Šta je novo?

Crysis demo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos jedan , mislim u odnosu na ono predhodno, milina je odigrati demo :):type::)
(malko sam smanjio rez. original je 1680:1050:smoke:)

Prilozi

• Crysis 2007-10-29 00-21-58-92.jpg
    Crysis 2007-10-29 00-21-58-92.jpg
    235.9 KB · Pregleda: 141
Ono sto sam primetio je da na los fps najvise uticu podesavanja vezana za vegetaciju. Uspeo sam da ubacim jos par stvari bez velikog uticaja na performanse, ali mi je potrebno jos malo vremenja za dodatno poliranje i optimizaciju.:p Tweak release date: 29.10.2007. negde posle 16h. ;)

Poslednja izmena:
Ono sto sam primetio je da na los fps najvise uticu podesavanja vezana za vegetaciju. Uspeo sam da ubacim jos par stvari bez velikog uticaja na performanse, ali mi je potrebno jos malo vremenja za dodatno poliranje i optimizaciju.:p Tweak release date: 29.10.2007. negde posle 16h. ;)

I ovo je extra do sada, ja sam stavio sve na high osim senki (medium) i radi super !
....ostaje nam da cekamo release :d:d

upravo tako, kamenje iz textura se moze videti na plazi pored onih velikih stena.

Apsolutno tacno , ali ti si trazio kamenje ! ;) Ok mozemo traziti izgovore ali igrivost je mnogo bolja
iako se moramo odreci nekih stvari (po meni nevaznih...)

Poslednja izmena:
Evo kamenja :p ... Shading Fajl: r_UsePom=1
POM.JPG
Bas me zanima koji od efekata jos nedostaju pod XP-om i DX9... :D ? Ne bi me ni zanimalo da Vista nije bulja za igre...

Poslednja izmena:
Modovanje je super :) ...uvek volim kad developeri ostave "otvoren" engine.Tako da svako koga to interesuje moze da prilagodi igru svojim afinitetima...mene recimo nervira motion blur, ali mi se ne skidaju neka druga setovanja...
@Ji: evo su setovanja i custom cfg file.Bas me zanima kako ce sa tvojim procesorom da se pokaze GTO.
setovanja2.JPG

Pogledajte prilog CVarGroups.zip

Poslednja izmena:
:D ahaha, pa i kod mene stabilnih 15 :d (ne racunam cutscene i eksplozije, tu je bedak najveci)
Al gledaj na to sa vedrije strane: picis sa skoro svim setovanjima na high :p
Doduse, posle nekog vremena zna da zaboli glava LoL...al netju da spustam nis' na low... BRE.

Poslednja izmena:
pa sta da radim sa 15fps-a, da gledam u kamenje i teshem drvece? :)

Pa naravno! :D Ja sam presao demo na medium/high u 1024, al sad blejim na grafiku i jurim krabe :p
E da, ovo su very high podesavanja...i igra je breathtaking...ali kako niko nije srecan sa performansama, ovo je jos i uspeh...

Poslednja izmena:
jel igra neko ovo u dx10 a da nema ultru? :d

cisto da znamo moze li se nesto lepse videti i na slabijim grafuljama

Evo prešao sam i ja Demo na Radeonu 9600 i Bartonu 2800+, screenshotove necu da stavljam da mi ne biste zavidjeli i isfuravali se kako to kod vas lošije izgleda i sporije radi.

Kao sto su drugi rekli dosta liči na FarCry, i terenom i atmosferom, po meni i zvukovima/muzikom, možda i kretanjem protivnika, vozio sam se džipom i gliserom, osjecaj je potpuno isti kao u FarCry ali je dodano da se može prebacivati u položaj mitraljesca, na suvozačevo mjesto, pa i pozadi (čemu god to služilo), što se uostalom vjerovatno svi već vidjeli.

Od onih fazona najviše sam koristio cloack.

Na kraju je kod onog zaleđenog broda bila neka animacija i mislio sam da je tu kraj ali se igra zaglavila pa sam išao na End Task, valjda je tu kraj, pri tom sam vidio da je tada Crysis uzimao blizu 500 MB RAM memorije.

Da li je neko probao editor Sandbox2? Nalazi se u Sandbox2 Installer direktoriju čijom instalacijom se dobije Editor.exe u Bin32 direktoriju, u njemu se može kreirati mapa a može se učitati i ova iz demoa. Da li je to full verzija editora? Samo je 16 MB. Zanimljivo da ga daju, ali i dobro. Posebno ako bi neko sastavio neki tutorial za njega a ne sumnjam da će toga biti, već ima nekih manjih "korak po korak" savjeta na nekim forumima.

Sve u svemu zadovoljan sam. Dobar FarCry klon ne može biti loš. Zanima me koliko će biti dugačka finalna verzija, ako bude kao FarCry biće sjajno.

Evo prešao sam i ja Demo na Radeonu 9600 i Bartonu 2800+, screenshotove necu da stavljam da mi ne biste zavidjeli i isfuravali se kako to kod vas lošije izgleda i sporije radi.
Kralju!!:D Eto ljudi culi ste,ne treba vam Ultra vecj 9600:D:d

Predjoh demo u 800 medium i radi bedno ali nisam hteo totalno da osakatim detalje:S:[Igrah je i kod druga na svim detaljima u 16x10 i grafika izgleda bolesno dobro] u svakom slucaju igra mi se jako svidja,jos kad bi full verziju jos malo ispeglali za 6600gt:D bilo bi super.

Poslednja izmena:
Istina je da je stvarno bezobrazluk da igra secka na najskupljim masinama trenutno, ALI ovo je zaista nesto najlepse sto sam video u igrackoj industriji! Po ovim slikama sa najvecim podesavanjima i Direct X 10, ono zaista NEVEROVATNO DOBRO IZGLEDA! Za dve, tri klase bolje od svega ostalog... Mada, na svim ostalim podesavanjima izgleda kao igre od pre 2, 3 godine...

Malo je potrajalo , hteo sam reci (posto vidim da imas dsl vezu) da si za ovo vreme mogao skinuti sa npr. Gamespota i odigrati igru,al nema veze. ;)

Osim sto je grafika neverovatna, AI korejanaca je za neku drugu pricu, znaci takve morone nisam dugo sreo u igricama, ne znam hoce li se pojavljivati kasnije ali prepucavanje sa njima je kao " taking candy from the baby ".
Takodje je li neko probao da skine nekog sa malo vece razdaljine, onom Default puskom ne mozes vola pogoditi a i kad pogodis nema nikakve stete.

Ne svidja mi se sto mozes da sednes u dzip i predjes maltene sve, a korejanci umesto da se posakrivaju u zelenis iskacu ispred tebe da ih nanizes kao kokoske

mislim takodje da je promenu Suita tesko uraditi u samoj borbi kad je najpotrebnije, znaci ovaj princip podrazumeva " cesti " load gde ces moci da predvidis kretanje i koristis mogucnosti suita :trust:

na kraju mislim da ce Crysis biti Game of the Year ali sama grafika ne moze opeglati sve nedostatke.

Malo je potrajalo , hteo sam reci (posto vidim da imas dsl vezu) da si za ovo vreme mogao skinuti sa npr. Gamespota i odigrati igru,al nema veze. ;)

Ma kasno sam se javio.Posto sam morao malo da odigram.Ali zanimljivo je to da su popravljene fajle.A i bilo ih je mnogo(200 mega).Da se zna za ubuduce:)

Igra je lepa, radi OK, podesavanja sve na high, samo senke medium u 1440X900, nema nekih trzanja, sem u bas ekstremnim scenama. Cak jos uvek nisam instalirao nove drajvere.
Malo se AI gubi, recimo nakon scene kada nailaze na mrtve vojnike, nisam odmah nastavio dalje, vec sam puskarao po drvecu. Posle 2-3 minuta nailaze Korejanci,pucaju po meni kao sumanutu, meci prolecu pored glave onog crnca, a on ni ne trepce.
Takodje, malo je bezveze sto deblje drvece ne moze da se presece duzom paljbom.

...Takodje je li neko probao da skine nekog sa malo vece razdaljine, onom Default puskom ne mozes vola pogoditi a i kad pogodis nema nikakve stete...

Jedino ti je ova na mestu :p

Najveca zamerka upravo na daljinu i "slabljenje" metka :S: Kao da pucas kroz vodu, meci gube snagu s povecanjem rastojanja. Sa velikog rastojanja (grubo, preko 50 metara), Koreanci ne padaju ni posle nekoliko uzastopnih pogodaka u glavu a uredno ostaju bez kacketa/slemova :trust:

AI jeste malo "tanak", to sam primetio jos dok su isli traileri za Crysis ali je i za ocekivati, ipak je ovo prvi nivo. Pa i u FarCry, na pocetku igre, neprijatelji nisu bili neki izazov da bi se kasnije prica poprilicno promenila (osim ako niste igrali na easy).

Jeste provalili sleep dart? ;)

Sinoc sam odigrao jednom u Splinter Cell fazonu, prigusivaci i laserski nisani na pistolje, cloak i po metak za uvo ,) Drugi put se rokalo kao za vreme iskrcavanja na Normandiju :-devil-:

Jedino ti je ova na mestu :p

Sinoc sam odigrao jednom u Splinter Cell fazonu, prigusivaci i laserski nisani na pistolje, cloak i po metak za uvo ,) Drugi put se rokalo kao za vreme iskrcavanja na Normandiju :-devil-:

ja ubijam samo na ovaj nacin, lomljenjem vratova:)

Prilozi

• Crysis_2007-10-28_06-01-19-73.jpg
    Crysis_2007-10-28_06-01-19-73.jpg
    263.6 KB · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
Kralju!!:D Eto ljudi culi ste,ne treba vam Ultra vecj 9600:D:d

Predjoh demo u 800 medium i radi bedno ali nisam hteo totalno da osakatim detalje:S:[Igrah je i kod druga na svim detaljima u 16x10 i grafika izgleda bolesno dobro] u svakom slucaju igra mi se jako svidja,jos kad bi full verziju jos malo ispeglali za 6600gt:D bilo bi super.

Pa, kad ce ta Ultra iz potpisa da stigne ? :)

Zaista izgleda prelepo.
A da nisu ovo bagovi sa mecima i slemovima, ipak je bezveze.
Pa kako da utepamo nekog zahebanog aliena iz daljine....
Videcemo, ima tu jos da se ispegla stosta do izlaska.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno