Pa naravno, na 17in je 1024x768 zakon.
Zato mi se i ne uzima veci monitor jer veca rezolucija monitora npr. za neki normalan rad odmah sto se igara tiche vuce i jacu grafiku u toj nekoj odgovarajucoj rezoluciji.
Ljudi ne znam zasto instalirate te nove drivere 169.02 kada su oni izbaceni zbog 8800GT i nemaju ama bas nikakvu razliku u odnosu na 169.01 osim te podrske za 8800GTOstaje da benchujem sa 169.02
Jesi probao mini-gun, a gaus je perverzija:-devil-:
sto ne uzmes 14" da ti stoji pored za igre ? Znas kolko bolje rade u 800x600 !Jos bolje, uzmes PSP i ne razmisljas uopste, kome jos treba ekran od preko 10" dijagonale.. :wall: Daj bre wibe, preterujes. Sad ti kao ispadas pametan sto imas akvarijum od 17" (bez uvrede), a u sustini je probelm sto nemas para za bolji ekran, a neces makar koji LCD pa eto kao znas kako je super gledati u sliku A4 formata i igrati igre na toj povrsini. Bilo nekada davno ali vremena se menjaju...
Po tome testu je na GTS 320 jedva igrivo u 1280x1024 na medium, tj. min FPS je prenizak.Evo ga jos jedan in-depth review 8800GT. Benchmarkovan u Crysisu i UT3 pa mozete da vidite kako ce da radi u novim enginima, jos su uporedjivali i GTX, GTS (640 + 320), 2900XT.
http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQxMCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==
Po tome testu je na GTS 320 jedva igrivo u 1280x1024 na medium, tj. min FPS je prenizak.
Hehe testirano na MP beti na sirotim englezima i fincima![]()
Nije to, ako misliš na ono AI što stoji u paleti sa desne strane, po defaultu nije žuto i ne radi kad je tako, probao sam i kad je žuto
Gore u opcijama pod game ima i Enable Physics/AI ali ne radi i kad se to checkira, tada dole svijetli žuto Physics/AI tako da to valjda svijetli kad je uključeno a ne kad je isključeno, ali ajkula i dalje ne mrda a u helikopter ne mogu da uđem.
Da li vama izbaci listu errora kad učitate ovu mapu iz Demoa?
Da li je neko uporedio zahtevnost Dirt-a sa Crysisom, mislim da je Dirt trenutno najzahtevnija igra na sceni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari