je spas ljudske rase u proročanstvu da će se nakon hiljadu godina pojaviti heroj iz druge dimenzije, reinkarnacija Lorda Nerevara, o čemu su im govorili Tamni Viljenjaci iz ostataka vojske Uriela Septima.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno