jesam ja jos davno rekao da ono 2007 u nazivu znaci i godinu izlaskagx-x je napisao(la):ma sve sto treba da bude dx10 ce cekati Vistu, logicno. ako kazu (lupam) UT2007 ce izqaci u septembru, znajte da ce biti odlozen i ocekujte ga posle izlaska Viste.
da samo ni napolju gomila ljudi nema dobre kompove, a tamo mozes za 30$ da uzmes 9700 ili slicnu kartu, a ovde ne treba se uopste cuditi sto se 95% ljudi igra na kartama cija je trzisna vrednost ~50e ili manje (nekad i svega 1/3 od ovoga)...Falcon je napisao(la):Ja bih onemogucio pokretanje igre na svemu sto ne zadovoljava navedeni Minimum requirements, samo zato da bi takvima zatvorio usta na vreme. Ispostuj minimum, ako nemozes, nemas sta da trazis. Surovo, al' takav sam :-devil-:![]()
Falcon je napisao(la):Ja bih onemogucio pokretanje igre na svemu sto ne zadovoljava navedeni Minimum requirements, samo zato da bi takvima zatvorio usta na vreme. Ispostuj minimum, ako nemozes, nemas sta da trazis. Surovo, al' takav sam
Izdavaci tu ne bi nista izgubili, ili mislis da original igre kupuju ljudi koji poseduju graficke kartice koje kostaju manje od cene originale igre.Typhoon.X je napisao(la):To bi bilo surovo samo po tvoj dzep da si izdavac... Poshto ovako ce igru kupiti i oni koji ne mogu da je igraju, pa kad se budu zalili shto im ne radi sa njihovim kantama, ti mozesh jednostavno da kazesh "pa lepo sam vam rekao " i tapnesh se po dzepu![]()
![]()
ih bre pa granica je na foto realizmu pa cak i daljezerbah je napisao(la):Broooka! Kada pogledash ove shotove shvatash koliko josh moze da se uradi da bi se povecao nivo realnosti u igrama - pazi samo kako je dobar motion blur u shotu sa velikim alienom ili depth of field efekat na shotu sa pushkom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari