@stilgar
Na 6850 is uključio AA, zbilja zanimljiva strategija.
Znam, *** do sad sam sve naslove gurao na ultra high AA, mlsa, ceo fazon sa 35-40+fps-a, ovo je prva igra(od igara koje volim) sa kojom to ne mogu.....@Stilgar.
Nemoj pogresno da me shvatis, ali stvarno si preterao sa podesavanjima na toj karti(6850), ne znam sta ocekujes od nje! Smanji aa, stavi FXAA, a na medium stavi bar objects i shading, i da vidis kako ce da ti "poleti".
@Kal El
Da te ne zeza SLI. Jesi probao da ga trenutno iskljucis pa da probas. Eventualno da u system.cfg ubacis "r_MGPU = 1", to ti je da forsiras u igri multi gpu support.![]()
A ja izgleda ni da je pokrenem. Pokaze mi sliku od narodnog lekara i nista se ne desava dalje...
kako ljudi znaju da *****ju po forumu o tome kako im sve radi super i onda dovode u zabludu druge ljude sa slicnim masinama. To bih tako sankcionisao opomenama da sve prsti. ok subjektivan osecaj da nesto , nekome radi dobro, ali kad lazu za fps to mi jako ide na zivce. Ili ono kad kace slike u nezahtevnim deonicama, da se vidi kako im je visok fps lol...detinjarije. al sam se sad iznervirao cu da brojim do deset![]()
Evo ovako, od igara koje ja igram(posto sam to jel i naveo u postu o kom pises)su BF,MoH, COD, Crysis, FarCry, Mass Effect, Dead Space, sve navedene igre sam pokretao sa svim NA ultra, AA, sve sto ima da se ukljuci do ove, kad stignem na livadu kacim shotove.Nešto u sumnjam u tu tvrdnju ali ok.
Ako si na mene mislio, lepo odaberi jednu od navedenih gore, dodjes lepo do mene, proveris tvrdnju i gotovo, trenutno su mi instalirani FC3 dead space 3 i crysis 3, za ostale ce se snadjemo, odaberi deonicu u kojoj mislis da nemam sa svim ukljucenim ispod 35-40fps pa da brojimo zajedno.kako ljudi znaju da *****ju po forumu o tome kako im sve radi super i onda dovode u zabludu druge ljude sa slicnim masinama. To bih tako sankcionisao opomenama da sve prsti. ok subjektivan osecaj da nesto , nekome radi dobro, ali kad lazu za fps to mi jako ide na zivce. Ili ono kad kace slike u nezahtevnim deonicama, da se vidi kako im je visok fps lol...detinjarije. al sam se sad iznervirao cu da brojim do deset
btw finalni bos je besmrtan, tako da fix nije uredu kako god okrenes
Upravo tako! Koliko puta sam se naslusao price o glatkom igranju, "ma ne trza mi uopste", "sve leti" ! Kad odem da vidim a ono uzas blagi, ponekad se divim i zavidim tim ljudima sto ne primecuju razliku igrivosti i neigrivosti. I da, bas zbunjuju okolo ljude sa slicnim konfiguracijama. c c c c c c:smash:
pazi ali takve stvari su dosta retke na stranim forumima, sto dosta govori o nama i nasem ******om mentalitetu...Upravo tako! Koliko puta sam se naslusao price o glatkom igranju, "ma ne trza mi uopste", "sve leti" ! Kad odem da vidim a ono uzas blagi, ponekad se divim i zavidim tim ljudima sto ne primecuju razliku igrivosti i neigrivosti. I da, bas zbunjuju okolo ljude sa slicnim konfiguracijama. c c c c c c:smash:
ne druze, da sam na tebe direktno mislio citirao bih te , ali jesam mislio na svakog ko se u tome prepoznaEvo ovako, od igara koje ja igram(posto sam to jel i naveo u postu o kom pises)su BF,MoH, COD, Crysis, FarCry, Mass Effect, Dead Space, sve navedene igre sam pokretao sa svim NA ultra, AA, sve sto ima da se ukljuci do ove, kad stignem na livadu kacim shotove.
Ako si na mene mislio, lepo odaberi jednu od navedenih gore, dodjes lepo do mene, proveris tvrdnju i gotovo, trenutno su mi instalirani FC3 dead space 3 i crysis 3, za ostale ce se snadjemo, odaberi deonicu u kojoj mislis da nemam sa svim ukljucenim ispod 35-40fps pa da brojimo zajedno.
@dvocevka
Idi u C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License2 i obriši *.dlf files
Nadam se da će da ti proradi...makar je tako kod mene...
@dvocevka
Probaj u shortcut-u da štikliraš "run this program as an administrator"
Iskreno, imao sam isti problem i prvo što sam uradio je ovo sad što sam napisao a potom i obrisao *.dlf fajl...
Realno navika je cudo, ako se naviknes i 20 fps moze da bude igrivo... ali opet ko se navikne na 60 njemu i 50 nije dobro i gasi sve sto moze da bi ostao na 60 i to ne na 60 avg, vec min, sto je po meni jedino realno dobro... i da u vecini igara 90 deluje daleko bolje od 60... sad sto je u nekim igrama to lako postici a negde jako tesko je drugi problem... ali do 100 se primecuje razlika opusteno... preko vec malo teze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari