Šta je novo?

Crysis video - mislim, ono... :O

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The pocetnik je napisao(la):
Pa covece kada ribe vide vredan fotoaparat odmah pomisle da se radi o nekoj osobi koja snima poznate manekenke i onda se zalepe za tu osobu.Posmatraj to kao magnet za ribe :D

Jos kad ga vide sa koznom jaknom upasanom u trenerku :D Doduse nismo se davno videli, mozda je nesto i promenio :D

MAD_MUzzY je napisao(la):
A svi koju igraju CS su bili u specijalnim jedinicama pa znaju sta je pravi osecaj prangijanja? Mislim ...
ajbolji osecaj prangijanja ima UT.

Prangijas i rollash? I tako koliko 2-3-6h? Zvuci ekstra, stvarno!

Dosadni ste vishe sa tim "simulacijama realnosti"... CS meni ima specifichnu i dobru fiziku i kraj priche. Ako po tebi nema onda TEBI nema. Meni je bitno da mi je zabavno.. A cs mi je zabavan i dize mi adrenalin. Tebi je dosadan i shta sad? Igraj sta ti se igra.

Jos kad ga vide sa koznom jaknom upasanom u trenerku :D Doduse nismo se davno videli, mozda je nesto i promenio :D
:D

LUC1FER je napisao(la):
Poenta je da se za manje para na konzolama moze igrati bolje nego na PC-u.

Upravo tako. Sta mislite koliko kosta jedan high-end PC za max. uzivanje u igrama na 24" u 1900x1200 sa 2 graficke u SLI/CF-u i jos monitor? Bez 3-4k evra u dzepu nema meraka :)
Uporedite to sa cenom Xboxa360 ili PS3 + HDTV i videcete da je matematika na strani kozola. A de ne spominjem nadogradnju PC-a svakih godinu ili manje dana da bi ste mogli da terate sve najnovije igre. Ipak PC ima prednost u tome sto moze da posluzi i za milion drugih stvari sem za igranje, ali onaj ko kupuje PC samo radi igranja nije briga za to, mada moze da nauci programiranje, dizajn ili video montazu pa da isplati tak PC i da jos zaradi za novi!
Konzole isto imaju jednu veliku prednost a to je dugovecnost - najmanje 5-10 godina necete morati da je menjatete do izlaska sledece generacije. A kakav ce biti danasnji high-end PC za 5 i manje godina?
Po meni, konzole bi bile u ogrooomnoj prednosti da ime se doda podrska za misa i tastaturu i da se pocnu raditi online RPG igre za njih. Tada bi cak i oni najveci protivnici igranja na konzolama presli na njih kao igracku platformu.

Pozdrav!

colt je napisao(la):
Konzole isto imaju jednu veliku prednost a to je dugovecnost - najmanje 5-10 godina necete morati da je menjatete do izlaska sledece generacije. A kakav ce biti danasnji high-end PC za 5 i manje godina?
:d :d :d i opet :d

A što da ne uporedimu današnju novu konzolu, pa čak i PS3 za 5-10 godina, sa prosečnom PC konfiguracijom za... ma za dve godine... opet :d

Poslednja izmena:
...i opet ce da bude ko ipre: neke PC igre redom imaju KRS grafiku samo zato sto su portovi sa konzola.uzas

Poslednja izmena:
colt je napisao(la):
Po meni, konzole bi bile u ogrooomnoj prednosti da ime se doda podrska za misa i tastaturu i da se pocnu raditi online RPG igre za njih.
Pa dodaju se...
colt je napisao(la):
Tada bi cak i oni najveci protivnici igranja na konzolama presli na njih kao igracku platformu.
Mislis?:trust:

I da... Jos jedan thread o VRHUNSKOJ igri koja tek treba da izadje, ispljuvan i zapaljen takav flame da nemoze niko da ugasi do nekog drugog moderatora.

Jedan predlog, ali ozbiljan. Da se ubuduce, ako thread o nekoj igri ne pocinje sa "PSx: (naslov igre)" driver ne ukljucuje i ne mesa u njega. Ionako igre ne igra na PC-u, sta ima da se mesa i komentarise onda???

Molim moderatore i administratore da ozbiljno razmotre ovaj predlog, stvarno preteruje!

Poslednja izmena:
Ima li potrebe gasiti thread?
Nije mi jasno kako se možete još uvijek paliti na njegove izjave, i to jedni te isti po ko zna koji put raspravljate o istim stvarima? Imam osjećaj da on to nekad namjerno radi? Ja se s njim ne slažem kao niti 95% ljudi na forumu. Treba li više šta reći?

Xeg je napisao(la):

Ako bude dobra ponuda igara koja ce podrzavati misa i mislim da ce preci osim ako imaju love pa uvek mogu da imaju "all the latest, all the greatest" PC za igre

Mislis da za konzole nece trebati love??? :trust:

Poslednja izmena:
Naravno da ce trebati lova za kupovinu igara, ali zato ne moras hardver, tj. samo konzolu da menjas svakih godinu dana ili manje kao na PC-u. Pa i PC igre moras da kupujes, zar ne?
Na kraju krajeva, za sve u zivotu treba lova... :)

Za one koji su zaboravili mali potsetnik, naslov threada - "CRYSIS video..."!

Tacno tako.
To za CS je upuceno onima kojima je sve ostalo loshe zato sto je CS sper realan.
Nije sve ostalo lose zato sto je CS realan,vec zato sto je super zarazan i najigranija je online-lan igra,takmicarski duh,adrenalin,ludilo-zezanje...:d

Somilic je napisao(la):
Nije sve ostalo lose zato sto je CS realan,vec zato sto je super zarazan i najigranija je online-lan igra,takmicarski duh,adrenalin,ludilo-zezanje...:d
Ma realan je CS do j***. Posebno kada te ubije lik pucajuci kroz kamen debljine 1 metar. :crash:

zadnjih 20ak postova nemaju veze sa samim threadom ,spominjete sve sem doticne igre:p

p.s. neki su stvarno gadno ozracili

Poslednja izmena:
Ja za to nisam kriv... :)
Drugi su poceli, ja sam samo dao konstruktivno misljenje :)

Poslednja izmena:
/offtopic

/sarkazam ON
najbolje da organizujemo administrativnu komisiju da utvrdi u nizu od 150 sednica, ko je kriv, zasto je kriv, zasto nismo osvojili WC2006, zasto nestaje vrabaca i ko je zasr*ao ovu temu. Onda bi ta komisija trebala da posalje svim chlanovima bencha jedan mail od 10MB i to nekoliko puta, samo da stvorimo mogucnost stvaranja nove komisije za spamovanje foruma, koja ce slati 100MB spamova dnevno...

u Srbiji svi jure krivca (koga nikad ne ulove, ali who cares...), smaraju sta bi mu uradili da su ga uhvatili, chak i ako ga uhvate proces osude traje tako traljavo i smoreno, da se zaboravi i cilj i svrha svega.

/sarkazam OFF
niko da se seti da ispravi stvar.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno