Malo sam experimentisao sa fajlovima iz "CVarGroups" foldera i dobio neverovatno dobre performanse sa gotovo neprimetnim gubitkom kvaliteta "DX10" moda. Raspakujte folder u npr."E:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config" i pokrenite igru sa svim setovanjima na high, osim volumetric, particles i shadows koji su na medium (bar kod mene).
MOZDA SAM PROPUSTIO, A KAKO POKRECETE BENCHMARK u Crysis-u.
MOZDA SAM PROPUSTIO, A KAKO POKRECETE BENCHMARK u Crysis-u.
Ma nema ni u jednoj igrici, niti u nvidia panelu :S:
Dakle postoje 1680x1050, 1280x1024, 1280x960..........
Ma nema ni u jednoj igrici, niti u nvidia panelu :S:
Dakle postoje 1680x1050, 1280x1024, 1280x960..........
ove zadnje 169.01. XP SP2 svi update.
@Gorane evo isti screen, opet veci fps http://img230.imageshack.us/img230/8447/crysisyi0.jpg nije bas ista trebao sam se jos malo odaljit
Ova bi trebala da je identicna http://img220.imageshack.us/img220/3187/cryte6.jpg
Evo instalirao sam 169.01, malo poboljsanja mada josh uvek lose :S:
Evo instalirao sam 169.01, malo poboljsanja mada josh uvek lose :S:
opali shot u istim uslovima kao i onaj prvi sa vodom ... gde imas 17fps ... i ista setovanja
Au, mrzi me da gledam sta si radio, ali sad uz istu frejmazu igru teram na 1280x7... a izgleda ludacki dobro.Pre toga sam isprobao very high tweak (plus sto je dosta stvari bilo na medium) i dobio konstantan jednocifren framerate...Ovo sad je neuporedivo bolje.Imadem i sunshaftsMalo sam experimentisao sa fajlovima iz "CVarGroups" foldera i dobio neverovatno dobre performanse sa gotovo neprimetnim gubitkom kvaliteta "DX10" moda. Raspakujte folder u npr."E:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config" i pokrenite igru sa svim setovanjima na high, osim volumetric, particles i shadows koji su na medium (bar kod mene).
Pa to je to , isti shot jedino sam mozda bio korak nazad? Ali mogu ih napraviti jos ako treba..
Malo sam experimentisao sa fajlovima iz "CVarGroups" foldera i dobio neverovatno dobre performanse sa gotovo neprimetnim gubitkom kvaliteta "DX10" moda. Raspakujte folder u npr."E:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config" i pokrenite igru sa svim setovanjima na high, osim volumetric, particles i shadows koji su na medium (bar kod mene).
nije isto ...
niti doba dana, niti detalji ...
Jesi i to sam uradioPa jesam ti rekao da napravis custom rezoluciju ...:wall:
evo kako izgleda sa CvarGroups Jovilandovim podesavanjima. Fps mozda i veci nego prije a izgleda bolje u odnosu na def podesavanja. kao neki mutant DX9 i DX10
http://img512.imageshack.us/img512/778/c22503079ql2.jpg
Evo jos jednog za nijansu zahtevnijeg, ali i dalje igrivog DX10 tweak-a sa boljom fizikom, 3D talasima, meksim prikazom i bez misterioznog nestajanja leseva.![]()
Moguce je modifikovati fajl "E:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config\CVarGroups\sys_spec_PostProcessing. Samo ove stavke stavis = 0 i dobijes koliko toliko bolje performanse bez gotovo ikakve vizualne promene.
[3]
r_DepthOfField=2
r_MotionBlur=0
r_sunshafts=1
r_UseEdgeAA=0
r_Flares=1
r_Coronas=1
r_colorgrading=1
r_GlowScreenMultiplier = 0.2
Ja opet vrtim istu sliku (detalji su maalko losiji) ali je zato frame rate znatno boljiSvaka chast Jovyland !!!
Haha, kako je vegetacija proredjena, a i to vise ne lici na ono na sta treba da lici ... Mislim, ljudi, ne zavaravajte se, nema tu magije, gasis, smanjujes, degradiras, i to je to![]()
Ajde odradi neki shoot gde se kamenje iz tekstura vidi kao 3D objekat, pa ves videti da toga nema sa Jovyland-ovim fajlovima, dok sa onim prvim koji je valjda Starac postavio ima.
Sa Jovy-ovim kad odradis shoot na istom mestu u DX9 modu i njegovom "DX10" modu nema razlike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari