Mene ipak zabrinjava sto ni 8800gt nije dovoljan za 1680x1050 na medium podesavanjima..
q6600
4gb rama
8800 gts 320 (sve na defaultu)
vista x64, sa poslednjim whql drajverima, nisam stigao da probam ove beta
1024x768 sve high, igrivo, nisam merio fps, ali rekao bih da ima 30tak fps
tako da ne znam kako ovi sa nv8600/radeon2600 kazu da im leti/klizi?ili kod mene nesto ne valja
![]()
Ubedljivo "najbolji" review crysis demoa
http://www.youtube.com/watch?v=CAoa_VeBDvM
obavezno odgledati!!!
Meni te dve slike izgledaju isto, mada ako cemo realno sta treba i da se razlikuje? Nema nigde vode, sunca kroz krosnju drveta, refleksije onih ostrva na vodi. Treba tako uporediti. Opsti utisak je da oni tu nesto DEBELO muvaju. Pa refleksije ostrava je bilo u FarCry-u, a on je samo dx9.0 naslov. Nema ni SM 3.0 (racunam bez kasnijih budzenja jer je i pre njih bilo refleksije ostrva, samo nije bilo HDR), a imao je tu refleksiju svega u vodi, a sta oni sada nama "propovedaju"? Da bez SM 4.0 nema refleksije istih? Samo Very High u DX10. Pa to lici na Call of Duty 2 i njegov tzv. dx9 modu (smesno) i onaj sneg koji je padao samo u njemu, a kao u DX 7 ne moze. Nije nego! Ko je igrao The Thing seca se kakav je sneg tamo padao. 3x bolji nego u Call of Duty. Ovi sada isto "mudrojeb*su". SMESNI SU! OVU NJIHOVU *******ICIJU, ZAJEDNO SA M$ NA CELU NE MOGU DA "SVARIM"!Pazi sad ovo ... Uhvatio sam dva shota ... jedan u DX10 (Very High Settings All) i drugi DX9 sa DX10 Look tweakom ...
DirectX 10 :
DirectX 9 + DX10 Look Tweak :
Ta ograda u prvom planu izgleda mi detaljnije pod dx9 :S:. Isti izgled maltene uz mnogo bolje performanse na XP-u ... Kakvi su ovo shamari za M$, prosto boli
Mozda bih trebao na vise razlicitih mesta da ih uhvatim, ali i ovo dovoljno govori, nadam se
Ovi iz Cryteka se nisu bas mnogo potrudili da onemoguce ovakvu blamazu i omalovazavanje directX 10-ke
Zao mi Viste, tako je cakana :d
Ubedljivo "najbolji" review crysis demoa
http://www.youtube.com/watch?v=CAoa_VeBDvM
obavezno odgledati!!!
Po pitanju DEMO-a dovoljan je. Posto sam ga igrao na mojoj konfiguraciji odgovorno tvdrim da je sasvim igrivo na 30fps, a toliko imam na 8800GTS u 1680x1050 sve na HIGH!!!:smash:
Na www.nvnews.net ,i jos drugih stranih foruma, pa i ovde na benchu naravno, su dosli do zakljucka da ovde to nije slucaj, tj, da svi efekti koji su u meniju rezervisani za DX10/Vistu mogu pomocu prostog tweaka da se koriste na Xp-u...Krajtek je ostavio tu mogucnost, slucajno ili ne.Meni te dve slike izgledaju isto, mada ako cemo realno sta treba i da se razlikuje? Nema nigde vode, sunca kroz krosnju drveta, refleksije onih ostrva na vodi. Treba tako uporediti. Opsti utisak je da oni tu nesto DEBELO muvaju. Pa refleksije ostrava je bilo u FarCry-u, a on je samo dx9.0 naslov. Nema ni SM 3.0 (racunam bez kasnijih budzenja jer je i pre njih bilo refleksije ostrva, samo nije bilo HDR), a imao je tu refleksiju svega u vodi, a sta oni sada nama "propovedaju"? Da bez SM 4.0 nema refleksije istih? Samo Very High u DX10. Pa to lici na Call of Duty 2 i njegov tzv. dx9 modu (smesno) i onaj sneg koji je padao samo u njemu, a kao u DX 7 ne moze. Nije nego! Ko je igrao The Thing seca se kakav je sneg tamo padao. 3x bolji nego u Call of Duty. Ovi sada isto "mudrojeb*su". SMESNI SU! OVU NJIHOVU *******ICIJU, ZAJEDNO SA M$ NA CELU NE MOGU DA "SVARIM"!
Pa ne znam , po vecini testova 8800gt ima od 20-30fps na 1680x1050 sve high ,a meni to nije zadovoljavajuce a ultra high AA i AF da ne pominjem .
Na www.nvnews.net ,i jos drugih stranih foruma, pa i ovde na benchu naravno, su dosli do zakljucka da ovde to nije slucaj, tj, da svi efekti koji su u meniju rezervisani za DX10/Vistu mogu pomocu prostog tweaka da se koriste na Xp-u...Krajtek je ostavio tu mogucnost, slucajno ili ne.
Dil sa m$-om je ispostovan, ali su sa druge strane ostavljena otskrinuta vrata... :d
Ljudi jel igra ovo neko na Ati-ju?! Kod mene, bilo koja da su podesavanja ili drajveri, konstantno pucaju teksture! Ne razumem, isti problem imam i sa Far Cry-em a sve ostalo radi dobro.
I šta sad? Mi na Atiju kekec u dupe! Ja jesam Ati fan ali ima da prebegnem u zeleni tabor... Svaki put kad neshto novo izadje ja cekam mesec dana da Ati napishe drajvere da bih ja imao sliku na monitoru, za pocetak...I meni pucaju texture...cekamo nove drajvere...
I šta sad? Mi na Atiju kekec u dupe! Ja jesam Ati fan ali ima da prebegnem u zeleni tabor... Svaki put kad neshto novo izadje ja cekam mesec dana da Ati napishe drajvere da bih ja imao sliku na monitoru, za pocetak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari