Šta je novo?

Crysis video - mislim, ono... :O

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto je ocito da je nas Driver propustio poentu, odnosno da uvidi bar jedni gresku u svojoj izjavi molim da mu neko skrene paznju na to :D :d :D

offtopic:
Predlazem da se naprave 2 sticky teme tipa:
1. Svi treadovi upropsasteni by Driver - ovde bi trebao da bude samo spisak (rip)
2. Sve sto ste hteli/niste hteli da znate o konzolama, a Driver vas je bez obzira na to smarao :p - e, ovde bi trebao veliki posao. Trebalo bi okupiti u uraditi jedan veliki 'merge' svih izjava naseg Drivera na temu konzola.

Bas je kontraverzan ovaj Driver. Nekad mi zanimljiv (lepo se nasmejem),a nekad smara. Cudna je to biljka :D :d :D

Zashto mora da postoji boss level ? :) God of war koji je bash igra u fazonu gde treba bosovi da budu, ima bossove, ali ne tako da mozesh da kazesh "evo sad ce boss", sve se igra fluidno, kao film, to je jedna od prednosti igre. U GOW ne postoji uchitavanje, igra se zavrshava iz komada, bez loading ekrana.

patch033 je napisao(la):
Posto je ocito da je nas Driver propustio poentu, odnosno da uvidi bar jedni gresku u svojoj izjavi molim da mu neko skrene paznju na to :D :d :D

offtopic:
Predlazem da se naprave 2 sticky teme tipa:
1. Svi treadovi upropsasteni by Driver - ovde bi trebao da bude samo spisak (rip)
2. Sve sto ste hteli/niste hteli da znate o konzolama, a Driver vas je bez obzira na to smarao :p - e, ovde bi trebao veliki posao. Trebalo bi okupiti u uraditi jedan veliki 'merge' svih izjava naseg Drivera na temu konzola.

Bas je kontraverzan ovaj Driver. Nekad mi zanimljiv (lepo se nasmejem),a nekad smara. Cudna je to biljka :D :d :D

Pa shta da radim kad mi dosadno, moram da vas nauchim nechemu :)

driver je napisao(la):
Kapiram da sada branite ulozenu kintu
kapiram da se ponasas tako jadno i pateticno zato sto nemas prebijene pare i u masini ti je mx440 pa se tesis ovakvim komentarima.
kapiram da si jos vise skenjan zato sto ces ps3+hdtv kupiti 2008. :S

:wave:

@Driver: Ja sam samo rekao da je crysis sf/fps, a volim cudovista/vanzemaljce i sl, paljevina sta ces:p
A volim i rokanje istih sa nasim zemaljskim oruzjem, zamisli recimo zveknes vanzemaljca tamo nekim phaserom na marsu(kao u star trek-u, nema emocija), jednostavno nije dovoljno zanimljivo...ovako ga napunis sa olovom i ostalim legurama, nekako je licno.
Mene recimo vise smara fps/ww2, ljudi nisu interesantni toliko, mada FEAR je to promenio...
Inace sam VELIKI fan Metal Gear-a, sto se i vidi, i to bi mozda bio jedini razlog kupovine ps3, ali to je samo jedna igra, koju nazalost ocajno portuju za pc.
I poceo sam da igram na ps1, ali posle pc-a nema vracanja, mrzim da piljim u tv, niska mi rezolucija, nizak refreshrate, mrzim TV.

Poslednja izmena:
1920x1080 nije niska rezolucija ;)

Ser_Zile je napisao(la):
kapiram da se ponasas tako jadno i pateticno zato sto nemas prebijene pare i u masini ti je mx440 pa se tesis ovakvim komentarima.

Zaboravio si da mora da na sve to mora i Yuga da vozi :D i to spustenog :D

Ser_Zile je napisao(la):

Ali koliko je logichno da dam 1000e da bi igrao igre koje su mi bez veze ? Jel ja tebi treba da kazem da nemash prebijene pare zato shto nemash fotoaparat od 2k evra, jer ja ga imam ? :) Ili od 20. godine nemash stan od 75kvm u centru na svoje ime ? Daj bre zile, unesi malo logike u diskusiju :)

E sad poshto si valjda ukapirao shta si lupio, da te informishem da je PS3 preorderovan i bice mi poslat oko 10. novembra, a HDTV se vec razgleda :D

MAD_MUzzY je napisao(la):
Zaboravio si da mora da na sve to mora i Yuga da vozi :D i to spustenog :D

A ti shta vozish ? :D

Poslednja izmena:
Ode thread dodjavola...Slusaj bre Driveru: prvo si poceo sa KillZoneom, a sad ti je u modi God of War???...u kome su realni likovi...mada iz grcke mitologije...koji se sta?Sibaju katanama?Cepaju kung-fu?...sta god.Metal gear?Opet surova realnos' modernog sveta.Odes u grad-Dzinovski robot.Odes na kupanje-opet dzinovski robot...odes u dzunglu-isto...i na kraju pobegnes na severni pol- i gle cuda...
Vanzemaljci su jos i najmanje glupi kao tema...a kome smeta-neka udari po nemcima.Ako nekome smetaju nemci- neka bije japance.Ako I TO smeta, neka bije teroriste.Izbor uvek postoji fps u igrama.UVEK...

@Luc1fer:Brate, na chemu se ti igrash?!? I koliko to koshta??
@All: Vratimo se na temu, jer ovako ce da se (opet) ispljujemo, itd:)
@Driver: Ehm, covece, pa jel' ti dilujesh po komshiluku, kad sve to imash:)
i opet dolazimo do finala diskusije, i jedni i drugi igramo, bacamo pare na PC ili konzole, sve u svemu trgovci prolaze najbolje, jer da bi se lepo igrao, treba cjinta.

Sad ce da se smejete...dolazi moja keva u sobu, gleda u monitor, vidi onog baju iz Crysis-a sa sve rucnim topom, ko ti je taj, lici na Ratka Mladica...

Mada, na momente, mozda je u pravu, onako, iz mladjih dana:)

Ja vozim supersportsku opel korsu, celih 1000ccm, trosi extra malo, provlaci se svuda, '91 godiste:)
Sanjam o Lancia Delti, kao jos neki sa foruma.

Poslednja izmena:
nex999 je napisao(la):
Metal gear?Opet surova realnos' modernog sveta.Odes u grad-Dzinovski robot.Odes na kupanje-opet dzinovski robot...odes u dzunglu-isto...i na kraju pobegnes na severni pol- i gle cuda...

probaj da odigras mgs sve delove od pocetka do kraja i ne preskaci sekvence tj. otprati pricu od pocetka do kraja pa ce ti biti jasno zasto hideo kojima dobija brdo nagrada za pricu svakog dela mgs je art a muceni tom clancy kao najpriblizniji primer nikako da pobegne od hladnog rata (rusi su zlo ameri dobro) pa sada u novije vreme naravno i terorizma (opet su arapi i korejci zlo a ameri + "coalition forces" dobro) i ostalih hollywood gluposti....robot?pa naravno robot japanac je u pitanju probaj to da shvatis kao kada bi imao srpski fps gde je glavni baja u opancima i jeleku a health mu popunjava sljivovica (25%) kajmak (50%) sarme (100%) i suljpa (200% boost/quad dmg :D ) valjda ti je poredjenje jasno sto se mene tice bolje robot nego lots of muscles no brain baje sa oruzjem u ruci koje odvaljuje planine

nex999 je napisao(la):
Vanzemaljci su jos i najmanje glupi kao tema...a kome smeta-neka udari po nemcima.Ako nekome smetaju nemci- neka bije japance.Ako I TO smeta, neka bije teroriste.Izbor uvek postoji fps u igrama.UVEK...

a sta ako necu ni teroriste da bijem?mislim stvarno fps kao zanr je otisao u pm zadnjih par godina i stvarno svaki novi naslov trazi $$$ da bi ga igrao kako ultra quality settings zapoveda a igrati igru na medium/low je isto kao kad bi zdravih ociju gledao kroz - 6-10 dioptriju i uz tone fps naslova ima njih 4-5 koji zazluzuju da se odigraju ostalo je tezak trash crysis izgleda stvarno dobro i posto medju onih 4-5 koje sam nabrojao smatram i far cry nadam se da crytek nece u******i stvar i ici na sminku i ubijanje gameplay-a kombinaciju

I kod hidea ti je: rusi-zlo,a ameri dobro...A MGS3: hladni rat...npr.Al da se razumemo- ja nemam nic' protiv MGS-a...stavise to mi je jedna od omiljenih.(Bar dok nisam otkrio sveopsti sukob PC i konzolaske populacije...)
Ja maximalno gotivim robote...granzort mi je omiljeni.
A sad, ako neces NI teroriste da bijes- sta je ostalo(da izuzmemo cudovista i aliene koji plase drivera): guitar hero!...
predajem se: PS rulez.

E, a da vas posetim sve sta predstavlja skracenica FPS - First Percon SHOTER!
:S: Joj bre, nemoj da nas brukas...;) First Person Shooter...mala ispravka.Oprostite gospodo konzolasi...:D

E, a da vas posetim sve sta predstavlja skracenica FPS - First Percon SHOTER!

LOOOOOOL :D:D:D

Pa zar first person shooter znachi "chudovishta u svakoj igri" ? :) To se odnosi se na nachin igre/pogled a ne prichu :)

Counter strike je first person shooter pa nema ni zivotinju u igri, ali takvih igara je neuporedivo malo. Ajde da je neki odnos pola pola ili trecina za vanzemaljce, trecina za real i trecina za WWII, ali nema bre toga, nema izbora. Evo recimio battlefield koji nema tih problema, ima problema sa fizikom i zvukom (koji su shit:)), tako da pored CSa ne postoji igra (a pogotovo singleplayer) koja je tog kvaliteta bez chudovishta, pa mi je malo neverovatno s obzirom na popularnost CSa, da niko nije neshto poshteno napravio.

A shto se tiche MGSa, PC takvu igru nikada nije imao, niti ce ikada imati pored ovakvih developera invalida. MGS2 port je neuporedivo loshiji od PS2 verzije (ista pricha i sa xbox portom), a to je inache najgori MGS deo.

Poslednja izmena:
Stvarno shta ste zapeli s tim filozofijama u shta se puca... Bitno je da se PUCA! Nijedan ubica nikad nije tolko filozofirao ko vi. Lepo chovek dodje, ubije neshto i ode. Ubijesh, odesh i gotovo. Pa i moja baba bi se vishe naubijala od vas... Od biracha nema...... :d :p

E,da...odred uber vojnika u MGS-u: vampir, riba-koju-nece-metak, debeljko na rolerima...toliko o cudovistima.A, rec je o FPS?...okej.FPS nema pravo da bude diskriminatoran prema cudovistima...
Zaboravljas i na G.R.A.W (pc izdanje-NEMA cudovista, za konzole ne znam), FEAR-vojnici-klonovi, Condemned- psiha...
Naravno-vazno je da se PUCA.

SOCOM je napisao(la):
@Luc1fer:Brate, na chemu se ti igrash?!? I koliko to koshta??

Poenta je da se za manje para na konzolama moze igrati bolje nego na PC-u. X360+Benq3251 su ispod 1500E a to je manje od PC-a sa monitorom koji gura High end igre u istoj rezoluciji... + naravno receiver i zvucnici ali to nije must have vec opcija...

Pre samo nekoliko dana probao sam famoznu Guitar Hero igru koja je jedna od najzanimljivijih i najzaraznijih koje sam probao tako da ostavite gurua na miru :)

Hebote koliko smarate sa tim parama. Imam Semprona sa Asus K8N4, kućište od pre Isusa Hrista (DTK P4), 1 GB memorije, monitor 19" wide kome je rezolucije 1440x900 - jedino mi je skuplja grafička, koja je 7900 GT TOP ali sam nju platio 250 evra, ako ćemo tako, pošto vidim da vi ovde ne računate realne cene po kojima ljudi mogu da dođu do konzola, nego cene za koje se vi snalazite. Znači, monitor + grafička su 550 evra, ploča i procesor 150, i šta sad? A za koliko još svrha mogu da posluže? Da ne pominjem koliko sam para vratio prodajom prethodnog hardvera (što opet uvek spusti cenu apgrejda za 200-300 evra). Ispada sad da su konzole jeftinije? How yes no. A igram sve na totalnom maksimumu u maksimalnoj rezoluciji koju monitor pruža...

driver je napisao(la):
LOOOOOOL :D:D:D

Pa zar first person shooter znachi "chudovishta u svakoj igri" ? :) To se odnosi se na nachin igre/pogled a ne prichu :)

Counter strike je first person shooter pa nema ni zivotinju u igri, ali takvih igara je neuporedivo malo. Ajde da je neki odnos pola pola ili trecina za vanzemaljce, trecina za real i trecina za WWII, ali nema bre toga, nema izbora. Evo recimio battlefield koji nema tih problema, ima problema sa fizikom i zvukom (koji su shit:)), tako da pored CSa ne postoji igra (a pogotovo singleplayer) koja je tog kvaliteta bez chudovishta, pa mi je malo neverovatno s obzirom na popularnost CSa, da niko nije neshto poshteno napravio.

A shto se tiche MGSa, PC takvu igru nikada nije imao, niti ce ikada imati pored ovakvih developera invalida. MGS2 port je neuporedivo loshiji od PS2 verzije (ista pricha i sa xbox portom), a to je inache najgori MGS deo.

Mene recimo smara CS nevidjeno. Zamisli jos igru (a ima takvih, recimo SWAT) u kojoj svaki nivo oslobadjas taoce ... smor nad smorovima. Kad bolje rasmislim tu je i rainbow 6? ... kad se setim koliko je to smaralo. Prodjes 2 misije i nemas vise nikad zelju da igras.
CS je zanimiljviji samo zbog cinjenice da igras protiv nekoga a ne protiv AI-a.
Msilim, ti koji se toliko lozis na radnju i sl. ...
A da zaboravio sam, ima najjacu "fiziku" ...

filipenko je napisao(la):
Hebote koliko smarate sa tim parama. Imam Semprona sa Asus K8N4, kućište od pre Isusa Hrista (DTK P4), 1 GB memorije, monitor 19" wide kome je rezolucije 1440x900 - jedino mi je skuplja grafička, koja je 7900 GT TOP ali sam nju platio 250 evra, ako ćemo tako, pošto vidim da vi ovde ne računate realne cene po kojima ljudi mogu da dođu do konzola, nego cene za koje se vi snalazite. Znači, monitor + grafička su 550 evra, ploča i procesor 150, i šta sad? A za koliko još svrha mogu da posluže? Da ne pominjem koliko sam para vratio prodajom prethodnog hardvera (što opet uvek spusti cenu apgrejda za 200-300 evra). Ispada sad da su konzole jeftinije? How yes no. A igram sve na totalnom maksimumu u maksimalnoj rezoluciji koju monitor pruža...

Znaci konzola je maximum 500E + TV koji svi imaju ili TFT sa PCa ili HDTV koji je totalno drugi trosak jer i on kao i PC ima mnogo namena...

Mene recimo smara CS nevidjeno. Zamisli jos igru (a ima takvih, recimo SWAT) u kojoj svaki nivo oslobadjas taoce ... smor nad smorovima. Kad bolje rasmislim tu je i rainbow 6? ... kad se setim koliko je to smaralo. Prodjes 2 misije i nemas vise nikad zelju da igras.
CS je zanimiljviji samo zbog cinjenice da igras protiv nekoga a ne protiv AI-a.
Msilim, ti koji se toliko lozis na radnju i sl. ...
A da zaboravio sam, ima najjacu "fiziku" ...

Pa fizika je i poenta u cs-u... Najbolji osecaj prangijanja EVER (po meni)! I to 1.6v naravno...
I ne oslobadjash taoce nego prangijash i rollash... A taoci su tu chisto da bi se malo ubrzalo sa rundama... ;)

Poslednja izmena:
Agilni je napisao(la):
A nećete da kupujete igre za PS3?

Hocemo kad ih bude bilo do tad mozemo samo da nagadjamo...

A jel ti kupujes igre za PC?

driver je napisao(la):
Ali koliko je logichno da dam 1000e da bi igrao igre koje su mi bez veze ? Jel ja tebi treba da kazem da nemash prebijene pare zato shto nemash fotoaparat od 2k evra, jer ja ga imam ? :) Ili od 20. godine nemash stan od 75kvm u centru na svoje ime ? Daj bre zile, unesi malo logike u diskusiju :)

E sad poshto si valjda ukapirao shta si lupio, da te informishem da je PS3 preorderovan i bice mi poslat oko 10. novembra, a HDTV se vec razgleda :D
koliko je logicno da dam 2k evra za fotoaparat kad me fotografija uopste ne zanima? da si na mom mestu tvoj komentar bio bio nesto u fazonu "cista je glupost dati 2k eura za fotoaparat kad se slika moze napraviti i sa onim od 150", a od mene tako nesto neces cuti. no dobro vidim tebi ne vredi bilo sta pisati, nastavi da trujes forum....

p.s.nisam ja nista lupio ;)

<offtopic deo>
koliko je logicno da dam 2k evra za fotoaparat kad me fotografija uopste ne zanima?

Pa covece kada ribe vide vredan fotoaparat odmah pomisle da se radi o nekoj osobi koja snima poznate manekenke i onda se zalepe za tu osobu.Posmatraj to kao magnet za ribe :D

BTW Sony je objavio bankrot.

p.s.Ako je driver uspeo da prezivi srcku zbog ove lazne vesti, neka ne brise ovaj mali offtopic post.
<kraj offtopic dela>

Sto se tice cudovista u igri, ja tu licno ne vidim nista lose, mada se slazem da su tu poceli da preteruju i da sada sve vise i vise FPS-ova imaju cudovista.Ali kada se vidi kvalitet doticnih igara(hl2ep1,hl2, cor isl...), onda se na cudovista i zaboravi.

Poslednja izmena:
DjoleNS je napisao(la):
Pa fizika je i poenta u cs-u... Najbolji osecaj prangijanja EVER (po meni)! I to 1.6v naravno...
I ne oslobadjash taoce nego prangijash i rollash... A taoci su tu chisto da bi se malo ubrzalo sa rundama... ;)

A svi koju igraju CS su bili u specijalnim jedinicama pa znaju sta je pravi osecaj prangijanja? Mislim ...
ajbolji osecaj prangijanja ima UT.

Prangijas i rollash? I tako koliko 2-3-6h? Zvuci ekstra, stvarno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno